تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 180 از 451 اولاول ... 80130170176177178179180181182183184190230280 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,791 به 1,800 از 4506

نام تاپيک: کلوپ Asus N61JQ

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

دوست من توضیح دادم. دارین اشتباه میکنین . اصلا این جوری نیست که میگین.
    من یه برنامه دارم که از 6 یا 12 هسته مجازی استفاده میکنه.
    دو تا برنامه دارم که 4 هسته رو استفاده میکنه. برنامه های مهندسیم تقریبا همشون دو هسته ای و یه هسته ای هستن.

انقدر سی پی یو تعداد بالا رو توصیه نکنین. فکر داغیش هم باشین.

نه دوست عزیز من با شما موافق نیستم. البته من خودم قبلا دراین مودر پست زدم و توضیح هم دادم که ممکنه بعضی از دوستان از یک CPU dual core نسبت به CPU core 2 duo و همچنین نسبت به یک CPU core i7 با توجه به تاریخ تولیدشون توقع بسیار پایین تری داشته باشند و با تغییر از dual core (که اولین سیستم چند هسته ای هست و از کش مستقل استفاده میکنه و در زمان خاموش شدن یک کر کش آن کر نیز خارج میشه از مدار) به cori7 توقع داشته باشید تفاوت چشمگیری ببینید اینطور نخواهد بود. و بعد از تست عملی متوجه میشید زیاد تفاوت ندارند و حداقل اعداد ارقامی که اون شرکتها اعلام می کنند در شرایط عادی و با نرم افزارهای معمولی به دست نمیاد.
    تا اینجا باشما موافقم
    اما اینکه بگویی دو هسته ای بهتر هست من اصلا اینطور فکر نمیکنم و تکنولوژیهای جدید همیشه کارکردی بهتر دارند. حال اینکه نرم افزارهای ما ممکنه نتونند از تمامی هسته ها و یا از توان بالای CPU استفاده کنند دلیل نمیشه که اونCPU بهتر نباشه.
    درضمن حداقل میشه گفت در شرایط خاص 100 درصد بهتر هستند.
    من چیزی رو پیشنهاد نمیکنم و خودم هم میگویم اینها آنچنان که باید با نرم افزارهای معمولی تفاوتی ندارند اما اینطور نیست که در شرایط مناسب بتوان گفت دو هسته ای بهتر است. حرارت ایجاد شده مسئله مهمی نیست و سیستمهای جدید خودشون رو با حرارت بالا منطبق کردند.
    و البته در آینده که نرم افزارهای جدیدتر به بازار بیاد مطئنا کارایی بالای خودشون رو این CPU های جدید نشان خواهد داد
    به طور کل من همیشه موافق با تکنولوژیهای جدید هستم و از تکنولوژیهای جدید استقبال می کنم
    Last edited by nekooee; 31-08-2010 at 16:03.

آخر فروم باز alireza1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

نه دوست عزیز من با شما موافق نیستم. البته من خودم قبلا دراین مودر پست زدم و توضیح هم دادم که ممکنه بعضی از دوستان از یک CPU dual core نسبت به CPU core 2 duo و همچنین نسبت به یک CPU core i7 با توجه به تاریخ تولیدشون توقع بسیار پایین تری داشته باشند و با تغییر از dual core (که اولین سیستم چند هسته ای هست و از کش مستقل استفاده میکنه و در زمان خاموش شدن یک کر کش آن کر نیز خارج میشه از مدار) به cori7 توقع داشته باشید تفاوت چشمگیری ببینید اینطور نخواهد بود. و بعد از تست عملی متوجه میشید زیاد تفاوت ندارند و حداقل اعداد ارقامی که اون شرکتها اعلام می کنند در شرایط عادی و با نرم افزارهای معمولی به دست نمیاد.
    تا اینجا باشما موافقم
    اما اینکه بگویی دو هسته ای بهتر هست من اصلا اینطور فکر نمیکنم و تکنولوژیهای جدید همیشه کارکردی بهتر دارند. حال اینکه نرم افزارهای ما ممکنه نتونند از تمامی هسته ها و یا از توان بالای CPU استفاده کنند دلیل نمیشه که اونCPU بهتر نباشه.
    درضمن حداقل میشه گفت در شرایط خاص 100 درصد بهتر هستند.
    من چیزی رو پیشنهاد نمیکنم و خودم هم میگویم اینها آنچنان که باید با نرم افزارهای معمولی تفاوتی ندارند اما اینطور نیست که در شرایط مناسب بتوان گفت دو هسته ای بهتر است. حرارت ایجاد شده مسئله مهمی نیست و سیستمهای جدید خودشون رو با حرارت بالا منطبق کردند.
    و البته در آینده که نرم افزارهای جدیدتر به بازار بیاد مطئنا کارایی بالای خودشون رو این CPU های جدید نشان خواهد داد
    به طور کل من همیشه موافق با تکنولوژیهای جدید هستم و از تکنولوژیهای جدید استقبال می کنم
    من هم نگفتم چهار هسته ای بده ، معلومه که بهتره . من گفتم واسه بازیها حداقل تا دو سه سال دیگه همین دو هسته ای ها خوبه چون سی پی یو کنسول ها بیش از دو هسته نیست و شرکت ها هم تمرکزشون رو روی سی پی یوهای دو هسته ای میذارن. مثل سی پی یو پلی استیشن سه که دو هسته ای با کلاک 3 فکر کنم هستش.

کلاک بالاتر دو هسته ای ها واسه بازی بهتره.

منم رفتم این مدل رو گفتم چون مقصود اصلیم بازی نبوده و برنامه هایی دارم که از چند تا هسته استفاده کنند. اگه کسی بیاد بگه واسه ریپ کردن فیلم و این جور کارا میخواد بهش میگم همین مدل رو بگیر ولی حواست همیشه به محیط اطرافش باشه.

حرارت ایجاد شده قطعا مهمه چون اگه شما بزارین سی پی یو کامل استفاده بشه و گرافیک هم همین طور و اگه محیط دمایی در حد 35 داشته باشه و جریان هوا هم خوب نباشه اون موقع دمای سی پی یوتون زیادی بالا میره و اگه نسوزه قطعا میشه گفت عمرش کم میشه. همین الان که من تو اتاق 25 درجه نشستم اگه بزارم فایل تبدیل شه دما میره رو 91 92 که خیلی زیاده.

به هر حال تصمیم با خریداره. اگه احتمال استفاده از چهار هسته رو میده میتونه همین رو بخره و اگه نمیده میتونه مدل های دو هسته ای رو بخره. به قول شما تفاوتشون تو کارای عادی ویندوز اصلا چشم گیر نیست و حس نمیشه.
    Last edited by alireza1411; 31-08-2010 at 18:13.

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    صفر و یک

پيش فرض مافیا2

سلام دوستان این یه صحنه از مافیا دو تو این لپتاپ اون قسمت های سفید نگاه کنید زیاد نیست برف هستند یا نور خورشید یا مورد از لپتاپ هست

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    صفر و یک

پيش فرض

مال شما هم تو بازی این طوری هست مال من تنظیمات رو حالت اخر هست بازی با سرعت عالی انجام میشه

سلام الان دوباره رفتم تو بازی بازی که بالا اومد سمت چپ بالا نوشته

authentication failed-game experience will be negativly affected
    مشکل از همینجاست فکر کنم کسی میدونه چه کنم؟؟؟
    Last edited by gnulinux; 31-08-2010 at 20:04.

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    صفر و یک

پيش فرض کمک

اخه کجا رفتین یه چیزی بگید

پروفشنال mhadishirani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    شهر دود

پيش فرض

مال شما هم تو بازی این طوری هست مال من تنظیمات رو حالت اخر هست بازی با سرعت عالی انجام میشه

کاتا لیست 10.7 نصبه؟
    بعد از نصب بازی رو ریستارت کردین؟

7. 2 کاربر از mhadishirani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    صفر و یک

پيش فرض

کاتا لیست 10.7 نصبه؟
    بعد از نصب بازی رو ریستارت کردین؟
    Driver Packaging Version 8.692.1-100122a-094995C
    Provider ATI Technologies Inc.
    2D Driver Version 8.01.01.994
    2D Driver File Path /REGISTRY/MACHINE/SYSTEM/ControlSet001/Control/CLASS/{4D36E968-E325-11CE-BFC1-08002BE10318}/0000
    Direct3D Version 8.14.10.0723
    OpenGL Version 6.14.10.9262
    Catalyst™ Control Center Version 2010.0122.858.16002

ریستارت بازی یعنی برم داخل بیام بیرون و دوباره برم خوب اره

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوست عزیز من شنیدم که مافیا باسه موتور physx ساخته شده (فکر کنم ) ربطی داره؟

در آغاز فعالیت amirooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

سلام
    من یک WINDOWS.7.HOME.PREMIUM.RTM.X64.OEM دانلود کردم (بدون دستکاری و برنامه اضافه - با چک کردن hash codes ) روی n61 نصب کردم سریال ویندوز از پشت دستگاه هنگام نصب وارد کردم ولی ویندوز اکتیو نشد
    حالا اگه من نخوام از ریکاوری (4dvd) استفاده کنم و ویندوزم اورجینال باشه ایا راهی وجود داره ؟
    از دوستان ممنون میشم در این مورد راهنمایی کنید

آخر فروم باز alireza1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

مشکل کاتالیست نیست. من این بازی رو ندارم ولی یه سرچ کردم ببینم چیه. بازی خوبی نیست به نظرم. امتیازش کمه. استار کرافت دو رو چرا تست نمیکنین. امروز خیلی باهاش حال کردم.

به گفته ی این سایت ایراد از کرک بازیه:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اینجا توضیح کامل تری داده و گفته حدود ده نوع کرک ارائه شده که همه مشکل دارهو سوار شدن تو ماشین و صفر شدن خون و گیر کردن تو مراحل 3 یا 7 و مشکلات گرافیکی !!!!!! تازه گفته سیوهای گیمرا خراب شده !!!!!

تو چند تا سایت سرچ کردم کرکای مختلفی دان و همه مشکل داره ولی این یکی به نظر بهتر بود:
    کد:
    فقط یه چیزی سیو ها رو دیلیت باید بکنین. وگرنه مشکل پیدا میکنین. یه جا کپی شون کنین ببینی چی میشه . مشکل صفر شدن خون و کنترل برعکس ممکنه باز هم وجود داشته باشه و مجبور شین کرکای دیگه رو تست کنین.

---------- Post added at 11:51 PM ---------- Previous post was at 11:49 PM ----------

دوست عزیز من شنیدم که مافیا باسه موتور physx ساخته شده (فکر کنم ) ربطی داره؟
    تو سایتی که لینک دادم تو پست قبلی گفته خیلی به فیزیکس ان ویدیا حساسه و خیلی تو اجراش موثره. ولی مشکل کرکه داداش

یه لینک دیگه واسه دانلود کرکش شاید درست باشه چون سایتش معروفه:

کد:
    Last edited by alireza1411; 31-08-2010 at 23:18.

12. 2 کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •