چرا دوست عزيز با اين آپديتر ميشه به رام 2.2.2 رفت البته با سايت خود موتو و اين هم مطلبش كه توسط آقا امير در سايت اندرويدها عنوان شده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدآخرین رام رسمی آندروید برای تمامی مدلهای موتورولا
دوستان من یه روش مطمئن و بی دردسر برای آپدیت آندروید برای گوشی های موتورولا پیدا کردم که با این روش بصورت کاملا مطمئن و بدون هیچ مشکلی میتونید به آپدیت گوشیهای موتورولای خود بپردازید و آخرین رام رسمی رو برای گوشی موتورولای خود نصب کنید
من defy خودمو با این روش آپدیت کردم و آندرویدم 2.2.2 شد و بسیاری از گزینه ها که قبلا در 2.1 بود دیگه نیست و مشکلات زیادی برطرف شده .....
شما ابتدا باید این نرم افزار رسمی موتورولا رو دانلود کنید و نصب کنید
بعد از نصب نرم افزار رو اجرا و گوشی خود را با usb به کامپیوتر وصل کنید وقتی گوشی شما شناسایی شد در قسمت بالای نرم افزار به مرحله 2 میرود و آماده چک کردن آپدیت برای ورژن گوشی شماست در ضمن این نرم افزار نسخه kernel شما و حتی ورژن گوشی شما رو شناسایی و برای مختص گوشی شما شروع به چک کردن دیتا بیس موتورولا میکند و این مرحله یعنی پیدا کردن و دانلود آخرین آندروید برای گوشی شما ممکن است بالای 5 ساعت وقت ببرد و در این مدت نباید اینترنت شما قطع شود یا سرعت پایین باشد و من adsl 256 حداقل پیشنهاد میکنم براتون ولی با adsl پایین تر هم مششه فقط زمان بیشتری میخواد و با dial up اصلا امکان پذیر نیست ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد از اینکه جستجو و دانلود اخرین آپدیت انجام شد نرم افزار به مرحله 3 میرود و در این مرحله مشخص میکند که آندروید گوشی شما آپدیت رسمی بالاتر دارد یا نه اگر موجود بود در پایین اشاره میکند که دگمه شروع آپدیت را بزنید و در این مرحله شروع به نصب نرم افزتر دانلود شده میکند که 10 الی 15 دقیقه وقت میبرد درتمامی این مراحل نباید گوشی شما زنگ بخورد و حتما سیم کارت باید داخل آن باشد و بهتر است در حالت فلایت مود قرار بدهید ...و در ظمن در مرحله 3 نباید اینترنت قطع یا برق برود چون ممکن است به گوشی شما آسیب برسد ....بعد از نصب مرحله 3 گوشی شما ریستارت و آرم موتورولا به رنگ قرمز جگری میشود و بعد از بالا آمدن یک بار دیگر نرم افزار به شما اشاره میکند گه گوشی خود را از usb جدا کرده خاموش و روشن کنید و مجددا به usb وصل کنید ....بعد از شناسایی گوشی شما توسط نرم افزار گزینه finish نمایان میشود......................لذت ببرید..... تشکر یادتون نره