تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 180 از 416 اولاول ... 80130170176177178179180181182183184190230280 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,791 به 1,800 از 4153

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در اسپانیا | فصل 2010-2011

داره خودمونی میشه fr0st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

گمانه زنی «آ.اس»: مورینیو ژوئن از رئال می رود

جنجال هایی که بر سر خرید یک بازیکن شماره «9» در بازار نقل و انتقالات زمستانی برای رئال ایجاد شد، باعث افزایش نارضایتی مورینیو از باشگاه مادریدی شد. او دیگر احساس حمایت از سوی باشگاه نمی کند. اینتر، یونایتد و سیتی ممکن است مقاصد احتمالی او باشند

سایت گل- طبق گزارش منتشره در وب سایت روزنامه آ.اس ژوزه مورینیو در نظر دارد تا سی ام ژوئن نیمکت مربیگری رئال را ترک کند.او به شدت از شیوه رفتار سران باشگاه با او در ماه های اخیر ناراحت است.این مربی پرتغالی رسما نارضایتی خود را از شیوه برخورد سران رئال مادرید در سر خرید یک مهاجم شماره 9 در بازار نقل و انتقالات زمستانی اعلام کرده و به نظر می رسد که صبر او به سر آمده است.

به گزارش گل از اسپانیا مورینیو که مشکلاتی با خورخه بالدانو،مدیر ورزشی باشگاه دارد، معتقد است که رئال ساختار مناسبی ندارد و همه چیز در مسیر مناسبی پیش نمی رود. او به علاوه از پاسخ بالدانو پس از تساوی رئال مقابل آلمریا که اعلام کرد که تیمش هم اکنون هم یک مهاجم مرکزی به نام بنزما دارد که حتی او هم برروی نیمکت قرار گرفته، به شدت ناراحت شده است.

مورینیو در کنفرانس خبری اش در روز چهارشنبه که به منزله کنفرانس خبری پیش از دیدار مقابل اتلتیکومادرید در دور برگشت جام حذفی اسپانیا بود، پیغامی را برزبان آورد که به نظر می رسد خطاب به بالدانو بود:« من برای آنکه از طریق مطبوعات برایم پیغام بفرستند، بیش از حد بزرگ هستم.»

او همچنین از تصمیمات سران باشگاه که شاید از نظر سیاسی صحیح باشند، ناراحت است. به عنوان مثال می توان به تلاش برای جذب فرناندو یورنته اشاره کرد که این تلاش برای آنکه رابطه خوب رئالی ها با سران اتلتیک بیلبائو برهم نخورد لغو شد.مورینیو از عدم تمدید قرارداد په په که بارها بر آن پافشاری کرده نیز ناراحت است.

از سوی دیگر مورینیو بارها در صحبتهایی به سران رئال توصیه کرده بود تا در بازار نقل و انتقالات زمستانی برای جذب اوگو آلمیدا وارد عمل شوند و او از رفتارهایی که با تیم کاری اش می شود نیز ناراضی است.

به گزارش گل در میان مقاصد احتمالی آقای خاص نام تیمهایی از جمله اینتر میلان دیده می شود . مورینیو تا ژوئن سال گذشته هدایت اینتر را برعهده داشت و البته دو تیم شهر منچستر هم به دنبال مورینیو هستند.البته مورینیو برای آنکه بخواهد قراردادی که در ژوئن سال 2010 و به مدت 4 سال به امضا رسانده را زیر پا بگذارد، باید منتظر بماند و به نظر می رسد که سران این تیمها حاضرند تا مبلغ ذکر شده در بند جدایی زودهنگام در قرارداد آقای خاص را بپردازند.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    پی نوشت : مورینیو تا به حال استعفا داده ؟؟؟ هنوز خیلی کار داره با رئال انجام بده .
    بله وقتی‌ تو چلسی بود بعد از مساوی با روزنبرگ که منجر به حذف چلسی شد از مسابقات چمپیون لیگ استعفا داد

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

بله وقتی‌ تو چلسی بود بعد از مساوی با روزنبرگ که منجر به حذف چلسی شد از مسابقات چمپیون لیگ استعفا داد
    چلسی اون سال رسید فینال لیگ قهرمانان (البته بدون حضور مورینیو) ضمن اینکه خوزه تو اولین بازی چلسی در CL نتیجه مساوی گرفته بود...

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

Copa del Rey

Barcelona 5-0 Betis
    Betis 3-1 Barcelona

Next, Almeria

آخر فروم باز smallfrank's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

امشب کیا با هم تو جام حذفی بازی دارن.؟

آخر فروم باز mahdishata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    آخر الزمان

پيش فرض

مورینیو در پاسخ به انتقاد والدانو
    بزرگتر از آنم که در روزنامه ها برایم پیام بفرستند

برنامه حضور بلند مدت ژوزه مورینیو مربی پرتغالی روی نیمکت رئال مادرید با تهدید جدی روبرو شده است .

مورینیو از اظهارات اخیر خورخه والدانو مدیر کل باشگاه و یکی دیگر از اعضای هیات مدیره درباره نیمکت نشینی کریم بنزما به شدت ناراضی است .در بازی روز شنبه مورینیو با وجودیکه بازی با نتیجه مساوی 1-1 ادامه داشت بنزما را روی نیمکت گذاشت و او را به زمین نفرستاد درحالیکه گزینه دیگری برای خط حمله نداشت . والدانو مورینیو را متهم کرده تلاش می کند با نیمکت نشاندن بنزما نیاز رئال به یک مهاجم دیگر را توجیه کند.در کنفرانس خبری پس از بازی با آلمیرا وقتی از او درباره موضوع خرید مهاجم جدید سوال شد ، به صراحت گفت :ما هم فقط تصمیمات مربی را تماشا می کنیم . امیدوارم بنزما برای مدت طولانی روی نیمکت نماند و موقعیتی که در اطرافش شکل گرفته عادلانه نیست. "

اما مورینیو در پاسخ به این اظهارات مداخله گرایانه گفت :من بزرگتر از آن هستم که در روزنامه ها برایم پیام بفرستند .ما در مسیری برای تصمیم درباره مهاجم جدیدمان قرار گرفته ایم که به از بین رفتن هماهنگی در باشگاه ختم می شود . من تیم را داخل زمین ارنج می کنم و اگر کمکی بخواهم از تیم مربیان استفاده می کنم.

دیلی میل/20 ژانویه

کد:

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

بتیس 3 (3) – بارسلونا 1 (6): صعود بارسا با شکست

بارسلونا در نیمه‌نهایی با آلمریا بازی خواهد کرد که دپورتیوو را در مجموع چهار بر دو برد.

سایت گل – بتیس سه بر یک بارسلونا را برد، اما این برد برای جبران باخت پنج بر صفر در دیدار رفت کافی نبود و بارسا بود که به مرحله نیمه‌نهایی راه می‌یافت.

بتیس با دو گل زودهنگام خورخه مولینا پیش افتاد، اما نتوانست شکست پنج بر صفر در دیدار رفت را برگرداند.

بخشی از طرفداران بتیس پلاکاردی به ورزشگاه بنیتو ویامارین آورده بودند که روی آن نوشته شده بود: «بله، ما می‌توانیم!» این باور آنها در ثانیه 70 بازی تقویت شد. گابریل میلیتو که در این بازی بسیار ضعیف ظاهر شد با خطا روی جاناتان پریرا ضربه‌ای ایستگاهی در گوشه محوطه جریمه به بتیس داد و مولینا سانتر سالوا سویا را به گل تبدیل کرد.

در دقیقه 7 مولینای 190 سانتی‌متری با سرعت به پیش تاخت و پاس عالی اسکوییل را گرفت و توپ را وارد دروازه خوسه مانوئل پینتو کرد.

چیزی نمانده بود بارسا در دقیقه 15 گل سوم را هم بخورد. ناچو پاسی عالی به مولینا داد ولی جرارد پیکه با مهارت خاصی مانع هت‌تریک این مهاجم بتیس در 13 دقیقه شد.

سرانجام بارسا با ضربه مسی در دقیقه 38 به گل رسید. لیو مسی ایسیدورو را پشت سر گذاشت تا پاس عامقی چابی را بگیرد و توپ را از بین پاهای کاستو وارد دروازه بتیس کند.

بتیس در نیمه اول باز هم گل زد و آرزو، کاپیتان آنها در ثانیه‌های پایانی این نیمه دروازه حریف را گشود.

حملات بتیس در نیمه دوم به نتیجه نرسید و آنها در مجموع دو دیدار رفت و برگشت حذف شدند. بارسلونا در نیمه‌نهایی با آلمریا بازی خواهد کرد که دپورتیوو را در مجموع چهار بر دو برد.

کد:
    2011/1/20

امشب کیا با هم تو جام حذفی بازی دارن.؟
    IRIB TV3

جمعه 01/11/1389 ساعت 00:30
    جام حذفي اسپانيا
    آتلتيكومادريد - رئال مادريد

جمعه 01/11/1389 ساعت 16:55
    يک چهارم نهايي جام ملت هاي آسيا
    ژاپن - قطر

کد:
    January ‎20, ‎2011

آخر فروم باز R O O T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Gorgan

پيش فرض

پيشنهاد 20 ميليون يورويى قطر به گوارديولا

بسيارى از رسانه هاى ورزشى اروپا از اين پيشنهاد به عنوان چک سفيد امضا قطرى ها براى جذب گوارديولا ياد کرده اند.

قطرى ها درحالى با دستمزد ساليانه بيست ميليون يورو پيشنهادشان را مطرح کرده اند که گوارديولا پيش تر پيشنهاد زسکا مسکو را با همين مبلغ قرارداد رد کرده و قبل تر از آن هم پيشنهاد ۱۰ ميليون يورويى اينتر را قبول نکرده بود.

قطر اکنون با دو پيروزى از گروه خود در جام ملت هاى آسيا صعود کرده است اما قطعا برونو متسو فرانسوى نمى تواند برنامه اين کشور را براى جام جهانى ۲۰۲۲ اجرا کند. يکى از تفاوت هاى پيشنهاد قطر با زسکا اين است که کوچکترين کشور ميزبان جام جهانى برنامه اى ده ساله را در کار خود دارد و به همين دليل قصد دارد قرارداد ده ساله اى را با مربى کنونى بارسلونا به امضا برساند. قرارداد کنونى او با بارسلونا در ماه ژوئن امسال به پايان مى رسد.

کد:

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

گزارش روز: شورش داوران اسپانیایی علیه آقای خاص: او را محروم کنید

مورینیو معتقد است که داوری ها به ضرر تیم او انجام می شود.

منبع: AS

سایت گل- صحبتهای ژوزه مورینیو در کنفرانس خبری پایانی دیدار رئال مقابل آلمریا که با تساوی 1-1 به اتمام رسید کافی بود تا کمیته فنی داوران اسپانیا، نسبت به آقای خاص «گارد» بگیرد.

مورینیو معتقد است که داوری ها به ضرر تیم او انجام می شود و در پایان دیدار تیمش مقابل آلمریا که در پی اشتباهات فاحش داوری و نادیده گرفتن 3 ضربه پنالتی رئال با تساوی دو تیم به پایان رسید، ابراز امیدواری کرد که لاسا پرس، داور این دیدار در نیم فصل دوم رقابتهای لالیگا نه برای تیم او سوت بزند و نه برای بارسا!

آقای خاص در پایان دیدار این هفته تیمش مقابل آلمریا در کنفرانس خبری پرس لاسا، داور این دیدار را به باد انتقاد گرفت و گفت: «من از سال 1996 پرس لاسا را می شناسم. معمولا افراد با گذشت سالها تغییر می کنند ولی او در طول تمام این مدت هیچ تغییری نکرده است. امیدوارم که او در نیم فصل دوم برای تیم من و برای بارسا سوت نزند.»

همین صحبتها کافی بود تا اعضای کمیته فنی داوران اسپانیا از کمیته برگزاری رقابتها بخواهند تا برای آقای خاص محرومیتی را در نظر بگیرند.

آلمریا تیم دردسرساز

این اولین باری نیست که مصاف غول های اسپانیایی با تیم آلمریا دردسر ساز می شود. سال گذشته و در جریان دیدار بارسلونا مقابل آلمریا بود که اعضای کمیته فنی داوران اسپانیا درخواست مشابهای را علیه گواردیولا به مسئولان برگزاری این رقابتها ارائه کردند. پپ گواردیولا، مربی جوان بارسا نیز به دلیل «دروغگو» خواندن کلوس گومس، داور مسابقه، با جریمه ای 15 هزار یورویی مواجه شد که در نهایت و پس از اعتراض سران بارسا نسبت به این حکم مبلغ این جریمه به 1500 یورو کاهش یافت.

رویارویی گواردیولا و گومس

پپ گواردیولا و کلوس گومس، داور دیدار فصل قبل بارسا و آلمریا، پس از مسائلی که در این دیدار پیش آمد، چهارشنبه شب برای اولین بار در دیدار برگشت بارسا مقابل بتیس که در مرحله یک چهارم پایانی جام حذفی اسپانیا، دیدار کردند.

اگر به گزارش داوری در جریان آن دیدار توجه کنیم، می خوانیم: «گواردیولا از محوطه مشخص شده فنی خارج می شد و حتی دستیار او هم این کار را انجام می داد و صورتشان را تا چند سانتی متری ما نزدیک می کرد و می گفت: «همه چیز را برعکس سوت می زنی، هیچی متوجه نیستی.» و به همین خاطر اخراج شد.»

در پایان مسابقه هم گواردیولا در این رابطه گفته بود: «داور و کمکش دروغ گفتند و خودشان هم این را می دانند.این آخرین باری نیست که مرا اخراج می کنند ولی من اشتباه نمی کنم و به سکو ها می روم و اینها دروغ می گویند. من وقتی این داور را ببینم، شخصا به او خواهم گفت.»

بعد از پایان این مسابقه با پخش مجدد صحنه برخورد گواردیولا با داور و لب خوانی مربی بارسا، مشخص شد که او فقط این جملات را به زبان آورده: «او را هل داد. داور... ندیدی که او را هل داد؟ او را هل داد. ببین، من با تو خوب صحبت می کنم.»

کد:
    2011/1/20

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

بخش دوم گفتگوی رونالدو با مارکا:هدفم شکستن رکورد 38 گل اوگو و ساررا است

ستاره پرتغالی رئال مادرید در دومین بخش گفت و گوی اختصاصی اش از انتشار اخباری درمورد درگیری او با کاسیاس، تمدید قرارداد په په وبحث خرید مهاجم شماره 9 برای رئال صحبت کرده است

سایت گل- کریس رونالدو، ستاره پرتغالی رئال مادرید در دومین بخش گفت و گوی مفصلش با روزنامه مارکا، به بحث های داغی که در مورد رختکن این تیم به گوش می رسد، پرداخته است .

کریس در مورد انتشار شایعاتی که در مورد درگیری او و کاسیاس منتشر شده صحبت کرده و اعلام کرده که سران رئال باید هرچه سریعتر قرارداد په په، دوست صمیمی اش را تمدید کنند.

او در پاسخ به سوالی در مورد اینکه ترجیح می دهد تا در کنار کدام مهاجم رئال بازی کند، گفت:« بنزمایا پیپیتا (لقب ایگواین)؟ من یکی از این دو را ترجیح می دهم ولی اسمی نخواهم آورد.»

او در مورد هدفش در رقابتهای این فصل گفت:«هدفم این است که رکورد 38 گل اوگو و ساررا را که در طول رقابتهای یک فصل به ثمر رسانده اند را بشکنم. اگر بخواهم بین کسب عنوان آقای گلی در لالیگا و لیگ قهرمانان اروپا، یکی را انتخاب کنم، آقای گلی در لیگ قهرمانان اروپا را ترجیح می دهم.»

رونالدو با پذیرش انتقادهایی که در مورد بازی اش به گوش می رسد، اعلام کرد که صحبتهایی که درمورد اختلاف او و کاسیاس به گوش می رسد را درک نمی کند:« به حرف افرادی که از من انتقاد می کنند احترام می گذارم. سوء برداشتی میان من ، ایکر و سارا کاربونرو (نامزد کاسیاس) به وجود آمده بود ولی ما با هم صحبت کردیم و این موضوع را حل کردیم. از شنیدن اینکه می گویند که من رابطه خوبی با هم تیمی هایم ندارم، ناراحت می شوم.»

ستاره پرتغالی رئال در ادامه به تمجید از ژوزه مورینیو پرداخت:« از اینکه می توانم در کنار افراد جاه طلبی مثل مورینیو کار کنم، واقعا خوشحالم. خیلی بیشتر از آنچه فکرش را می کردم، با مورینیو نکات مشترک داریم.»

رونالدو در جریان این گفتگو در مورد هم تیمی هایش در رئال مادرید صحبت کرد:« بنزما ارزشهای فوتبالیستی خیلی بالایی دارد. کانالس می تواند مبدل به یک ستاره بین المللی شود. او کارهایی می کند که همه ما انگشت به دهان می مانیم . دی ماریا هم بازیکنی است که می تواند در تیمی بزرگ بازی کند.»

او در بخش پایانی صحبتهایش در مورد تمدید قرارداد په په، هم تیمی اش در رئال و تیم ملی پرتغال گفت:« په په آنچه شایستگی اش را دارد، درخواست می کند.اگر من جای فلورنتینو بودم، به او پول بیشتری می پرداختم و قرارداد او را تمدید می کردم. په په یکی از بهترین هاست و ما نمی توانیم به او اجازه دهیم که از تیم جدا شود.»

کد:

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

پرسش از چهل نفر درباره گواردیولا؛ خودکار، بهترین کادوی تولد برای گواردیولا برای تمدید !

روزنامه ال موندو دپورتیوو دو سوال را از چهل نفر از اطرافیان گواردیولا و افراد سرشناس فوتبال اسپانیا پرسیده که تعدادی از مهمترین پاسخها به شرح زیر است.

منبع: خبر ورزشی

سایت گل- پپ گواردیولا، مربی جوان بارسلونا روز سه شنبه چهلمین سالگرد تولدش را جشن گرفت و روزنامه «ال موندو دپورتیوو» با شیوه خاصی تولد این مربی جوان را به او تبریک گفت.

به همین مناسبت این روزنامه چاپ کاتالونیا دو سوال را از چهل نفر از اطرافیان گواردیولا و افراد سرشناس فوتبال اسپانیا پرسیده که تعدادی از مهمترین پاسخها به شرح زیر است. دو سوال بدین ترتیب است:

1- گواردیولا را در یک کلمه وصف کنید

2- چه هدیه ای برای تولد گواردیولا به او می دهید.

در اینجا می توانید پاسخهای شاگردان و اطرافیان گواردیولا به این پرسش را مطالعه کنید:

داوید ویا، مهاجم بارسا

1- متوقع

2- یک خودکار برای اینکه قرارداد تمدیدش با بارسا را به امضا برساند

جرارد پیکه، مدافع بارسا

1- بی نظیر

2- یک کتاب خوب برای آنکه گاهی از فوتبال کنار باشد

سیدو کیه تا، بازیکن مالیایی بارسا

1- صادق

2- بوبو، یک لباس محلی آفریقایی

کارلوس ناوال، یکی از مسئولان بارسا

1- انسان خوب

2- یک پازل 3000 تکه برای آنکه اندکی به چیزی غیر از فوتبال فکر کند

چابی ارناندس، بازیکن بارسا

1- خیلی دقیق

2- قراردادی جدید با بارسا برای 4 سال

ساندرو روسل، رئیس باشگاه بارسلونا

1- بی نظیر

2- اگر می توانستم، سلامتی که سالهای زیادی زندگی کند

آندرس اینیستا، بازیکن بارسلونا

1- استاد

2- خودکار برای آنکه قراردادی 4ساله را به امضا برساند

بیسنته دل بوسکه، سرمربی تیم ملی اسپانیا

1- او بهترین نماینده برای بارساست

2- یک توپ

چارلی رکساچ، مربی پیشین بارسا

1- باهوش

2- یک قهرمانی«سه گانه» دیگر

لوبو کاراسکو، بازیکن سابق

1- باهوش

2- ماکتی از مدرسه فوتبال «لاماسیا»

تونیو دلاکروس، بازیکن سابق

1- مربی ای که سبک فوتبال بارسلونا را به بهترین نحو ممکن پیاده کرد

2- یک کتاب فلسفی

اوزبیو، مربی و بازیکن سابق

1- منطقی و عقلانی

2- یک روز استراحت

ویکتور مونیوس، مربی و بازیکن سابق

1- جزئی گرا

2- بلیت سفر به لندن برای ماه می (فینال لیگ قهرمانان اروپا)

فرناندو ایئرو، مدیر ورزشی فدراسیون فوتبال اسپانیا

1- پیشرفته تر از زمان

2- مطمئنم که لباس نیست، او همیشه خوش تیپ است.

آندرئو فونتاس، بازیکن تیم پایه ای بارسا

1- فوتبال

2- سالهای زیادی در رختکن بارسلونا

خوردی باسته، روزنامه نگار

1- وفادار

2- چند روز تعطیلات خوب

امیلی ریکارت، فیزیوتراپ بارسا

1- الگو

2- یک دی وی دی از عکسهای زندگی گواردیولا با زیرنویسی از جملات او

رامون کوگات، یکی از پزشکان امین بارسا

1- انسان

2- یک کتاب برای آنکه گهگداری از فوتبال فاصله بگیرد

خوسپ ام. بارتومئو، نایب رئیس ورزشی باشگاه

1- کمال گرا

2- زمان برای آنکه هر روز وقت کم می آورد

خوردی مونس، یکی از پزشکان باشگاه

1- موفق

2- از آنجا که پزشکم، هرچند که به من بستگی ندارد، ولی سلامت

کد:
    2011/1/20

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •