تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 180 از 228 اولاول ... 80130170176177178179180181182183184190 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,791 به 1,800 از 2274

نام تاپيک: کلوپ نوکیا |N8| (تاپیک قدیمی)

اگه نباشه جاش خالی می مونه natani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    نخلستون

پيش فرض

دوستان گرامی!
    چه نوکیایی چه سامسونگ!
    همش در یک مارک نباشید! حداقل مطالب مارک های دیگه رو بخونید! تکنولوژی و پیشرفت سایر برندها رو به تمسخر نگیرید!
    از رو تعصب نظر ندید! چون یکی قصد خرید داره و شما اونو گمراه می کنید!
    من مسلما نوکیا ان 8 می گیرم
    و همینطور سامسونگ گالاکسی تب!
    متعصب نباشید!
    خوشرو و خوش برخورد و همینطور صادق و بدون تعصب!
    شاد باشید
    با سپاس

2. 10 کاربر از natani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز feryshad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

منظورت چیه ساخت سامسونگ؟ خوب میتونه از سی پی یوهای ti استفاده کنه! 3440و3430و36x اینا هستن خوب! روی گوشی های فعلی

البته دوستان در نظر بگیرن که خود نوکیا که گفته high end هاشو با meego میده! پس اگه high end میخواین مقایسه کنین منتظر جانشین های n900 باشید. ضمن اینکه استفاده از این سی پی یو بیشتر برای مصرف باتری هست و gpu ای که اضافه شده broadcom BCM2727 باعث میشه که حجم زیادی از کار روی gpu منتقل بشه. افزایش frame per second از 15 توی symbin ^1 به 60 توی symbian ^3 میتونه این این مساله رو تایید کنه.
    Broadcom's claims the BCM2727 allows for 'high-quality multimedia features for mobile phones and advanced media players while retaining long battery life'. In this case, long battery life means up to three hours of 720p HD video capture on your Nokia N8.
    که تو N900 استفاده هم کرده ...

و احتمالا تو N9 یه سی پی یوی خفن هم بزاره ...

4. 4 کاربر از feryshad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Honradez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

خب ببین عزیز شما باید بین مثلا اندروید و usb otg و یا دوربین 12 که...ویا.... یکی رو انتخاب کنی

برای من خود نوکیا صده! چه برسه به...

خواهشا مقایسه نکنید.[COLOR="Silver"]
    خب من باشم سيستم عاملو انتخاب ميکنم. ببينيد، سيستم عامل چيزيه که شما هرموقع گوشي رو از جيبتون درمياريد باهاش سر و کار داريد. ولي يو اس بي و دوربين که اينطوري نيستن؟ شما مگر ميخوايد چندبار تو هفته عکس بندازيد؟ يا اينکه يه پرينتر يا فلش رو به کامپيوترتون وصل کنيد؟

عزیز شرق آسیایی، شما تا حالا با Symbian^3 کار کردی؟ از نزدیک دیدی؟ از کجا میدونی خوبه یا بده؟ حالا HDMI شده امکانات ژیگول!؟

حالا یه مثالی هم من بزنم برای شما:
    فرض کن رفتی یه مرسدس بنز 300 میلیونی خریدی! خوب موتور و گیربکس و ... بنز هست دیگه! آخر کیفیت و کارایی! ولی ضبط و رادیو نداره! برف پاک کن نداره! شیشه هاش دستی هست! کولر نداره! GPS نداره! سنسور روی سپر نداره! رنگش از این رنگ های معمولی روغنی هست! لاستیکاش بارز هست! صندلی هاش ابر نداره و باید روی آهن بشینی! اینه نداره!دزدگیر نداره! قفل مرکزی نداره! و... خوب بنظر شما این ماشین چی هست؟ موتورش بنز هست ولی هیچ امکاناتی نداره و به هیچ دردی نمیخوره!

شما هم برید توی کلوپ سامسونگ و وقتی بیایید که شما هم گوشی داشته باشید که HDMI /USB host / دوریبن با این سایز سنسور و این کیفیت/ صدای دالبی/ و... رو توی یه گوشی جمع کرده باشید!
    البته سامسونگ به این زودی ها نمیتونه این کارو بکنه چون اینکاره نیست!
    ولي گوشيهاي سامسونگ انقدر هم فجيع نيستند. شايد نهايت فرق اونها نداشتن دوربين بهتر و يو اس بي خور باشه.

خيلي جالبه! آدم از كار اين افراد به اصطلاح ضد نوكيا هاج و واج ميمونه-اون موقع كه بقيه كلي دوربين 5و 8 مگاپيكسل ميزدن همينا ميومدن ميگفتن اين چيه نوكيا زرت زرت دوربين 3 ميده بيرون- اما 12 مگاپيكسل حالا شده جنگولك بازي. سامسونگ هم چه سيستم عامل دارش چه اوني كه جاوا داره ظاهرشون زياد فرقي نداره- فقط آيكون هاش رو عوض كردن. نمونه اش I8000 با قيمت تقريبا چهارصدي و كوربي با قيمت صد تومني- حالا اظهارنظر ميكنن چرا سيمبيان فلان با فلان يكي سيمبيان يك شكلن!!! فرقي كه ندارن؟؟؟!!! به قول يكي از دوستان هسته اش مهمه. تا حالا هم كه كسي باهاش كار نكرده- پس اجازه بدين بياد بعد در اين رابطه نظر بدين. تازه سامسونگ هم جديدا يك سيستم عامل داده بيرون به اسم بادا. اصلا معلوم هم نيست چي هست و اصلا ميشه چند تا برنامه و بازي براش پيدا كرد؟؟؟ اگر ميخواي سنگ سيستم عامل سامسونگ رو به سينه ات بزني از بادا بگو. ظاهر بادا هم تو عكس هاش عين بقيه سامسونگ هاست.
    دوست عزيز قرار نيست چون سامسونگ اين ايرادو داشته که گوشيهاي جاواش همشکل بودن، ما از ايراد مشابه نوکيا صرف نظر کنيم. بعد هم ايراد وارده به نوکيا اينست که ورژنهاي جديد سيستم عاملش هيچ تغييري تو ظاهر نکردن. وگرنه طبيعتا گوشيهايي که با يک سيستم عامل هستن خب ظاهرشون يکيه!!

نکته دوم اينکه ظاهر بايد قشنگ باشه. به عبارتي هدف از بحث تغيير ظاهر، قشنگتر کردن اونه. خب سامسونگ هم اينکارو با دادن بادا کرده. من نماينده سامسونگ نيستم ولي ميدونم که بيش از 1000 تا برنامه الان براي بادا هست؛ در شرايطي که 3 ماهه اومده.

حرف آخر: داشتن کيفيت مولتي‌مدياي خوب و دوربين عالي و يو اس بي خور، خيلي خوبه. من خودم شخصا خيلي دوست دارم سيمبين 3 يه سيستم عامل خوب و با توانايي رقابت با اندرويد و بادا باشه. ولي احساس ميکنم اين اميدم خيلي به واقعيت نزديک نيست.

و اينکه تروخدا اينقدر بدبين نباشيد نسبت به کساييکه انتقاد ميکنن از N8.

6. 9 کاربر از Honradez بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه daryosh999's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    sari

پيش فرض

سلام
    تو چند صفحه قبل یکی از دوستان یه مطلبی گذاشت در رابطه با اینکه برین تو فروم نوکیا انجمن ریموت من نتونستم پیداش کنم می شه خواهشا ادرس این بخشو بزاری . من خیلی مشتاقم. ممنون.

8. این کاربر از daryosh999 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

دوستان من میتونین در مورد برتری های صفحه نمایش ای 7 بجز سایز بزرگش برام تضیحاتی بدین

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

7

عزیز دل برادر مگه قراره ظاهر عوض بشه!؟ مهم هسته سیستم عامل هست و مکانیزم کارش و کد نویسی و ...

اگه اینطوری هست چرا مردم از ویندوز 7 استفاده میکنن!؟ چه فرقی داره ها؟ توی ویندوز 98 هم منوی استارت همونجا بود، ساعت همونجا بود، ...

این حرفا غیر منطقی هست، نکنید اینکارارو!
    آره حق با شماست مثل اون موقعی که روی هسته v5 کار میکردند و مکانیزم کارش و کد نویسی و ...
    چی در اومد
    اگه این Meego بتونه کاری بکنه
    الکی روی symbian داره کار میکنه
    خداییش ما تو هر سایت خبری خارجی رفتیم حرف از آندورید و اپل هست
    ما سیمبینی نمیبینیم چرا چون مرد...
    بزار الان سونی اریکسون هم میخواد بیشتر گوشی هاش رو با آندورید بده بیرون همچنین سامسونگ این ضربه ی بزرگی به symbian خواهد زد
    نوکیا بازاری در آمریکا و آسیای شرق نداره میمونه خاور میانه که خوبش میره دست اروپایی ها چینیش میفته دست ما
    بازم انتظار بکشین تا بیاد

11. این کاربر از TESUME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه kamran2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

تاریخ عرضه به بازار مشخص شده؟ منظورم ایران هست

13. این کاربر از kamran2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه danial_2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    شهر قلمدان هاي مرصع

پيش فرض

تاریخ عرضه به بازار مشخص شده؟ منظورم ایران هست
    به طور رسمی هنوز نه(البته تو ایران)

15. 2 کاربر از danial_2006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Honradez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

سلام
    تو چند صفحه قبل یکی از دوستان یه مطلبی گذاشت در رابطه با اینکه برین تو فروم نوکیا انجمن ریموت من نتونستم پیداش کنم می شه خواهشا ادرس این بخشو بزاری . من خیلی مشتاقم. ممنون.
    سايتش اينه:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    البته نيازه عضو بشيد.

منتها من که رفتم سرعتش خيلي کم بود. بيخيالش شدم!
    Last edited by Honradez; 30-09-2010 at 07:47.

17. 2 کاربر از Honradez بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه asgar_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ا-ش

پيش فرض

سلام به همه
    اقا بیخیال دیگه
    وقتی این n8 اومد بیرون معلوم میشه چی به چیه ...... خودتونو درگیر این مسایل نکنید.
    من خودم به غیر از سیستم عامل سیمبین نمیتونم سیستمه دیگه ای استفاده کنم. از نظر من نوکیا خدای گوشیهاست تمام.
    دوربین نوکیا از دوربین های برند های دیگه همیشه سره. اینو تجربه کردم . دیروز یه سامسونگ جت گرفتم دستم اصلا باهاش حال نکردم تاچش خوب نبود . سرعتشم از 5800 خودم کم بود الکی اسمشو گذاشتن جت. فقط رو کاغذ عدد سی پی یوش بیشتره. باور نمیکنین امتحانش مجانیه .و... صد رحمت به 5800 خودم . خداییش به ان 8 باید لپ تاپ جمعو جور با قابلیت های یه دوربین عکاسی حرفه ای گفت.
    قصد جسارت و بی احترامی به کسی نداشتم فقط تجربمو نوشتم تا دوستانی که قصد خرید دارن شاید به دردشون خورد.
    من بد جور تو کفشم.

19. 5 کاربر از asgar_s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •