تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 180 از 4105 اولاول ... 801301701761771781791801811821831841902302806801180 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,791 به 1,800 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

اگه نباشه جاش خالی می مونه mortez maya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

به معافیت پزشکی برای کم شنوایی گوش اونم در حد کم به این گیر میدن ؟

( منو هم جا انداختین جوابی برای این نیست ؟ ((( در ضمن کارت معافیت پزشکی واسه شنوایی برای گرفتن گواهینامه ماشین چه دردسری داره ؟ )))
    فکر کنمکلا معافیت پزشکی مد نظر باشه و ریز نشن که حالا مثلا شما گوشت بوده عیبی نداره !
    البته اگر استخدامی باشه ولی خوب در هر صورت یهو دیدین شانس آوردین استخدامی چیزی شد. به نظرم اگر مشکل جدی ندارین قید معافیت پزشکی رو بزنین بهتره.

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

ما جا انداختید
    اون لطف قشنکه رو بکنید دیگه
    آره هنوز هست و اگه جواب بده فقط معاف از رزم میشی فکر کنم و به شخصه اگه هم میتونستم دوست نداشتم معاف از رزم بشم. ممکنه بیکار باشی ممکنه هم بیشتر از بقیه کار کنی!
    اگه واسه معافیت کامل میخوای اقدام کنی که دیگه معلومه دیگه

( منو هم جا انداختین جوابی برای این نیست ؟ ((( در ضمن کارت معافیت پزشکی واسه شنوایی برای گرفتن گواهینامه ماشین چه دردسری داره ؟ )))
    کم شنوایی خوب درمان داره اونم سمعک هست ولی خوب شما اول برو نظام وظیفه بپرس. اگه نامه نامه هم داره از دکترت نشون بده نتیجه رو اعلام کن!

3. این کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mortez maya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

به احتمال زیاد اگر مشکلتون جدی نیست، معاف از رزم.
    من سه بهمن ماه اقدام کردم برای معافیت پزشکی، البته میدونستم که معاف از رزم میشم و همینطور هم شد. روز شنبه آخرین مرحله که شورای پزشکی باشه رو هم گذروندم، و معمولاً کسانی که این مرحله رو میگذرونن تاریخ اعزامشون میخوره اولین دوره بعد از شورا (به شرطی که ظرفیت باشه) که برای من احتمالاً میخوره تیر.
    البته من کارم به عید و تعطیلات خورد، والّا شاید زودتر هم میتونستم برم شورای پزشکی، اما من در کل جنبیدم، اگر میخواستم میتونستم مثلاً معاینه بیمارستان رو دیرتر برم که از اون طرف دعوتنامه شورای پزشکی هم دیرتر بیاد و ...
    آقا متین شما که میدونستین معاف از رزم میشین بهتر نبود اصلا اقدام نمی کردین ؟ آخه میگن معاف از رزمی ها گلاب به روتون کارهای کسر شان کننده ای مثل شستن توالت انجام میدن ! البته من خودمم شاید برای معاف از رزمی اقدام کنم اما هدفم اینه که بتونم امریه بگیرم. فقط موندم مغاف از رزمی رو تو کارت پایان خدمت مینویسن یا نه ؟ و اینکه برا استخدام مشکل ایجاد میکنه یا نه ؟ شما میدونین ؟

آخر فروم باز farhad_persona's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

من کسری خدمت از جبهه پدرم گرفتم، توی برگ سبزم نوشته "درخواست کسر خدمت..." اما توی برگ سفیدم قسمت سوابق کسری خدمت هیچی ننوشته
    دوستانی که کسری خدمت گرفتین برگ سفیدتون مثل مال من هست؟ موقع اعزام برگ کسر خدمت هم لازم با خودم ببرم؟
    آقا مگه کسر خدمت متوقف نشده؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه dath-king's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    بندرعباس شهر آفتاب

پيش فرض

دوستان برنامه دو برادری تسویب نشد
    یه راهی نیست ما این خدمت رو به پیچونیم

آخر فروم باز arash66_2m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    جایی همین نزدیکی ها

پيش فرض

فکر کنمکلا معافیت پزشکی مد نظر باشه و ریز نشن که حالا مثلا شما گوشت بوده عیبی نداره !
    البته اگر استخدامی باشه ولی خوب در هر صورت یهو دیدین شانس آوردین استخدامی چیزی شد. به نظرم اگر مشکل جدی ندارین قید معافیت پزشکی رو بزنین بهتره.
    آره هنوز هست و اگه جواب بده فقط معاف از رزم میشی فکر کنم و به شخصه اگه هم میتونستم دوست نداشتم معاف از رزم بشم. ممکنه بیکار باشی ممکنه هم بیشتر از بقیه کار کنی!
    اگه واسه معافیت کامل میخوای اقدام کنی که دیگه معلومه دیگه

کم شنوایی خوب درمان داره اونم سمعک هست ولی خوب شما اول برو نظام وظیفه بپرس. اگه نامه نامه هم داره از دکترت نشون بده نتیجه رو اعلام کن!
    مشکل جدی که ندارم جز این کم شنوایی که دیدم قانون برای معافیت شدن هست گفتم بگیرم دیگه !
    استخدام هم که نیست و کار ما هم چیزی نیست که بخوایم استخدام بشیم ( مهندس عمران )
    حالا واسه گواهینامه چه دردسری داره ؟

داره خودمونی میشه 5ive's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

چه بچه هایی داریم ما افرین به همه
    بابا ایول

اگه نباشه جاش خالی می مونه Alex * Delpiero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    بورکینافاسو

پيش فرض

آقا متین شما که میدونستین معاف از رزم میشین بهتر نبود اصلا اقدام نمی کردین ؟ آخه میگن معاف از رزمی ها گلاب به روتون کارهای کسر شان کننده ای مثل شستن توالت انجام میدن ! البته من خودمم شاید برای معاف از رزمی اقدام کنم اما هدفم اینه که بتونم امریه بگیرم. فقط موندم مغاف از رزمی رو تو کارت پایان خدمت مینویسن یا نه ؟ و اینکه برا استخدام مشکل ایجاد میکنه یا نه ؟ شما میدونین ؟
    خیر معاف از رزمی رو داخل کارت قید نمیکنن

10. این کاربر از Alex * Delpiero بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه shahin Blue's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام…
    من یه سوال داشتم ممنون میشم یکی راهنماییم کنه.
    من فرزند دوم خوانواده هستم (کلا ۲ تا پسریم) که داداشم خدمته سربازیشو تموم کرده ( لبته داداشم به خاطر جبهه پدرم ۱ سال از سربازیش کم شد) و پدر و مادرم حدوده ۹ ساله که از هم جدا شدن.من میتونم با کفالت مادرم از خدمت معاف بشم؟؟؟…ممنون…

پروفشنال matin_vv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست من، ببین بالاخره ما باید قبول کنیم که دو ماه آموزشی دوران سختی خواهد بود.
    من هم بیشتر معاف از رزمی رو برای امریه پذیرفتم، و با توجه به این که مدرکم فوق لیسانسه احتمال زیادی داره که بتونم انشاءالله امریه بشم.
    حالا دیگه این دو ماه هر کاری هر بگن بکنیم، مجبوریم دیگه!
    سخت نگیر رفیق، میگذره انشاءالله به زودی.

والا دروغ چرا! نمیدونم!
    اما اگر اینطور باشه که دوستان گفتن و معاف از رزمی تو کارت قید نشه، اصلاً کسی نمیفهمه که بخواد گیر بده!
    Last edited by matin_vv; 11-04-2011 at 23:47.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 19 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 19 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •