حالا که شما Topic Off کردی بذار ما هم جوابشو بدیمدولت رایانههارو که نمیتونه جمع کنه قربونت برم یارانههارو جمع کرده
![]()
کاهش قیمت اینترنت
رقابت با PAP ها و شکوفایی حوزه اینترنت
انحصار طلبی و حذف رقبا
مانیتورینگ کاربران
حالا که شما Topic Off کردی بذار ما هم جوابشو بدیمدولت رایانههارو که نمیتونه جمع کنه قربونت برم یارانههارو جمع کرده
![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هر 6 تا مربوط به مخابرات استان تهران (احتمالا دوتاش كار نمیكنن) ، برای استان ديگهای هم میخوای ؟
دوست عزیز اتفاقا سیمی که به مودم وصله چند تیکه هست؛ تاثیر داره؟ مقادیر snr و line attenuation چند باید باشه ؟ اگر نویز داشته باشه چنده؟
دوستان عزیز چیزشکن های پرتکل pptp رو بعضی اوقات میبیند اما اخیرا برای اولین بار sstp توسط سیب عرضه میشه.. دوستانی که تمایل دارن بگن قیمت و سایت طرف رو بشون میدم. اس اس تی پی هیچ موقع هرگزززز بسته نمیشه. پرتکل اس اس ال رو دیگه نمیتونن ببندن .
ایمیلتون رو پ خ کنید اگه سایت و اطلاعات مربوطه رو میخواید
Last edited by F_C_B; 04-03-2011 at 21:14.
سلام؛
من چراغ dsl ام روشنه ولی هم از طریق 192.168.1.1 تنظیم کردم که bridge باشه و هم یه بار تنظیم کردم pppoe باشه ولی در هر حالت ارور 678 دارم
چیکار کنم؟ ممنون
ماشاءالله!!! دوست عزیز هر تیکهای که وصل میشه، نزدیکی به کابل برق و سولفاتگی و زنگ زدن همهشون بشدت تأثیرگذارن. توصیه میکنم تا حد امکان سعی کنید کابل تلفن مستقیماً از سر پست تلفن بیاد به مودم وصل بشه و نزدیکش هیچ سیم برقی هم نباشه. پست مخابرات و جعبه تقسیمشم اگه چک کنی که پیچ و اتصالاتش زنگزدگی و سولفاتگی نداشته باشند که چه بهتر
یعنی با سرعت 128 ، 60 کیلوبایت بر ثانیه دانلود میکنید ؟ من تا حالا همچین چیزی ندیدم! اینو درست متوجه شدم یا منظور دیگه ای داشتید؟دوست عزیز من خودم 2تا اکانت از مخابرات گرفتم یکی 128 و دومی 1 مگ و 128 من 60کیلوبایت و 1 مگم هم 260 کیلوبایت بهم دانلود میده
من همین الان رو این حرف شما با مخابرات تماس گرفتم میگه برای 256 نهایتش 32 است!
نوع اتصال PPPOE و نوع ارتباط رو Auto بذار و VCI و VPI رو درست تنظیم کن یوزر و پسورد هم وارد کن. مقادیر مورد نیازو از ISP باید بگیری.
بله دوست عزیز من با 128 شصت کیلوبایت دانلود دارم.
با 1 مگم هم 260 کیلوبایت دانلود
شما کار خاصی میکنی یا همینجوری تو اون منطقه اینطوریه ؟بله دوست عزیز من با 128 شصت کیلوبایت دانلود دارم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)