تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 180 از 309 اولاول ... 80130170176177178179180181182183184190230280 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,791 به 1,800 از 3081

نام تاپيک: Defy | گوشي مقاوم موتورلا با دوربين 5 مگاپيكسلي و صفحه نمايش 3.7 اينچي

آخر فروم باز vafa1353's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Melbourne

پيش فرض جواب

این که اصلا فکر نکنم برای آپدیت کردن رام باشه . حالا دارم دانلودش میکنم ببینم چی هست اصلا" @!!!!

.

چرا دوست عزيز با اين آپديتر ميشه به رام 2.2.2 رفت البته با سايت خود موتو و اين هم مطلبش كه توسط آقا امير در سايت اندرويدها عنوان شده

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    آخرین رام رسمی آندروید برای تمامی مدلهای موتورولا
    دوستان من یه روش مطمئن و بی دردسر برای آپدیت آندروید برای گوشی های موتورولا پیدا کردم که با این روش بصورت کاملا مطمئن و بدون هیچ مشکلی میتونید به آپدیت گوشیهای موتورولای خود بپردازید و آخرین رام رسمی رو برای گوشی موتورولای خود نصب کنید
    من defy خودمو با این روش آپدیت کردم و آندرویدم 2.2.2 شد و بسیاری از گزینه ها که قبلا در 2.1 بود دیگه نیست و مشکلات زیادی برطرف شده .....
    شما ابتدا باید این نرم افزار رسمی موتورولا رو دانلود کنید و نصب کنید

کد:
    بعد از نصب نرم افزار رو اجرا و گوشی خود را با usb به کامپیوتر وصل کنید وقتی گوشی شما شناسایی شد در قسمت بالای نرم افزار به مرحله 2 میرود و آماده چک کردن آپدیت برای ورژن گوشی شماست در ضمن این نرم افزار نسخه kernel شما و حتی ورژن گوشی شما رو شناسایی و برای مختص گوشی شما شروع به چک کردن دیتا بیس موتورولا میکند و این مرحله یعنی پیدا کردن و دانلود آخرین آندروید برای گوشی شما ممکن است بالای 5 ساعت وقت ببرد و در این مدت نباید اینترنت شما قطع شود یا سرعت پایین باشد و من adsl 256 حداقل پیشنهاد میکنم براتون ولی با adsl پایین تر هم مششه فقط زمان بیشتری میخواد و با dial up اصلا امکان پذیر نیست ...
    بعد از اینکه جستجو و دانلود اخرین آپدیت انجام شد نرم افزار به مرحله 3 میرود و در این مرحله مشخص میکند که آندروید گوشی شما آپدیت رسمی بالاتر دارد یا نه اگر موجود بود در پایین اشاره میکند که دگمه شروع آپدیت را بزنید و در این مرحله شروع به نصب نرم افزتر دانلود شده میکند که 10 الی 15 دقیقه وقت میبرد درتمامی این مراحل نباید گوشی شما زنگ بخورد و حتما سیم کارت باید داخل آن باشد و بهتر است در حالت فلایت مود قرار بدهید ...و در ظمن در مرحله 3 نباید اینترنت قطع یا برق برود چون ممکن است به گوشی شما آسیب برسد ....بعد از نصب مرحله 3 گوشی شما ریستارت و آرم موتورولا به رنگ قرمز جگری میشود و بعد از بالا آمدن یک بار دیگر نرم افزار به شما اشاره میکند گه گوشی خود را از usb جدا کرده خاموش و روشن کنید و مجددا به usb وصل کنید ....بعد از شناسایی گوشی شما توسط نرم افزار گزینه finish نمایان میشود......................لذت ببرید..... تشکر یادتون نره
    Last edited by vafa1353; 23-06-2011 at 13:28.

2. این کاربر از vafa1353 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Melbourne

پيش فرض

سلام دوستان يه سوال برام پيش اومده و اون اينه كه آيا دوربين گوشي شما هم در فضاي بسته نويز داره؟از روز اول كه گوشي رو گرفتم تو فضاي بسته دوربين رو كه روشن ميكنم با نويز تصوير ميده...البته توي عكس جيزي معلوم نيست و فقط عكس بي كيفيت ميشه...اين نويز مانند زمانيه كه ميخواي از صفحه تلوزيون فيلم بگيري....

داره خودمونی میشه mad-defy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    Österreich

پيش فرض

سلام دوستان يه سوال برام پيش اومده و اون اينه كه آيا دوربين گوشي شما هم در فضاي بسته نويز داره؟از روز اول كه گوشي رو گرفتم تو فضاي بسته دوربين رو كه روشن ميكنم با نويز تصوير ميده...البته توي عكس جيزي معلوم نيست و فقط عكس بي كيفيت ميشه...اين نويز مانند زمانيه كه ميخواي از صفحه تلوزيون فيلم بگيري....
    توی فضای بسته نویز نداره ولی عکس گرفتن توی فضای باز به مراتب کیفیت رو بیشتر میکنه و اون هم به خاطر ازدیاد زاویه تابش نور خورشید هست. البته راجع به رنگ لنز هم یه چیزی بگم! من که تا به حال نه لنز قرمز دیدم نه سبز (توی xda دایم راجع به این تفاوت رنگ بحث میشه، ولی مال من سفیده و حجم عکس ها هم توی فضای بسته معمولا بالا 1.7 مگابایت میشه بدون زوم)
    کد:
    اینجا یه سری توضیح و تفسیر راجع به لنز و رنگ اینا هست.

وارد مسیج بشو بعد از منو اپشنش صدای اس ام اس رو تغییر بده
    از اونجا هم فقط دیفالت های گوشی رو میاره که دادا! همون پیش فرضهای خود گوشی

mad-defy عزیز ممنون به خاطر اطلاعات خوبی که دادی.
    راستش منم زود خودمونی میشم. هنوز گوشی رو نخریدم بهش میگم دفی.
    من واقعا کیفیت ساخت گوشی برام مهمه. می خواستم قبلا یه samsung galaxy s بگیرم. ولی خوب فعلا پشیمون شدم. البته Atrix واقعا وسوسم کرده. هنوز البته قیمتش بالاست. فکر می کنید تا کی موتورولا دیفای رو از لحاظ نرم افزاری ساپورت کنه؟
    بلاخره یکی پیدا شد یه تشکری از ما بکنه مخلصیم
    پشتیبانی نرم افزاری برای دیفای که رام 2.2.2 رسمی براش همین هفته گذشته بیرون اومده، به طور رسمی تازه شروع شده یعنی بیس سیستم عامل رو که 2.2.2. هست تازه خود موتورولا داده پس از الان شروع میکنن واسه این رام آپدیت بیرون دادن توی نرم افزار هایی که تا الان بوده یا تازه میخواد بیاد. اگر به صورت غیر رسمی هم بخوای نگاه کنی که فت و فراوون نرم افزار مجانی و پولی ریخته توی اینترنت و فقط کافیه دانلود کنی.
    اینم اضافه کنم که تنها نرم افزاری که واسه اندروید (همه ورژن ها) و حتی بقیه سیستم عامل ها وجود نداره به صورت free همون نرم افزار پیغامگیر یا answering machine هست. فقط یه مورد دیدم که 14.99$ قیمت داشت و نمیشد از ایران خریدش. حتی نسخه terial هم نداشت (نامرد ). علتش هم اینه که توی بقیه دنیا همچین چیزی کاربرد نداره و خود شبکه این امکان رو میده به کاربرهاش (یه چیزی تو مایه های vms یا همون صندوق صوتی) و دیگه خارجی های بیشعور - نامرد - جهان خوار نیازی به نرم افزار پیغامگیر ندارن. از یه کسی هم شنیدم حتی deliveri report هم واسه اس ام اس داره بی استفاده میشه و شبکه این اطمینان رو به شما میده که 99.99% اس ام اسی که میفرستین به دست گیرنده میرسه. (اگر اشتباه نکنم توی گوشی apple کلا این گزینه نیست)
    محض خدا اگر کسی پیغامگیر داشت یا سراغ داشت یه ندا هم به ما بده (گرچه جاش اینجا نیست و توی تاپیک نرم افزار هست ولی چون پیش اومد گفتم. مدیران لطفا دعوا نکنن)
    Last edited by mad-defy; 24-06-2011 at 16:56.

5. این کاربر از mad-defy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

چند وقتی که میخوام گوشی آندروید بخرم بین دیفای ایکس 10 موندم میخوام بدونم این گوشی از ایکس10 پالا تره یا نه؟ ارزش خرید داره؟

داره خودمونی میشه Hamid_pro's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

اینم اضافه کنم که تنها نرم افزاری که واسه اندروید (همه ورژن ها) و حتی بقیه سیستم عامل ها وجود نداره به صورت free همون نرم افزار پیغامگیر یا answering machine هست. فقط یه مورد دیدم که 14.99$ قیمت داشت و نمیشد از ایران خریدش. حتی نسخه terial هم نداشت (نامرد ). علتش هم اینه که توی بقیه دنیا همچین چیزی کاربرد نداره و خود شبکه این امکان رو میده به کاربرهاش (یه چیزی تو مایه های vms یا همون صندوق صوتی) و دیگه خارجی های بیشعور - نامرد - جهان خوار نیازی به نرم افزار پیغامگیر ندارن. از یه کسی هم شنیدم حتی deliveri report هم واسه اس ام اس داره بی استفاده میشه و شبکه این اطمینان رو به شما میده که 99.99% اس ام اسی که میفرستین به دست گیرنده میرسه. (اگر اشتباه نکنم توی گوشی apple کلا این گزینه نیست)
    محض خدا اگر کسی پیغامگیر داشت یا سراغ داشت یه ندا هم به ما بده (گرچه جاش اینجا نیست و توی تاپیک نرم افزار هست ولی چون پیش اومد گفتم. مدیران لطفا دعوا نکنن)
    ظاهرا برای اندروید به علت اینکه گوگل دسترسی به قسمت تماسها رو محدود کرده answeing machine وجود نداره (این وردی هم که شما گفتی دفعه اوله که میشنوم). پس حداقل فعلا دنبالش نگرد.

داره خودمونی میشه mad-defy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    Österreich

پيش فرض

ظاهرا برای اندروید به علت اینکه گوگل دسترسی به قسمت تماسها رو محدود کرده answeing machine وجود نداره (این وردی هم که شما گفتی دفعه اوله که میشنوم). پس حداقل فعلا دنبالش نگرد.
    ورد؟ وردی؟ کدوم ورد؟ اینو کلا متوجه نشدم
    آقا شما واسه پاکت پی سی - ویندوز موبایل - بادا - مک - و بقیه سیستم عامل ها (غیر از سیمبین و تعداد محدودی جاوا) اگر پیغامگیر پیدا کردی جایزه داری ارتباطی به گوگل نداره به نظرم

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Melbourne

پيش فرض

توی فضای بسته نویز نداره ولی عکس گرفتن توی فضای باز به مراتب کیفیت رو بیشتر میکنه و اون هم به خاطر ازدیاد زاویه تابش نور خورشید هست. البته راجع به رنگ لنز هم یه چیزی بگم! من که تا به حال نه لنز قرمز دیدم نه سبز (توی xda دایم راجع به این تفاوت رنگ بحث میشه، ولی مال من سفیده و حجم عکس ها هم توی فضای بسته معمولا بالا 1.7 مگابایت میشه بدون زوم)
    سبز بودن لنز كه كاملا آشكاره وقتي به لنز نيگاه ميكني گوشي از سمت چپ كمي به پايين متمايل كني يه نقطه سبز رنگ كوچيك ديده ميشه...
    اين نويز بدجور منو داره آزار ميده...ميترسم يارو گوشي رو كرده باشه تو پاچم دلمون خوش بود دوربينمون 5 مگه...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

من هرکاری میکنم تو سیانوژن فیلمم پرش داره کسی نمیدونه باید چیکار کنم.؟؟چون رامشو دوست دارم همه چی عالیه فط این مشکل منه...همه نوع رام 2.2 ریختم بعد سیانوژن بازم درست نشد....نمیشه وقتی رامو میریزیم دوربین همون قبلی بمونه کدوم فایلا برا دوربینه.؟؟چون وقتی سیانوژن میریزی فایل رکورد دوربین میشه m4v میخوام همون 3gp بمونه...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

ورژن rc1 رام سیانوژن همین دیروز اومده من دارم دانلود میکنم تست کنم
    کد:
    اینم باگ هایی که فیکس شدن:
    24.06.11 RC1:
    179 Kernel
    Wifi indicator fix
    Fix BT when FMradio is started
    Fix FMradio APP
    Added 'ro.battery_light=true' in build.prop, true - enable BatteryLight while charging
    CIFS module.
    Widescreen photo.
    Some improvements in 3D..
    Overclock configuration is automatically backuped and restored, if you install new version of rom.
    Fix zoom problem.
    Fix Secure login by wifi (MotoPortal, IE Only)
    Fixed exposure setting in camera app
    Fixed camera timestamps for green lens
    Last edited by boys666; 25-06-2011 at 12:16.

12. 2 کاربر از boys666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

من هرکاری میکنم تو سیانوژن فیلمم پرش داره کسی نمیدونه باید چیکار کنم.؟؟چون رامشو دوست دارم همه چی عالیه فط این مشکل منه...همه نوع رام 2.2 ریختم بعد سیانوژن بازم درست نشد....نمیشه وقتی رامو میریزیم دوربین همون قبلی بمونه کدوم فایلا برا دوربینه.؟؟چون وقتی سیانوژن میریزی فایل رکورد دوربین میشه m4v میخوام همون 3gp بمونه...
    این مشکل توی ورژن جدید حل شده

14. این کاربر از boys666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •