تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 180 از 339 اولاول ... 80130170176177178179180181182183184190230280 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,791 به 1,800 از 3386

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | آبی پوشان

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

وقتی حرفهایه جباری پخش شد اصلا بغض گلومو گرفت به خدا
    این اقا چند بار تاکید کرد من دارم استقلالو تهدید میکنم اخه تو کی باشی که استقلالو تهدید کنی؟گفت عمرم اینجا تلف میشه....شنیدنه این حرفها با خوندنشون خیلی فرق داشت

اگه مجتبی اخراج نشه برای من از فحش بدتره ....هنوز اون دوران که پیراهن استقلال پرسپولیس حرمت داشت تموم نشده درسته امثال منصوریانها و کریم باقریها نیستن اما هنوز مجیدیو کریمی هستند...هنوز داریم غیرت و تعصب رویه این پیراهنارو میبینیم
    وقتت تلف میشه؟منظورت مصدومیتاته دیگه نه؟یا اون 500 ملیونی که هر سال برای 4 تا دونه بازی میگرفتی؟وقته تو تلف شد یا ما که پایه مصدومیتات نشستیم؟

من به قران اگه این دربیو ببازیم برام مهم نیست قهرمانم نشیم باز خیالی نیست چون این بازی و این فصل هم به تاریخ میپیونده اما اینکه مجتبی خان در مورد استقلال اینطوری صحبت کنه و بعدش هم بازی کنه .......

پرویز خان خوب جوابشو داد گفت امیدوارم رو حرفش بمونه و دیگه سر تمرین نیاد
    با اونجا هم که گفت تو با همین تمرینا به اوج امادگی رسیدیو به تیم ملی دعوت شدی خیلی حال کردم

امیدوارم اخراجش کنند.البته نه اخراج همیشگی حداقل 4.5 تا بازی نباشه و تو استادیوم هم کسی تحویلش نگیره تا بفهمه چیکار کرده

2. 9 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 251251's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    پیش عمو مارتین و دایی فینچر

پيش فرض

در ادامه ی صحبت های علی عزیز که همه پرسپولیسی ها رو شمر دشت کربلا میدونند و استقلالی های همیشه نفع برده از داوری و سازمان لیگ رو حسین دشت کربلا !!

ضرغامی استقلالی است
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

4. 2 کاربر از 251251 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

صحبت های جباری جدای از موضوع پولی و اینا، واقعا یه حقیقت تلخه!
    شما ببینین استقلال تویه چند بازی این فصل، روی خلاقیت خود همین جباری به گل رسیده و برنده شده؟
    یا اون اوایل فصل، ما چند امتیاز رو فقط بخاطر نبوغ کاپیتان گرفتیم؟
    یا سید مهدی...من حداقل 3 بازی رو یادمه که روی سیو ها و واکنش های اون، ما 3 امتیاز رو گرفتیم!
    خب اینا رو جمع کنید و از امتیاز تیم کم کنید...الان کجای جدول میبودیم؟! احتمالا پایین تر از پرسپولیس!
    +
    شما الان نگاه کنید، استقلال اگه بهترین و کاملترین تیم تاریخ لیگ برتر نباشه؛ بدون شک جز 3تای اوله..
    اما بعد این همه هفته و بازی، آخر سر با گل بخودی دقیقه 105، میتونیم تیم دسته یکی رو میبریم!!
    مظلومی جز دربی، هیچ بازی مثبت دیگه ای نداشته این فصل(احتمالا دوستان هم فقط بخاطر همون یه بازی، حقیقت رو نمیبینن..هر چند بردن اون پرسپولیس، خیلی سحت نبود!)
    بعد آخر فصل قهرمان میشه و میاد میگه من تیم رو قهرمان کردم با تاکتیک!!
    +
    رقبای امسال رو نگاه کنید..(جز نفت و صبا که احتمالا نیم فصل دوم کم میارن)
    اصفهانی ها از فصل قبل ضعیفتر شدن و سپاهان تازه داره جون میگیره...
    پرسپولیس که نیاز به توضیح نداره..
    فقط میمونه تیم قلعه نوعی(تراکتور) که اونم نمیدونم از شانس ما یا بدشانسی اون و تیمش، بازیکناش کلی موقعیت تویه هر بازی دارن خراب میکنن وگرنه الان اول بودن!
    +
    حیدری رو مقایسه کنید با حیدری فصل قبل یا با تیم ملی..شاید 2 بازی یه سانتر درست ازش ببینیم الان!
    تیموریان بدون شک بهترین بازیکن تیم ملی تویه اون بازیها بود(جباری میزان زیادی از رای هاش رو، مدیون گلش به بحرین بود) اما تویه استقلال، اصلا اون کارایی رو نداره...آرش آقای گل() الان گل خالی رو هم احتمالا نمیتونه گل بزنه!
    یا کراری که جباری دعوا داشت باهاش..فصل قبل تویه تراکتور چیکار میکرد اما الان فقط توپ خراب میکنه!
    خب اینطور بد بازی گرفتن از بازیکن، مشکل کیه؟!
    +
    الان استقلال فقط یه نکونام رو کم داره تا بتونه ادعا کنه بهترین خط هافبک آسیا رو داره!
    اما شما ببین، تویه هربازی، کل تاکتیک تیم(اگه باشه!) زدن زیرتوپ و منتظر اتفاق بودنه!
    تویه یه بازی نمیبینی تیم درست پاسکاری کنه و بره جلو..
    پس برای چی این همه پاسور آورده شده؟!
    کل پاسکاری تیم، تویه زمین خودی انجام میشه و آخرش هم یکی میزنه زیرتوپ!
    +
    مطلومی میگه جباری چرا اومده از تمرینات ایراد گرفته و اینا و کل بحث 90ش، در همین مورد بود درحالیکه اصلا حرف جباری این نبود!
    جباری میگه چرا وقتی ما تمرین میکنیم، مطلومی نمیاد تاکتیک ها رو تمرین کنه و فقط نگاه میکنه؟!
    پس دیگه کی باید مربی تاکتیک ها رو مرور کنه با بازیکن اگه تویه تمرین فقط نگاه میکنه؟! تویه خود بازی؟!!
    پس بفرما ایشون فقط ارنج میچینه؟!(چقدرم خوب اینکار رو میکنه!! بهترین بازیکنها هفته قبل رو برای بازی بعد، میذاره بیرون!)

حقیقت اینه که وحشتناک تیم پر ایراده و کلی میشه بحث کرد دربارش...
    امیدوارم (هرچند واقعا امید ندارم!!) که بتونه مسئله تاکتیک تیم رو درست کنه مظلومی..
    تیم واقعا بی برنامست...نمیشه که اینطوری...

حالا از بازیهای بعد، ببینیم بدون جباری چیکار میکنیم؟!
    +
    از اون مرفاوی ایراد میگرفتم..نمیدونستم از اون بدترش قراره بیاد!
    والا اون بهتر تیم رو هدایت میکرد!

6. 6 کاربر از charlize بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال alenkita's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    sabonat - kazamon

پيش فرض

به نظر منم جباری بیشتر حرفاشو درست زد
    واقعا مظلومی در استقلال یه مترسکه . شما بازیهای این فصل رو ببینید کدوم بازی رو ما با اختلاف قاطع تونستیم ببریم با این بازیکنایی که داریم . در ضمن خرید کرار از اولش هم اشتباه بود .امسال چکار کرده غیر از زمین خوردن و توپ لو دادن ؟
    ولی به نظرم جباری هم نباید اصلا این موقع و اینجا این حرفا رو میزد.
    به نظر من فعلا از چند تا بازی پشت سر هم کردن خسته شده میخواد اینطوری یه استراحتی به خودش بده. از این اخلا قش خیلی بدم میاد.

8. این کاربر از alenkita بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

صحبت های جباری جدای از موضوع پولی و اینا، واقعا یه حقیقت تلخه!
    شما ببینین استقلال تویه چند بازی این فصل، روی خلاقیت خود همین جباری به گل رسیده و برنده شده؟
    یا اون اوایل فصل، ما چند امتیاز رو فقط بخاطر نبوغ کاپیتان گرفتیم؟
    یا سید مهدی...من حداقل 3 بازی رو یادمه که روی سیو ها و واکنش های اون، ما 3 امتیاز رو گرفتیم!
    خب اینا رو جمع کنید و از امتیاز تیم کم کنید...الان کجای جدول میبودیم؟! احتمالا پایین تر از پرسپولیس!
    خدایی این اون حرفها بود که زدی
    تو تمام تیمها همینجوریه همه بازیکن خلاق دارن که باهاش به نتیجه برسن
    بارسا اگه مسی و وژاوی و اینیستا نباشه هیچه کارش تمومه یا رئال رو بدون رونالدو و کاسیاس فرض کنید به مشکل میخوره
    این دلیل نمیشه استقلال یکی از بهترین مربی های تمرین دهنده رو داره مظلومی هم بد نتیجه نگرفته اگه از رو خلاقیت بازیکنها باشه پس تو مس چطوری نتیجه گرفت؟اونجا اینهمه بازیکن تراز اول نداشت
    مشکل استقلال الان دو چیزه یکی پوله که شرط میبندم دلیل اصلی همینه یکی هم ترس مدیران هست و گرنه مجتبی رو خیلی وقت پیش می خواست پرت کنن بیرون اینقدر این موجود نفهمیده که اینجا ایرانه تمام تیمها مثل همن وضعشون همینه ما اگه تیم حرفه ای داشتیم که سهمیمون کم نمیشد یا حداقل تو این چند سال تو آسیا یه قهرمانی داشتیم هر تیمی بره همینه مگر اینکه از ایران خارج بشه

10. 7 کاربر از D o l f i n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ..Parsa..'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    aHWaZ

پيش فرض

با اونجا هم که گفت تو با همین تمرینا به اوج امادگی رسیدیو به تیم ملی دعوت شدی خیلی حال کردم
    آره این حرفش خیلی قشنگ بود ، و واقعا هم راست میگفت ، بازیکنی که زیر نظر همین کادر فنی به اینجا رسیده نباید اینطوری خودشو گم کنه
    واقعا رفتار جباری جای تاسف داره ، حالا اصلا ما میگیم مظلومی مربی نیست ، یه بازیکن نباید به خودش اجازه بده که اینطوری به تیمش حاشیه وارد کنه
    باید به حال و روز این فوتبال تاسف خورد

12. 5 کاربر از ..Parsa.. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

وقتی حرفهای مجتبی رو شنیدیم.بدجور اعصابم داغون شد.حالم بدجور گرفته هست.ای کاش این مصاحبه رو بعد از دربی میکرد.
    با خیلی از حرفهاش موافقم ولی اگه قرار باشه یک بازیکن در زمانی که تیمش در اوج رقابتهاست به این تندی علیه سرمربیش مصاحبه کنه سنگ رو سنگ بند نمیشه.
    این قضیه چوب دو سرطلا شده.اگه جباری اخراج بشه تیم ضرر میکنه و اگه قرار باشه مظلومی بره میشه بازیکن سالاری و ممکنه بازیکنهای دیگه هم شاخ بشن.
    احتمالش هست که یکجوری قضیه رو ماستمالی کنن و با یک جریمه و گل و شیرینی جمعش کنن ولی دیگه رابطشون مثل قبل نمیشه و اگه تا آخر فصل یکیشون نره واسه فصل بعدش باید قید یکیشون رو زد

14. این کاربر از iman_s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammadi4net's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

گفتنی ها رو همه گفتن ، مخصوص مظلومی که دیشب خیلی آروم و با ابهت جواب این نمک به ... رو داد .
    من به عنوان یک استقلالی اصیل حاضرم استقلال دربی رو ببازه ، قهرمان هم نشه تو بازی های بعدی هم کم بیاره ولی حق این جباری رو کف دستش بگذارند ، آخه .... سال 400 500 میلیون بابت مصدومیتت گرفتی ، دو بازی خوب انجام دادی عمرت تلف شد برای مربی تعیین تکلیف میکنی و ... اگه مجیدی بودی چه کار می کردی ؟

خوشحالم بزرگانی مثل پورحیدری و مظلومی بالای سر تیم هستن و می دوننن که ادب نکردن جباری مساوی است با نابود شدن تیم .

پاورقی :
    من هم دوست دارم استقلال خوب بازی کنه ، راحت گل بزنه با اختلاف ببره ، ولی قبول کنید فوتبال ایران کشش این کار رو نداره
    برنامه ریزی فشرده لیگ و تیم ملی : ...
    بازیکن های آماتور(فنی و اخلاقی): نواسانات فنی بازیکنان رو بررسی کنید یه روز برهانی رو سر بازیکن حریف قیچی برگردون می زنه ده بازی بعدیش یه بغل پای ساده روهم گل نمی کنه ، اکثر بازیکن ها اینجوریند از حیدری میداوودی گرفته تا عمران زاده کیانوش رحمتی و ... از لحاظ اخلاقی هم که همه چیز واضحه.
    اعمال نفوظ های رقبا در رسانه ها ، سازمان لیگ و ... برای همه تیم ها اینجوریه نتیجه بگیری ریشه تو خشک می کنند به همین خاطر باید قلعه نوعی صفت باشی تا دوم بیاری
    مصلحت های سیاسی : الان پیروزی ضعیف ، بهش برسید تا بهتر بشه ، به استقلال هم خیلی بودجه ندید و ...

16. 3 کاربر از mohammadi4net بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز آرش-19's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

من دیشب بعد از مصاحبه جباری رفتم خوابیدم حرفای مظلومی رو نشنیدم.
    اما حرف من اینه هرچقدر هم مربی بد, هر چقدر هم وضع مالی باشگاه بد, دیگه اینجور عکس العمل از بازیکن ثابت تیم و ارکان میانه
    زمین استقلال واقعا بدور از حرفه ای گریه. مخصوصا اینکه این طغیان بعد از نمایش خوب در تیم ملی و هتریکش تو بازی قبل اتفاق میوفته
    نشان از جوگرفتگی بازیکنه. من فکر میکنم جباری عقده عدم ترنسفر اروپایی داره. دیگه این فوتبال ایران رو همه میشناسن دیگه جای
    گله نداره, خود جباری هم تو همین فوتبال بزرگ شده و بعد میاد مربی تیم ملی رو با مظلومی مقایسه میکنه!
    من خودم زیاد از مظلومی خوشم نمیاد و مربی گریش رو قبول ندارم ولی اینطور برخورد کردن باش رو اصلا دوست ندارم.
    در آخر هم بگم اگه جباری از اول این حرفو میزد نه بعد از این همه مدت کار کردن با این مربی منم بش حق میدادم چون خودمم مظلومی
    رو قبول ندارم, ولی الان نزدیک نیم فصل, تیم صدرنشین مسابقات آقا فیلش یاد هندوستان کرده! با این مصاحبه مشخص بود آقای
    جباری دیگه نمی خواد برای استقلال بازی کنه, احتمالا پیشنهادی داره اینجوری همه رو تهدید کرد, مشخصه که کادر تیم دیگه بش
    بازی نمیده.
    آها نکته دیگه حرفایی که در مورد کرار زد واقعا منو ناراحت کرد, یعنی چه عراقی و فلان و بهمان !! مگه همه انسان نیستن؟ متاسفم.

18. 3 کاربر از آرش-19 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حجازی: جباری باید برای همیشه از استقلال اخراج شود/ زمان من جرأت نطق کشیدن نداشت/ مجیدی باید مثل مسی همه جا سرکشی کند

سايت گل - مصاحبه جنجالی مجتبی جباری با واکنش ناصر حجازی هم رو به رو شده است.اسطوره باشگاه استقلال که خودش هم روزگاری با جباری بر سر رعایت نظم و انضباط مشکل داشت با تایید تصمیم پرویز مظلومی معتقد است که جباری برای همیشه باید برود و استراحت کند چرا که جای او دیگر در استقلال نیست.حجازی حرف‌های خود را درباره اولین بازی استقلال در لیگ قهرمانان آسیا شروع می‌کند:«من فکر می‌کنم مربیان استقلال اندکی در انتخاب ترکیب دچار اشتباه شدند. همیشه گفته‌ام که جای سیدصالحی گوش چپ نیست. سیدصالحی باید نوک بازی کند. مظلومی باید فرهاد مجیدی را یک خط عقب بیاورد؛ یعنی پست مهاجم. فرهاد باید بازیکن آزاد استقلال باشد. مثل مسی و همه جا سرکشی کند.البته السد قطرهم هم خیلی قوی بود. شما به این نگاه نکنید که السد در کشورش رتبه ششم را دارد. آنها با برنامه‌ریزی خاصی وارد مسابقات لیگ قهرمانان آسیا می‌شوند. همان‌طور که دیدید قطری‌ها از 3 بازیکن ملی‌پوش خارجی استفاده می‌کردند. آنها تیم خوبی داشتند.»
    حجازی معتقد است تنها راه استقلال برای صعود از این مرحله پیروزی در خانه حریف است:«استقلال باید قطعا در یک بازی خارج از خانه به برتری برسد تا از این گروه صعود کند. من بازی دو تیم دیگر را نگاه کردم. هم پاختاکور تیم خوبی است و هم النصر عربستان. آنها تیم‌های بسیار گردن کلفتی هستند و برای استقلال خطرناک هستند.»
    او اخراج جباری از استقلال را این گونه تایید می کند:«باور کنید مظلومی بهترین تصمیم را در قبال جباری گرفت. با این جور بازیکنان نباید مماشات کرد. من هم اگر جای مظلومی بودم، جباری را اخراج می‌کردم. آخر چه معنی دارد یک بازیکن سالی 500-400 میلیون تومان بگیرد، آن وقت با باشگاه این‌طوری رفتار کند.زمان من جباری جرأت نطق کشیدن نداشت. آن موقع جباری جرأت نمی‌کرد از این رفتارها انجام بدهد. نمی‌دانم الان چه اتفاقی افتاده. ظلومی نباید انضباط را فدای نتیجه کند. جباری باید خیلی چیزها را یاد بگیرد.به اعتقاد من جباری برای همیشه باید از استقلال اخراج شود و به خانه اش برود و استراحت کند.»
    حجازی معتقد است استقلال با اخراج این جور بازیکنان لطمه‌ای نخواهد دید:«باشگاه استقلال آن‌قدر بزرگ است که به امثال جباری متکی نباشد. حتی اگر با کمبود بازیکن هم روبرو شویم باید این مشکلات از فوتبال ریشه‌کن شود.»حجازی حرف‌های خود را با اظهار نظری پیرامون بازی با مس کرمان به پایان برد:«به نظر من حاشیه های اخیر در نتیجه بازی با مس کرمان بسیار تاثیر گذار بود.»

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پ.ن

اگه ناصر خان حرفهایه دیروزشو میشنید چی میگفت؟
    حرفایی که تو این مصاحبه ناصر خان در مورد مظلومی زده هم کاملا درسته .....امسال هم تنها اشتباهش در مورد همین مسائله بازی نگرفتنه درست از بازیکنا و تعویضهایه اشتباه!!

باید ببینیم حاجی و منصورخان چه عکس العملی نشون میدن؟
    برید روزنامه هارو بخونید تیتر یکشون شدیم
    یعنی کاملا این مجتبی حاشیرو انداخت تو جونه ما...
    باز تاکید میکنم اصلا همه حرفاش درست و مظلومی کشک! از حرفهاش در مورد استقلال میشه گذشت؟
    حرفهاش در مورد مظلومی هم فقط دشمن شادکن بود
    نزدیکه دربی هرچی استرس بود اومد رو مظلومی

20. 5 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •