تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام مدل تندر نسبت به قیمتش مناسب تر است

راي دهنده
620. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • e0

26 4.19%
  • e0/ac

15 2.42%
  • e1

31 5.00%
  • e1/cp

40 6.45%
  • e1/cpsp

61 9.84%
  • e2

92 14.84%
  • e2/lp

355 57.26%
صفحه 180 از 386 اولاول ... 80130170176177178179180181182183184190230280 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,791 به 1,800 از 3857

نام تاپيک: تـــنـــــدر 90 ( L90 )

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

خدا رفتگان همه را بیامرزد
    اشکال نداره یکی دیگه بخر
    با حرفات منو امیدوار کردی به ماشینم.
    خودم اصرار داشتم slx بخرم اما حالا باید دست شوهرمو به خاطر سلیقه خوبش ببوسم
    در ضمن بعد از 12 روز تمام مدارک ماشین ( به جز کارت خودرو ) به دستم رسید .
    من نمیدونم ایرانی ها چه اسراری دارن هی طزاحی های این و اون رو عوض کنند.مثل همین SLX..
    آخه دیگه دوره 405 پرشیا و سمن سر اومده..قدیمی شده ....پرشیا و سمند هم خودمونیم همون شاسی پژو 405 که روش اومدن مثلا کابین جدید گذاشتند...این همه طراح خوب تو ایران هستش...بعد آخرش این ماشین ها رو میدن بیرون...تازه این دو تا ماشین آخری هم شاسی بازم پژو کابین اختراع ایران.
    ولی یه چیزی بگم رو دست نداره فقط مراقب بدنش باشین با موقع روغن عوض کردن و کلا سرویس دوره همین.....
    راستی روغن هم پیشنهاد ADINOL بریزید فک کنم کدش هم 1047 باشه واسه L90.چون ELF دیگه عربی شده خیلی وقته خیلی هم تابلو شده که تصفیه شدست...ADINOL رنگش دقیقا مثل عسل هستش....پایه گیاهی هستش.....
    یکی از دوستای من ویزیتور هستش توی لیستی که از آلمان فرستاده بودن اسم L90 هم بود.صدای موتورتون نصف میشه و نرم کار میکنه.
    راستی مرسی دلداری دادید ام هنوز هم که یه L90 از پیشم رد میشه یه آه سردی میکشم.

پروفشنال Amirrezaajalli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    ZNJ

پيش فرض

اوج هنر و طراحی ایرانی در همین تعویض کابین و موتور ماشین ها خلاصه شده.
    موتور پیکان رو 405
    موتور 405 رو پیکان
    موتور 206 رو پرشیا
    موتور پژو رو سمند
    .................!!!
    راستی رو تیبا و دنا موتور چه ماشین هایی رو گذاشتن؟؟؟
    موتور L90 رو فعلا رو ماشین دیگه ای نذاشتن؟؟؟؟(البته غیر از مگان 1600 که اونو فرانسه گذاشته)

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

خوب فک کنم این ایراد که میگید اگزوز اینا اصلا مهم نباشه ما یکی از وامیلامون BMW7 داره اونم این مشکل رو پیدا کرد.کمری عموم هم همین طور وقتی با ماشین حسابی گاز بدی و یه دفه موقعی که بارون میاد بری بزنیش تو آب یه بخار دل نشینی از زیرز ماشین بلند میشه اون آه دل همون انباری وسطست که بعلت سرد و گرم شدن اون مشل واسش پیش میاد البته من دو تا ماشین رو تا حالا اینطوری کردم به شخصه.کرولا بود یه 405...
    اون مشکلاتی هم که میگید ما که تا حالا نداشتیم..احتمالا ماشین تون مال ایران خودرو نیست چین همه این اتیشا از زیره سره اونا بلد میشه با این L90 های ناجور و ناقصی که بیرون میدن.
    ضمن تشکر از شما دوست عزیز
    ایراد اگزوز که فکر می کنم دقیقا همون چیزی هست که شما اشاره کردین چون ماشین قبلی هم دقیقا همینطور شد(141) ولی یک سه سالی دوام آورد
    در عقب هم ایرادی نداشت.درست دقت نکرده بودم که در های عقب یک ضامن مخفی دارند که اصطلاحا قفل کودک هست
    این ضامن روی حالت لاک بود

4. این کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

سلام
    من يه تندر فول خريدم ولي يه مقدار صداي موتورش زياده ( پر پر ميكنه) يه كم هم لرزش داره به نظرم يه مقدار هم كم جونه
    اگه ميشه راهنماييم كنيد

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

سلام
    من يه تندر فول خريدم ولي يه مقدار صداي موتورش زياده ( پر پر ميكنه) يه كم هم لرزش داره به نظرم يه مقدار هم كم جونه
    اگه ميشه راهنماييم كنيد
    مصرفش چقدره ؟ (کامپیوتر سفریش چند میزنه) اگر بیش از 7.5لیتر در صد کیلومتر باشه احتمال داره موتور مشکل داشته باشه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام
    اگه ميشه راهنماييم كنيد
    سلام
    دوست عزیز کارکرد ماشین رو نگفتید.
    دسته موتور های تندر یکی از بهترین ها هست و شما زمانی که توی ماشین هستید نباید هیچ گونه لرزشی داشته باشید مگر اینکه کارکرد ماشین بالا باشه و مسلما قطعه اون خاصیت اولیه خودش رو نداشته باشه.
    حتما یه چکی بکنید که کوئل ها نیم سوز و یا حتی نسوخته باشند.یکی از نکات تندر و البته مگان 1600 اینه که عرفا بعد از حدودا 60 هزار کیلومتر یکی یا 2 تا از کوئل ها میسوزه و در این حالت ماشین 3 کار میکنه و شتاب هم کم میشه.البته اگر کسی ندونه فکر میکنه ماشین داره کار میکنه چون لرزش کم به داخل منتقل میشه.
    من الان بعد از حدود 240 هزار کیلومتر رانندگی با 2 تا تندر 5 تا کوئل عوض کردم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

مصرفش چقدره ؟ (کامپیوتر سفریش چند میزنه) اگر بیش از 7.5لیتر در صد کیلومتر باشه احتمال داره موتور مشکل داشته باشه.
    مصرف
    كامپيوترش كه از 10 پاين نمياد ولي مطمئن نيستم مصرف واقعي رو نشون بده

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

سلام
    دوست عزیز کارکرد ماشین رو نگفتید.
    دسته موتور های تندر یکی از بهترین ها هست و شما زمانی که توی ماشین هستید نباید هیچ گونه لرزشی داشته باشید مگر اینکه کارکرد ماشین بالا باشه و مسلما قطعه اون خاصیت اولیه خودش رو نداشته باشه.
    حتما یه چکی بکنید که کوئل ها نیم سوز و یا حتی نسوخته باشند.یکی از نکات تندر و البته مگان 1600 اینه که عرفا بعد از حدودا 60 هزار کیلومتر یکی یا 2 تا از کوئل ها میسوزه و در این حالت ماشین 3 کار میکنه و شتاب هم کم میشه.البته اگر کسی ندونه فکر میکنه ماشین داره کار میکنه چون لرزش کم به داخل منتقل میشه.
    من الان بعد از حدود 240 هزار کیلومتر رانندگی با 2 تا تندر 5 تا کوئل عوض کردم.
    اقا محمد من ماشين رو تازه يه هفتس كه خريدم/ وقتي گاز رو ثابت نگه ميدارم يه كم دور موتور بالا پايين ميشه وقتي هم كولر رو روشن ميكنم دور موتور يه دفه كم ميشه بعد ميره بالا بعد هم كه كولر رو خاموش ميكنم دور موتور بالا تر از نيمه و طول ميكشه تا پايين بياد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

آره.به هر کی میگفتم نمیدونست مشکل چیه تا اینکه خودم فهمیدم . اشکال از فیوزها بود . اگه صفحه 5-23 دفترچه راهنما رو نگاه کنی جدول فیوزها رو درج کرده.فیوز سیستم صوتی رو 10 آمپر درج کرده در صورتی که فیوز 15 آمپر در جعبه فیوز نصب شده بود . فیوز 15 آمپر رو درآوردم و10 آمپر جاش گذاشتم برای چراغهای داخل محفظه خودرو هم به همین صورت توی دفترچه با تو جعبه فیوز فرق داشت .
    شما با توجه به دفترچه راهنما و شکل پشت در جعبه فیوز ماشین ( جعبه فیوز تقریبا سمت راست زیر فرمون قرار داره) ببین کدوم فیوز مال ضبطه و چک کن ببین با عدد دفترچه یکی هست یا نه برای سایر چراغها هم همینطور ؟ اینکارو بکن ونتیجه اش رو بهم بگو>
    موفق باشید.
    فکر کنم کارخونه واسش سخته که یه فیوزو جا بزنه ماله منم همینطوری بود

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

اگر دزدگیر سوکت فابریک نصب کنید امکان نصب صندوق پران را هم دارید
    سلام اره من یه سالی میشه نصب کردم یه پمپ میخوره داخل صندوق کلیدشم گزاشتم کناره کاپوت پرون خیلی راحت شدم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •