تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 180 از 246 اولاول ... 80130170176177178179180181182183184190230 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,791 به 1,800 از 2455

نام تاپيک: FIFA 11 - نسخه PC

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من چندبار سوال پرسیدم ولی هیچوقت جواب نگرفتم
    چرا تو قسمت be a pro فقط میتونی تو مسابقات لیگ و نهایتا تیم ملی بازی کنی و مسابقات باشگاهی اروپایی درکار نیست؟

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من چندبار سوال پرسیدم ولی هیچوقت جواب نگرفتم
    چرا تو قسمت be a pro فقط میتونی تو مسابقات لیگ و نهایتا تیم ملی بازی کنی و مسابقات باشگاهی اروپایی درکار نیست؟
    خوب این محدودیته دیگه به هر حال این محدودیت توی نسخه 11 برداشته شده واقعا حس یک Career بی نظیر رو میشه با فیفا 11 تجربه کرد... یه توضیح مختصر میدم

شما بهترین حالت اینه که وارد مود Career بشید 3 تا گزینه میده:

1- بازیکن
    2- مربی بازیکن
    3- مربی

شما می تونی هر کدوم رو که دوست داشتی انتخاب کنی ولی بهترین گزینه بازیکن هست... شما وقتی بازیکن رو انتخاب می کنی یک تیم دلخواه انتخاب و عضو اون تیم میشی حالا 3 تا هم انتخاب برای بازیکن داری هم می تونی یه بازیکن خلق کنی و قدرت هاش رو به دلخواه قرار بدی حتی می تونی یه بازیکن God Mode بسازی با قرار دادن قدرت ها رو عدد 99 ولی خوب این یه ذره لوس کننده هست. حالت دیگه اینه که یه بازیکن از اون تیمی که توش عضو شدی انتخاب کنی برای خودت. این جالب تر هست ولی به نظرم بهترین حالت اینه که بازیکن Virtual Pro رو برداری و برای اون تیم بازی کنی حالا می تونی توی انواع و اقسام کاپ ها و لیگ و تروفی و غیره شرکت کنی توی بازی هم یورو لیگ هست و هم چمپیونز لیگ که البته چون فول لایسنس نداره برای این لیگ ها با اسم مستعار و تقلبی وجود داره. شما با بازی های خوبتون لول خودتون رو توی اون تیم می برید بالا بخصوص اگه در پایان فصل تیم رو ترک نکنید و به باشگاه دیگه ای نرید رفته رفته محبوب میشید کاپیتان میشید و بعد افسانه میشید... بعد اینکه افسانه شدید یک فصل هم بمونید همون تیم بهتون پیشنهاد مربی بازیکنی میده و شما می تونید در سنین جوانی به مربی بازیکنی بپردازید بعد یکی دو فصل هم میتونید از فوتبال بازنشسته و به مربیگری بپردازید کلا تجربه یک داستان زندگی فوتبالی رو توی این مود تجربه می کنید از بازیکنی به مربی بازیکنی و بعد مربیگری و بعد پایان کار

3. 3 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام
    پچی برنامه ایی چیزی نیست که نقل و انتقالاتو بروز کنه.؟
    چرا کسی جواب ما رو نمیده

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوب این محدودیته دیگه به هر حال این محدودیت توی نسخه 11 برداشته شده واقعا حس یک Career بی نظیر رو میشه با فیفا 11 تجربه کرد... یه توضیح مختصر میدم

شما بهترین حالت اینه که وارد مود Career بشید 3 تا گزینه میده:

1- بازیکن
    2- مربی بازیکن
    3- مربی

شما می تونی هر کدوم رو که دوست داشتی انتخاب کنی ولی بهترین گزینه بازیکن هست... شما وقتی بازیکن رو انتخاب می کنی یک تیم دلخواه انتخاب و عضو اون تیم میشی حالا 3 تا هم انتخاب برای بازیکن داری هم می تونی یه بازیکن خلق کنی و قدرت هاش رو به دلخواه قرار بدی حتی می تونی یه بازیکن God Mode بسازی با قرار دادن قدرت ها رو عدد 99 ولی خوب این یه ذره لوس کننده هست. حالت دیگه اینه که یه بازیکن از اون تیمی که توش عضو شدی انتخاب کنی برای خودت. این جالب تر هست ولی به نظرم بهترین حالت اینه که بازیکن Virtual Pro رو برداری و برای اون تیم بازی کنی حالا می تونی توی انواع و اقسام کاپ ها و لیگ و تروفی و غیره شرکت کنی توی بازی هم یورو لیگ هست و هم چمپیونز لیگ که البته چون فول لایسنس نداره برای این لیگ ها با اسم مستعار و تقلبی وجود داره. شما با بازی های خوبتون لول خودتون رو توی اون تیم می برید بالا بخصوص اگه در پایان فصل تیم رو ترک نکنید و به باشگاه دیگه ای نرید رفته رفته محبوب میشید کاپیتان میشید و بعد افسانه میشید... بعد اینکه افسانه شدید یک فصل هم بمونید همون تیم بهتون پیشنهاد مربی بازیکنی میده و شما می تونید در سنین جوانی به مربی بازیکنی بپردازید بعد یکی دو فصل هم میتونید از فوتبال بازنشسته و به مربیگری بپردازید کلا تجربه یک داستان زندگی فوتبالی رو توی این مود تجربه می کنید از بازیکنی به مربی بازیکنی و بعد مربیگری و بعد پایان کار
    من 2فصل توی قسمت be a pro با ادین ژکو بازی کردم ولی هیچ اثری از مسابقات اروپایی نبود حتی با وجود اینکه قهرمان شدم با تیمم

ناظر انجمن سخت افزار
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من Fifa 11 رو بازی نکردم ولی 10 رو بازی کردم ، می خواستم ببینم این دو تفاوتهای زیادی از نظر گرافیک و .. با هم دارن؟

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

بردیا جونم اینهایی که گفتم برای نسخه کنسولی بود! شما پرسیدی چرا نیست منم عرض کردم که اینا محدودیت های نسخه قبلی هست و توی نسخه 11 و امسال هست با این خصوصیات... شاید فیفا 12 PC باز هم فیفا 11 کنسول باشه...

من Fifa 11 رو بازی نکردم ولی 10 رو بازی کردم ، می خواستم ببینم این دو تفاوتهای زیادی از نظر گرافیک و .. با هم دارن؟
    خوب الان قضیه یه مقدار بغرنج شد شما فیفا 10 رو روی PC بازی کردید یا کنسول اگه PC که باید عرض کنم جزو گیم محسوب نمیشدن طفلکی فیفا 09 و فیفا 10 کارنت (نسخه PC) ولی اگه نسخه کنسولی فیفا 10 رو بازی کردید امسال فیفا 10 کنسول در قالب فیفا 11 برای پلتفورم پی سی ارائه شد فقط ایمپورت شده و قالب و موزیک ها و منوش تغییر پیدا کرده ولی کل جزئیات و امکانات فیفا 11 پی سی همون فیفا 10 کنسول هست ولی فیفا 11 واقعی بر روی کنسول های ایکس باکس 360 و پلی استیشن 3 قابل مشاهده و لمس هست و به نظر من شدیدا تفاوت داره... شاید با چند بازی متوجه این تفاوت فاحش نشید... ولی فیفا 11 فوق العاده هست از هر لحاظ
    Last edited by Spaniuly; 21-01-2011 at 10:25.

8. 3 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام
    پچی برنامه ایی چیزی نیست که نقل و انتقالاتو بروز کنه.؟
    مگه خیلی سوال سختی پرسیدم که کسی جواب نمیده

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

دوست عزیز وقتی جوابی داده نمیشه یعنی کسی اطلاعی نداره
    لازم نیست چندین بار یک سوال رو تکرار کنین
    ولی هنوز روستر آپدیتی برای این بازی ارائه نشده...در ضمن هنوز فصل نقل و انتقالات به پایان نرسیده و ده روز دیگه باقی مونده

11. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز offlineinternet's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ایالت کاتالونیا

پيش فرض

پچی با خصوصیات زیر اگر وجود دارد برای دانلود بزارید
    ۱. داور خطا نگیرد
    ۲. کرنر و اوت در بازی نباشد
    ۳. تعداد بازیکنان بیشتر شود
    ۴.یا هر مورد دیگر

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوست عزیز وقتی جوابی داده نمیشه یعنی کسی اطلاعی نداره
    لازم نیست چندین بار یک سوال رو تکرار کنین
    ولی هنوز روستر آپدیتی برای این بازی ارائه نشده...در ضمن هنوز فصل نقل و انتقالات به پایان نرسیده و ده روز دیگه باقی مونده
    مطمئنی بهزاد؟ من دیروز سعی کردم به روشی که توی ایکس باکس آپدیت می کنم این کارو برای نسخه PC انجام بدم که لعنتی سریال اورجنال می خواد دیگه واسه آپدیت اسکواد چه سریالی حتی توی شبکه لایو هم این آپدیت اسکواد رایگان هست نه لازمه که اکانتت طلائی باشه و نه نیاز هست که Redeem Code اورجینال باز رو وارد کنی... کاملا مجانی هست برای ایکس باکس ولی توی نسخه PC باید بازیت اورجینال باشه

14. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •