تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 180 از 227 اولاول ... 80130170176177178179180181182183184190 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,791 به 1,800 از 2267

نام تاپيک: Mass Effect 3

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    021

پيش فرض

منم بازی رو برای بار دوم تموم کرم...میخواستم سعی کنم واراست بیاد رو7000 ولی نشدد..6800و خورده ای شد...
    ----------
    حالا شاید جاویک خودشو نکشه..شای فقط در حد حرف بوه؟!ها؟

2. 2 کاربر از Steps-Rap بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه kkain-blood's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

دوستان اگر WAR ASSETکمی داشته باشین در راه دویدن به طرف لیزری که شپرد رو پرتاب میکنه به سیتادل دو یاری که همراهتونه میمیرن.

قبل از مرحله حمله سربروس با تین صحبت نکنید اگر نسخه 1 رو بازی کردین و کاپیتان کیراهه زندست. اونوقت کاپیتان کیراهه جای تین رو میگیره و میمیره.و تین زنده میمونه(نمیدونم بعدش میشه باهاش حرف زد یا نه یا حتی در مرحله زمین که با همه یارات حرف میزنی با اونم میشه یا مثل کاتسومی از دست میره!)

اصلا نزارید جویک به اون MEMORY SHARD که داره دست بزنه. اگر این کارو کنید جاویک میگه که پس از اتمام جنگ اگر زنده موند میره و خود کشی میکنه ولی اگر دست نزنه و خاطرات رو مرور نکنه میگه که بعد از جنگ نیاز به کار دارم و احتمالا با لیارا بشینیم و کتاب سفری با یک پروتئون رو بنویسیم.

برای همه هوادارا هم سواله که چرا نورماندی در خال فرار از صحنه درگیری بود و شپرد رو تنها گذاشت و چرا نزدیک مس ریلی بود؟ جوابش تو خود بازیه نه شپرد نه ادمیرال هکت و تیم سازندش نه لیارا و نه حتی اون PROTHEON VI که در تسیا پیدا میشه هیچ کدوم از تاثیری که CRUCIBLE پس از فعال شدن داره ندارند و ترس این رو دارند که مثلا انفجاری رخ بده و همه بمیرند پس قبل از اتصال CRUCIBLE همه صحنه جنگ رو ترک میکنند و از منظومه شمسی خارج میشن به غیر از یک تیم کوچک که مسئول حمایت از CRUCIBLE بود. اگر هم دقت کنید هنگام صحبت کردن با کاتالیست جنگی در میان نیست و فضای دور و بر سیتادل و زمین خلوته. اگر این نظریه ای که من دارم درست باشه و در EXTENDED CUT تایید شه اونوقت میتونه پاسخی باشه به این سوال که با تخریب مس ریلی ها نیروهایی که برای کمک به زمین اومده بودند چی میشن و همه مجبورن در این سیستم باقی بمونند! اگر همه برگشته باشند هر نیرو در سرزمینه خودش منتظر خبری از شپرد و فعالیته CRUCIBLE هست
    این تین من رو کشت!!! تو نسخه دوم زنده نگه داشته بودمش یعنی همرو زنده نگه داشته بودم اما برای بار سوم بازی رو رفتم تو سیتادل تو بیمارستان اصلا نبود!!! یکی از شخصیتهای مورد علاقه من بود دارم دیوونه میشم!

در مورد جاویک اصلا نخواست که به اون مموری دست بزنه راجب بعدش هم که با هم صحبت کردیم گفتم بعد از جنگ میرم پیش هنار ها اونا منو مثل خدا میدونن.
    برای زنده موندن یاری همراهمون واراست باید چقدر باشه؟؟؟
    من تو ورژن قبل نتونستم تالی رو برگردونم پیش مردمش برای همین نتونستم گث ها رو با کواریون ها آشتی بدم !

بعد از Legacy of kain این بازی تنها بازی بود که دارم برای بار سوم بازی میکنم احتمالا دوباره ورژن قبل رو بازی کنم و دفعه چهارمی هم وجود خواهد داشت...

4. این کاربر از kkain-blood بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

منم بازی رو برای بار دوم تموم کرم...میخواستم سعی کنم واراست بیاد رو7000 ولی نشدد..6800و خورده ای شد...
    ----------
    حالا شاید جاویک خودشو نکشه..شای فقط در حد حرف بوه؟!ها؟
    بهرحال آینده بازی که مشخص نیست مگر extended cut سرنوشت همه رومشخص کنه. که بعد جنگ چه میکنند. وگرنه داستان همشون باز میمونه تا بعدها ببینیم آیا شپرد و تیمش برمیگردند یا تیمش با یک شخصیت جدید برمیگردن!

---------- Post added at 01:16 PM ---------- Previous post was at 01:11 PM ----------

این تین من رو کشت!!! تو نسخه دوم زنده نگه داشته بودمش یعنی همرو زنده نگه داشته بودم اما برای بار سوم بازی رو رفتم تو سیتادل تو بیمارستان اصلا نبود!!! یکی از شخصیتهای مورد علاقه من بود دارم دیوونه میشم!

در مورد جاویک اصلا نخواست که به اون مموری دست بزنه راجب بعدش هم که با هم صحبت کردیم گفتم بعد از جنگ میرم پیش هنار ها اونا منو مثل خدا میدونن.
    برای زنده موندن یاری همراهمون واراست باید چقدر باشه؟؟؟
    من تو ورژن قبل نتونستم تالی رو برگردونم پیش مردمش برای همین نتونستم گث ها رو با کواریون ها آشتی بدم !

بعد از Legacy of kain این بازی تنها بازی بود که دارم برای بار سوم بازی میکنم احتمالا دوباره ورژن قبل رو بازی کنم و دفعه چهارمی هم وجود خواهد داشت...

من سه بار تموم کردم دیگه میره تا چندین ماه دیگه تمومش کنم. وار است باید 3000 باشه که هر 3 گزینه رو داشته باشی. و زیر 2000 هم یک گزینه داری که یارات هم میمیرن .

در ضمن کسایی که collector base رو نترکونن اولین انتخابی که در بازی بهشون میده به جای تخریب کنترله و جای این دوتا عوض میشه

6. این کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه kkain-blood's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

بهرحال آینده بازی که مشخص نیست مگر extended cut سرنوشت همه رومشخص کنه. که بعد جنگ چه میکنند. وگرنه داستان همشون باز میمونه تا بعدها ببینیم آیا شپرد و تیمش برمیگردند یا تیمش با یک شخصیت جدید برمیگردن!

---------- Post added at 01:16 PM ---------- Previous post was at 01:11 PM ----------

من سه بار تموم کردم دیگه میره تا چندین ماه دیگه تمومش کنم. وار است باید 3000 باشه که هر 3 گزینه رو داشته باشی. و زیر 2000 هم یک گزینه داری که یارات هم میمیرن .

در ضمن کسایی که collector base رو نترکونن اولین انتخابی که در بازی بهشون میده به جای تخریب کنترله و جای این دوتا عوض میشه
    من منظورم اون دو نفری هستند که تو مرحله آخر باهات میان من دفعه دوم وارستم رو 5600 بود

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

خوب من هم بازی رو تموم کردم(البته شماره های قبلی رو بازی نکردم)........البته خیلی وقت میشه ولی از وقتی که بازی عرضه شده هیچ پستی تو تاپیک ندادم به دلایلی.......
    حالا هم قصد دارم یه نقد بسیار کوچیک از بازی بذارم.......امیدوارم مورد پسند واقع بشه :

گیم پلی=8.5
    بعد rpg در بازی بسیار بسیار ضعیف بود و به نظرم نوشتن کلمه rpg در ژانر بازی به نوعی برای جذب مخاطب بیشتر و البته قول زدن مخاطبه.......وجود سیستم پولی که بازی خودش واسه خود شما تحمیل می کنه و همچنین دیگر موارد اینچنینی برای کسی که واسه خاطر نام rpg بازی رو گرفته ناامید کنندس.....
    نکته قوت گیم پلی نه در مکانیزم فردی گیمر (که این قسمت برگرفته از و کپی از بازیهای دیگس) بلکه به خاطر گزینه های زیاد و استراتژی های مختلف و البته تصمیمات گیمر هستش که اونم متاسفانه در نهایت تاثیر بزرگ خودش رو نمیذاره........ .
    در کل قسمت اکشن و قسمت شوتر بازی کاملا تکراری و برداشتی از بازیهای دیگس و چندان حرفی برای گفتن نداره ولی تصمیمات گیمر و البته گرینه های متنوع و انتخاب استراتژیهای متنوع گیم پلی رو خوب جلوه میده..... .

گرافیک=8.5
    کلیت گرافیک زیبا کار شده ولی استفاده نکردن از منابع نور دینامیک و همچنین بافتهای گاها کم کیفیت و البته صورتهای بسیار خشک و جسد مانند(مخصوصا و متاسفانه قیافه خود شپرد)لطمه زیادی به گرافیک بازی میزنه...... .

داستان=9.5

خود داستان که چیز مخوف و جدیدی نیست......ولی عظمت و بزرگی و تصمیمات گیمر بسیار زیباس

موزیک و صدا=9.5
    دوبله ها هنرمندانس و موسیقی هم کم نقصه........

مولتی پلیر=7.5

چیزی که چندان نیاز نبود و بیشتر برای استفاده اجباری و خالی کردن جیب طرفدارای بازی ساخته شده

+

در نهایت اگه به این بازی به چشم یک اکشن ادونچر نگاه بشه خیلی بهتر و در اینصورت میشه ازش به عنوان یک بازی خیلی خوب یاد کرد(البته من منظورم شماره 3 هستش شاید شماره های قبلی بسیار بهتر بودند) ولی استفاده از عنوان rpg action فقط قول زدن طرفدارای rpg هست....
    امتیاز نهایی : 8.7

.
    .
    Last edited by halflife g; 19-04-2012 at 23:43.

9. 7 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

ولی کاش اول سریای قبلی رو بازی می کردید ... مخصوصا سری دوم ک شاهکاری بود واسه خودش ....

مخصوصا و متاسفانه قیافه خود شپرد)
    قیافه ی شپرد تو این سری بازم یه کم درس شده ، تو سریای قبلی خیلی خشک بود ...

در کل قسمت اکشن و قسمت شوتر بازی کاملا تکراری و برداشتی از بازیهای دیگس
    نه تو این مورد موافق نیسم ... قسمت اکشنش کپی سریای قبلی با یه کم تغییر کوچولو ....نمیشه گف برداشت از بازیای دیگه !

درواقع توی این مورد نون سریای قبلیرو میخوره ! (نظر منو بخواید کلا همینطوره !دی!)

به هر حال مرسی مراد جان ....نقد خوبی بود

11. این کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام دوستان
    من بازی رو تو حالت اکشن انجام می دم
    می خواستم کمی درموردش توضیح بدین که چطور می شه WAR ASSET زیاد بشه
    رمانس چه جوری می شه داشت
    تعداد یاران شپرد چند نفر هستند من تا الان 5 نفر رو تولیستم دارم
    و این مراحلی که تو ژورنال هست رو چه میشه انجام داد
    ممنون

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

ولی کاش اول سریای قبلی رو بازی می کردید ... مخصوصا سری دوم ک شاهکاری بود واسه خودش ....

قیافه ی شپرد تو این سری بازم یه کم درس شده ، تو سریای قبلی خیلی خشک بود ...

نه تو این مورد موافق نیسم ... قسمت اکشنش کپی سریای قبلی با یه کم تغییر کوچولو ....نمیشه گف برداشت از بازیای دیگه !

درواقع توی این مورد نون سریای قبلیرو میخوره ! (نظر منو بخواید کلا همینطوره !دی!)

به هر حال مرسی مراد جان ....نقد خوبی بود
    منظور ایشون بیس اکشن بازی هست. که کپی خیلی بازی ها هست ( نمونش Gears of War )
    این بازی تنها چیزی که به این صنعت معرفی کرد همون سیستم دیالوگ بندی عالی و تصمیم ها بود.
    + یک داستان که خوب کاملا سلیقه ایه بعضی ها دیوانش میشن بعضی ها هم حالشون به هم میخوره.
    چیزه خاصه دیگه ای نداره این بازی

14. این کاربر از 779 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

شایان جان به خوبی توضیح داد.منظور منم همین بیس اکشنش بود.اون قسمتی که میتونستی استراتژی های مختلف(یعنی سلاحا یا جادوهای مختلف واسه خودت یا هم تیمی هات)انتخاب کنی و جلو بری بود که وجه تمایز اکشن این بازیه......که اونم چون rpg اش خیلی کمرنگ استراتژی های مختلف چندان تاثیر یا تفاوت عظیمی نداره(قسمت اکشن دقیقا عین این بود که بتونی تو gears of war یاراتم کنترل کنی)

+

کلا اکثر بازیهای دنباله دار اینجوری هستند.....در هر شماره ای که به اوج موفقیت میرسن شماره های بعدی هم در سایه اونها به چشم میاد و بهتر دیده میشه...مثل uncharted2 یا gears of war1 یا mw1 که موفقیت عظیمشون یه جورایی در به چشم اومدن شماره های بعدیشون تاثیر داشت و میشه گفت شماره های بعدی این بازیها نون همین شماره هاشونو خوردن.....
    در مورد mass effect هم شماره 2 همون اوج بود......

+

در اخر هم با شایان موافقم......آس و برگ برنده این بازی همون قسمت تصمیم گیریها و دیالوگهای عظیم بازی هستش بقیه قسمتهاش فاصله عمیق و معنا داری با این قسمت ها دارن(مخصوصا قسمت rpg بازی که خیلی سطحیه).... .

.

16. 2 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

این فایل GALACTIC READINESS از سرور مدیا فایر برای سهولت دوستان

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

18. این کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •