فکر کنمکلا معافیت پزشکی مد نظر باشه و ریز نشن که حالا مثلا شما گوشت بوده عیبی نداره !
البته اگر استخدامی باشهولی خوب در هر صورت یهو دیدین شانس آوردین استخدامی چیزی شد. به نظرم اگر مشکل جدی ندارین قید معافیت پزشکی رو بزنین بهتره.
فکر کنمکلا معافیت پزشکی مد نظر باشه و ریز نشن که حالا مثلا شما گوشت بوده عیبی نداره !
البته اگر استخدامی باشهولی خوب در هر صورت یهو دیدین شانس آوردین استخدامی چیزی شد. به نظرم اگر مشکل جدی ندارین قید معافیت پزشکی رو بزنین بهتره.
آره هنوز هست و اگه جواب بده فقط معاف از رزم میشی فکر کنم و به شخصه اگه هم میتونستم دوست نداشتم معاف از رزم بشم. ممکنه بیکار باشی ممکنه هم بیشتر از بقیه کار کنی!
اگه واسه معافیت کامل میخوای اقدام کنی که دیگه معلومه دیگه
کم شنوایی خوب درمان داره اونم سمعک هست ولی خوب شما اول برو نظام وظیفه بپرس. اگه نامه نامه هم داره از دکترت نشون بده نتیجه رو اعلام کن!
آقا متین شما که میدونستین معاف از رزم میشین بهتر نبود اصلا اقدام نمی کردین ؟ آخه میگن معاف از رزمی ها گلاب به روتون کارهای کسر شان کننده ای مثل شستن توالت انجام میدن ! البته من خودمم شاید برای معاف از رزمی اقدام کنم اما هدفم اینه که بتونم امریه بگیرم. فقط موندم مغاف از رزمی رو تو کارت پایان خدمت مینویسن یا نه ؟ و اینکه برا استخدام مشکل ایجاد میکنه یا نه ؟ شما میدونین ؟
آقا مگه کسر خدمت متوقف نشده؟
دوستان برنامه دو برادری تسویب نشد
یه راهی نیست ما این خدمت رو به پیچونیم![]()
مشکل جدی که ندارم جز این کم شنوایی که دیدم قانون برای معافیت شدن هست گفتم بگیرم دیگه !
استخدام هم که نیست و کار ما هم چیزی نیست که بخوایم استخدام بشیم ( مهندس عمران )
حالا واسه گواهینامه چه دردسری داره ؟
خیر معاف از رزمی رو داخل کارت قید نمیکنن![]()
سلام…
من یه سوال داشتم ممنون میشم یکی راهنماییم کنه.
من فرزند دوم خوانواده هستم (کلا ۲ تا پسریم) که داداشم خدمته سربازیشو تموم کرده ( لبته داداشم به خاطر جبهه پدرم ۱ سال از سربازیش کم شد) و پدر و مادرم حدوده ۹ ساله که از هم جدا شدن.من میتونم با کفالت مادرم از خدمت معاف بشم؟؟؟…ممنون…
دوست من، ببین بالاخره ما باید قبول کنیم که دو ماه آموزشی دوران سختی خواهد بود.
من هم بیشتر معاف از رزمی رو برای امریه پذیرفتم، و با توجه به این که مدرکم فوق لیسانسه احتمال زیادی داره که بتونم انشاءالله امریه بشم.
حالا دیگه این دو ماه هر کاری هر بگن بکنیم، مجبوریم دیگه!
سخت نگیر رفیق، میگذره انشاءالله به زودی.
والا دروغ چرا! نمیدونم!
اما اگر اینطور باشه که دوستان گفتن و معاف از رزمی تو کارت قید نشه، اصلاً کسی نمیفهمه که بخواد گیر بده!
Last edited by matin_vv; 11-04-2011 at 23:47.
هم اکنون 19 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 19 مهمان)