تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 180 از 241 اولاول ... 80130170176177178179180181182183184190230 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,791 به 1,800 از 2402

نام تاپيک: بررسی تخصصی پیغام های صفحه آبی (Blue Screen)، خطاهای دائم سیستمی و رفع مشکل آنها

پروفشنال alijigari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

مدل مادبردت اسوسه؟ ( احتمالا ً ASUS P8Z77 ! درسته ؟ )
    اگه مدل مادربردت همینه مشکل صددرصد مربوط به درایور وای فای ( یا لن )مادبردتون میشه که ظاهراً این درایور آپدیت نیست یا با ویندوز 8 سازگاری نداره یا خود درایور مشکل داره . شما اینکارها رو انجام بده :
    1- به این روشی که میگم درایورهای مربوط به مادربرد رو آپدیت کن :
    به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کن و از قسمت بالای سایت support و از صفحه باز شده Download رو انتخاب کن . از قسمت پایین صفحه دانلود گزینه
    Select Model Manually رو انتخاب کن مدل مادربرد رو به همراه نوع ویندوز انتخاب کن و پس از تأیید ( Confirm ) درایورهای مربوط به شبکه (LAN ) ، وای فای ،بایوس و چیپ ست رو آپدیت کن . دقت داشته باش که از هر درایور ممکنه چند تا وجود داشته باشه . به تاریخ و ورژن درایورها نگاه کن و اونی که تاریخش جدیدتره رو دانلود و نصب کن . اونایی هم که روبروشون نوشته WHQL معتبرترن و توسط مایکروسافت تأیید شدن .
    2- IDM و تورنت رو پاک کن .

احتمال خیلی زیاد دیگه باید مشکلت با اینکار حل بشه وگرنه دیگه مشکل از خود درایورهاست که با ویندوز 8 سازگاری ندارن.
    1-خیلی ممنون از اینکه به صورت دقیق جواب میدین
    2-حتما انجام میدم و نتیجه را میگذارم -مدل مادربرد هم درست فرمودید
    3-فقط من درایورها را از خود سایت ایسوس دانلود کرده بودم یعنی مدل مادر برد و وینودوز 8 را انتخاب میکردم و خودش لیستی از تمام درایور ها برای قسمتهای مختلف میداد که از اون طریق اپدیت میکردم
    4-برنامه پیدا کردم به نام driver pack که روی دی وی وی شرکت پرند بود که حجمش 4 گیگا بایت موقع نصب هست با وجود اینکه درایور های شبکه اپدیت بود بازم برای شبکه اپدیت داد که نصب کردم

5-بعد از این کار تورنت را برای ازمایش نصب کردم قبلا ارور شبکه میداد و میگفت شما کانکشن برای دانلود تدارید اما حالا دیگه این ارور را نمیده و به راحتی دانلود میکنه
    6-اگه بایوس را اپدیت کنم بازم باید ویندوز را عوض کنم یا نه ؟

داره خودمونی میشه Gamecock1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام. من با ویندوز 7 همیشه با صفحه آبی مواجه میشدم. چند وقت پیش ویندوز xp نصب کردم. ولی باز هم همون طوریه. ولی تنها فرقش اینه که مثل ویندوز 7 اولش صفحه آبی نمیاد، یک راست ریستارت میشه. اینم آپلود مشخصاتم از جنرال ریپورت که گفته بودید:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ممنون. منتظرم...

اگه نباشه جاش خالی می مونه mosayeb.heydari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

سلام. من با ویندوز 7 همیشه با صفحه آبی مواجه میشدم. چند وقت پیش ویندوز xp نصب کردم. ولی باز هم همون طوریه. ولی تنها فرقش اینه که مثل ویندوز 7 اولش صفحه آبی نمیاد، یک راست ریستارت میشه. اینم آپلود مشخصاتم از جنرال ریپورت که گفته بودید:

ممنون. منتظرم...
    ارورها خیلی کلی هستند و تحلیلشون کمی مشکله . اگه فایلهای دامپ بیشتری داری آپلود کن. اینطور بهتر و دقیقتر میشه نظر داد ولی کلا مشکل شما دو دلیل اصلی و کلی داره :
    1- مشکل درایورها
    2- مشکل سخت افزاری

احتمال زیاد مشکل مربوط به همون مورد اول میشه و خصوصا درایور گرافیک . شما درایورهای اصلیتون رو آپدیت کنید : گرافیک ، مادربرد، صدا، شبکه ، وسایل جانبی(کارت تی وی ، رم ریدرها و...) و ...
    اگه مشکل حل نشد فایل های دامپ جدید رو دوباره آپلود کنید .

در ضمن
    با نرم افزار
    ESET SysInspector گزارش بگیر و آپلود کن .

تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

1-خیلی ممنون از اینکه به صورت دقیق جواب میدین
    2-حتما انجام میدم و نتیجه را میگذارم -مدل مادربرد هم درست فرمودید
    3-فقط من درایورها را از خود سایت ایسوس دانلود کرده بودم یعنی مدل مادر برد و وینودوز 8 را انتخاب میکردم و خودش لیستی از تمام درایور ها برای قسمتهای مختلف میداد که از اون طریق اپدیت میکردم
    4-برنامه پیدا کردم به نام driver pack که روی دی وی وی شرکت پرند بود که حجمش 4 گیگا بایت موقع نصب هست با وجود اینکه درایور های شبکه اپدیت بود بازم برای شبکه اپدیت داد که نصب کردم

5-بعد از این کار تورنت را برای ازمایش نصب کردم قبلا ارور شبکه میداد و میگفت شما کانکشن برای دانلود تدارید اما حالا دیگه این ارور را نمیده و به راحتی دانلود میکنه
    6-اگه بایوس را اپدیت کنم بازم باید ویندوز را عوض کنم یا نه ؟
    خواهش میکنم.
    اگه فعلاً خوبه که دیگه نیاز به آپدیت بایوس نیست ولی اگه باز مشکل پیدا کرد بایوس رو آپدیت کنید.
    در ضمن من اینطور که توی سایت اسوس دیدم از هر درایور چند ورژن و تاریخ داشت . بعضی هاشون WHQL داشتن و بعضی هاشون نداشتن. احتمالا شما درایورهای غیر معتبر یا تاریخ گذشته رو دانلود کردید یا همون درایورهای جدید مشکل داشتن. بهرحال من از یه چیز مطمئنم : مشکل صد در صد از درایور وای فای یا شبکه (شاید به احتمال کم هم بایوس) هست .
    Last edited by mosayeb.heydari; 24-07-2013 at 21:22.

5. این کاربر از mosayeb.heydari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

سلام دوستان
    خسته نباشید
    من ویندوزم سون هست و آنتی ویروسم نود32
    چند شب پیش حدود ساعت 2 اینا بود طبق معمول آنتی ویروسم آپدیت شدولی اینبار بعد آپدیت کامپیوتر ریست شد دوباه بالا اومد و به محض اینکه بالا میاد بعد 4تا 5 ثانیه یه صفحه آبی میاد که عکسشو پایین میذارم تا 100 سریع میره دوباره ریست میشه. قبلا هم این مشکل پیش اومده بود که اونطور که یادمه یه برنامه کوچیک بود که برای برنامه نود 32 گذاشته بودن اون آپدیت مخرب رو حذف میکرد. من راحت میتونم برم safe mode اونجا میرم تو دریاو نصب نود 32 و تو آپدیت جدید اونا رو که پاک میکنم و ریست میکنم دوباره کامپیوتر درست میشه ولی به محض اینکه آپدیت میکنم نود32 رو سریع صفحه آبی میاد و ریست میشه.
    نود32 ورژن4 داشتم که گفتم ورزن رو عوض کنم شاید خوب شه و ورزن 6 جدید رو ریختم ولی فایده نداشت!

درایور گرافیگ هم آپدیت کردم فایده نداشت. این ارور مموری که نوشته چطوری میشه درست کرد؟؟

فایل دامپ : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فایل سایز اینسپکتور : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Ram: 2GB
    VGA: 9600GT

من مطمئن هستم نود 32 مشکل ایجاد کرده چون به محض اینکه اینو آپیدیتش پاک میکنم و غیر فعال راحت کار میکنم.

با تشکر از شما
    Last edited by H e K t O r; 25-07-2013 at 00:02.

داره خودمونی میشه xgf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام دوستان عزیز

من چند روز با این مشکل لعنتی مواجه هستم و خست کارمو مختل کرده..
    لپ تاپم مدل msi cx-640 هست که دو تا گرافیک داره
    رم 4 cpu i5
    باید بگم که وقتی این مشکل پیش میاد و من به سراغ این مسیر C:\Windows\Minidump میرم فایلی نیست که بخواهم براتون اپلود کنم (فایل های هیدن هم باز میباشند)
    قبل انتی ویروس کسپر نصب کردم پاک کردم گفتم شاید مال اون باشه که حل نشد

گفتم ویندوز عوض کنم ببینم چی میشه از همن سی دی ویندوز قبلی خودم 7 64 بیتی نصب کردم یکم باهاش کار کردم مشکلی نداشت اما دوباره همینجور شد صفحه ابی اومد و ریست کرد
    ببینید دوستان بزارید یه نگاه بندازیم دقیق بهش از سی دی ویندوز نمیتونه باشه چون من این ویندوز رو روی ده تا لپ تاپ تست کردم و مشکلی نداشته
    از درایور هام هم نمیتونه باشه چن همه رو شناخته ویا اگه مشکل درایور باشه چطور تا چند روز پیش که همین ویندوز بود مشکلی نداشت؟ در حالی که سخت افزار جدیدی اضافه نشده
    خواهش میکنم بگید با وجد اینکه اون فایل تشکیل نمیشه من از کجا بفهمم نرم افزاری هست یا سخت افزاری؟ چطور باید حلش کنم امیدوارم اطلاعات کامل داده باشم
    احتمال زیاد مشکل از درایورهاست : گرافیک ، مادربرد، صدا و ...
    بهر حال باید فایل های دامپ رو آپلود کنید .
    ولی در کل ویندوز 7 سازگاری بیشتری با سخت افزارها داره و درایورهایی که واسش اومدن امتحان خودشونو پس دادن . شما هم احتمالاً با آپدیت درایورها مشکلتون با ویندوز 7 حل خواهد شد .
    سلام مهندس حیدری امشب با هشت هم یه دفعه ابی شد که دامپ با ویندوز 8 رو براتون اپلود کردم
    7 رو هم نصب میکنم اگه ابی شد براتون دامپش رو اپلود میکنم
    بفرمایید

تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

سلام مهندس حیدری امشب با هشت هم یه دفعه ابی شد که دامپ با ویندوز 8 رو براتون اپلود کردم
    7 رو هم نصب میکنم اگه ابی شد براتون دامپش رو اپلود میکنم
    بفرمایید

این ویندوز 8 چون جدید اومده کلاً با درایورهای قدیمی میونه خوبی نداره بخصوص درایورهای شبکه و وایرلس و ... .

شما درایور گرافیک رو آپدیت کنید از اینجا(درایور اصلی گرافیک رو البته. اونی که روی لپ تاپ هم مارکشو نوشته. که فکر کنم انویدیا باشه ) :
    با وی پی ان هم برید ایران از طرف انویدیا تحریمه .

و درایورهای شبکه ، وای فای ، وایرلس رو هم آپدیت کنید . از سایت رسمی خودشون .
    www.azurewave.com

بایوس رو هم از سایت رسمی لپ تاپتون آپدیت کنید(آپدیتش یکم مشکله . راهنمای آپدیتش رو از خود سایت ام اس ای بگیرید)

و ....

متأسفانه سایت msi در قرار دادن آپدیت های جدید اصلاً خوب نیست . اینطور که من نگاه کردم آپدیت ها بیشترشون مربوط به سال 2011 بودن! پس شما فقط بایوس رو از ام اس آی آپدیت کنید و باقی دیوایس ها رو از سایت رسمی خودشون .
    در ضمن
    موقتاً بعد از دانلود درایورها IDM رو پاک کنید و
    اگه وقت کردید از سیستمتون با ESET sysInspector یه گزارش بگیرید و آپ کنید . ممنون میشم
    Last edited by mosayeb.heydari; 25-07-2013 at 10:00.

9. 2 کاربر از mosayeb.heydari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

سلام دوستان
    خسته نباشید
    من ویندوزم سون هست و آنتی ویروسم نود32
    چند شب پیش حدود ساعت 2 اینا بود طبق معمول آنتی ویروسم آپدیت شدولی اینبار بعد آپدیت کامپیوتر ریست شد دوباه بالا اومد و به محض اینکه بالا میاد بعد 4تا 5 ثانیه یه صفحه آبی میاد که عکسشو پایین میذارم تا 100 سریع میره دوباره ریست میشه. قبلا هم این مشکل پیش اومده بود که اونطور که یادمه یه برنامه کوچیک بود که برای برنامه نود 32 گذاشته بودن اون آپدیت مخرب رو حذف میکرد. من راحت میتونم برم safe mode اونجا میرم تو دریاو نصب نود 32 و تو آپدیت جدید اونا رو که پاک میکنم و ریست میکنم دوباره کامپیوتر درست میشه ولی به محض اینکه آپدیت میکنم نود32 رو سریع صفحه آبی میاد و ریست میشه.
    نود32 ورژن4 داشتم که گفتم ورزن رو عوض کنم شاید خوب شه و ورزن 6 جدید رو ریختم ولی فایده نداشت!

درایور گرافیگ هم آپدیت کردم فایده نداشت. این ارور مموری که نوشته چطوری میشه درست کرد؟؟

فایل دامپ : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فایل سایز اینسپکتور : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Ram: 2GB
    VGA: 9600GT

من مطمئن هستم نود 32 مشکل ایجاد کرده چون به محض اینکه اینو آپیدیتش پاک میکنم و غیر فعال راحت کار میکنم.

با تشکر از شما

ارورها به احتمال 90 درصد مربوط به نود میشن چون ارورهای MEMORY_MANAGMENT هستند . احتمال زیاد نود32 در استفاده از RAM با نرم افزار یا درایور دیگه ایی Conflict داره . صفحه آبی بیشتر در مورد کاربران آنتی ویروس های بیت دیفندر، کسپر و نود هست و تقریبا طبیعی هم هست چون این سه آنتی ویروس برای دسترسی به حافظه ی رم بیش از حد قلدر هستند!
    برای حل مشکل شما چاره ایی جزء اینکه از یه آنتی ویروس دیگه استفاده کنی نداری : آوست ، آویرا یا اسنشیال .

11. 2 کاربر از mosayeb.heydari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال BEHZAD2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

سلام دوستان عزیز منم با این سیستمم مشکل دارم اساسی مشکل من اینه که سیستم یهو فریز میشه و یه صدای نویز از اسپیکرها شنیده میشه هر کاریش کردم درست نشد بعضی وقت ها هم صفحه ابی میاد من چطور میتونم درسش کنم ممنون میشم راهنمایی کنی
    مشخصات سیستم
    cuu:amd phonem x2
    ram:2 gig ddr3
    main:msi
    vga:5450
    همین مرسی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

با عرض سلام
    اگر کمکی به ما هم بکنید ممنونتون میشم . راستیتش این blue screen دیوانه کرد مرا .
    درایو کارت گرافیکم را هم آپدیت کردم ها نمیدونم چرا اینجوری میشه .

فایل دامپ :

خیلی ممنون
    Last edited by peagle; 25-07-2013 at 11:34.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •