البته اگر نرم افزاری مثل Alcohol 120% داشته باشید میتونید از طریق Image اون رو Load کنید
البته اگر نرم افزاری مثل Alcohol 120% داشته باشید میتونید از طریق Image اون رو Load کنید
آقا من هيچ وقت نتونستم اين كار رو بكنم...
هر وقت وقت كردين يه تاپيك آموزشي در موردش بزنيد...
آره اگه میشه اسم فایل ها رو بگو
ممنون
خب امیر خان گل شما باید روی فایل t-gtsim که حجمش 1k هست دوبار کلیک کنید و نرو با صورت خودکار باز میشه و بعد روی یه cd رایت کنید وبعد از رایت cd رو که داخل دستگاه بذارید اتوران نصب بازی میاد بالا و میتونید به راحتی و بدون نیاز به کرک بازی رو نصب و اجرا کنید
موفق باشید![]()
توجه توجه
خب دوستان به علت اینکه دوست عزیزمون actros 1843 یا همون رضا خودمون متاسفانه بن شدن و دیگه نمی تونن که بیان توی سایت و صفحه اول و پست اول هم دیگه نمیشه که آپدیت و به روز رسانی بشه از طرف ایشون به همین خاطر توی همون صفحه اول پست 6 برای من هست که از این به بعد تمام لینک های پست اول و هر چی لینک مد یا مربوط به بازی اضافه بشه توی پست 6 در صفحه اول اضافه میشه
موفق باشید![]()
داداشه من
من 3 تا پوشه دارم که اکسترک کردم . تو هرکدم 2 تا فایل 1 کیلو بایتی هست یکیشون image فایل هست و یکی SFV
من رو هرکدوم که کلیک میکنم نرو باز نمیشه . نرو هم نصبه رو سیستم . یکیوشنم رایت کردم ولی بازی درست نشد . متوجه صحبت های شما نمیشم
امیر جان شما باید هر 3 تا پوشه رو باهم بگیرید و از حالت فشرده خارج کنید تا در نهایت یه پوشه داشته باشید با حجم 417mb
بعد توی اون پوشه یه فایل هست به نام t-gtsim که حجمش 1k هست و وقتی روش دوبار کلیک بکنید نرو خود به خود باز میشه و میتونید رایت کنید
موفق باشید![]()
چندتايي عكس جديد از Euro Truck Simulator 2:
قراره تريلر هاي 2 تايي اضافه بشه...!
سازنده ها گفتن كه ما نمي تونيم تمام آرزوهاي كاربران رو در اين بازي گنجايش بديم...
ولي اگه شما بازي هاي ما رو بخريد ما هم تشويق مي شيم كه رو پروژه هاي بعديمون يعني Euro Truck Simulator 3 و American Truck Simulator كار كنيم!
الان یه پوشه دارم 417 مگ رو هر فایلی کلیک میکنم نرو باز نمیشه !
راه دیگه ای نداره ؟
سلام چگونه میشه چیت پول زد؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)