تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 180 از 228 اولاول ... 80130170176177178179180181182183184190 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,791 به 1,800 از 2272

نام تاپيک: ADSL Pishgaman / شرکت پیشگامان

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2019

پيش فرض

دیروز تقریباً از ساعت 7 بعدازظهر تا 1 بامداد سرعت (بین الملل) من تقریباً 1 م.بیت بود که با پشتیبانی تماس گرفتم و حرف های تکراری که در طول دو هفته پیش شنیده بودم رو شنیدم ( این علاوه بر محدود شدن بر سرعت 4 یا 2 م.بیت است ). امروز با بخش شکایات پیشگامان صحبت کردم و به من گفته شد که مشکل وجود داره و در حال پیگیری هستند و هیچ تاریخ دقیقی برای رفعش مشخص نیست و گفت که در صفحه حساب شخصیم در وبسایت پیشگامان درخواست جبران خسارت (SLA) بکنم. پیشگامان مشکل کمبود پهنای باند داره و گویا خیلی زیاد کاربر گرفته (برای دزدیدن بیشتر) و نمی تونه این مشکل رو حل کنه. در این خدمت اینترنت یک ماه اخیر خودم من تقریباً 2 برابر بیشتر پرداخت کردم و کیفیت اتصال واقعاً چند برابر کمتر شد. پیشگامان خوب داره دزدی می کنه. فکر کنم در یک ماه گذشته پول خیلی خوبی به جیب زده. این از اون روشهاست که کلاهبردار میاد یه بار اساسی دزدی می کنه و بعد برای مدت طولانی گم و گور میشه. پیشگامان هم پول خوبی به جیب زده احتمالاً بعدش هم مهم نیست کاربراش کم بشن.
    من که باید به فکر ISP جدید باشم.
    راه و روش مدیریت شرکت همینه یعنی کلاهبرداری ، میاد گاهی جشنواره‌ جذاب میزاره و شدیدا مشترک میگیره و بعدش که مشترک شدی دیگه از هیچ جشنواره ای خبری نیست ، حجم رو هم کم می‌کنن با همون قیمت ، یا هم محدود میکنن سرعت رو ، و حتی نت تایپ ۳ میدن دست مشترک ، ولی یچیزی واسم سواله ، اینا اگر اینقدر مشترک زیاد دارن چرا وقتی می‌خواستم تخلیه کنم التماس میکرد که تخلیه نکنم ؟

2. این کاربر از persian.godfather بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2019

پيش فرض

تو IDM از سرورهای داخلی تا 1300 کیلو بایت

خوب وقتی سرعت دانلودت ۱۳۰۰ هست یعنی سرویست ۸ مگ ، البته من اون زمانی که پیشگامان داشتم سرویس ۴ مگ داشتم و برام سرعت رو باز گذاشته بودن ، وضعیت الان رو نمیدونم ، در کل شرکت شدیدا مزخرفی شده معلوم نیست چی میگذره داخلش

اگه نباشه جاش خالی می مونه Doublex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

اشغال شده پیشگامان .. پارسال لذت میبردم از سرویسش همین موقع .. امسال حالمو بهم زده .. یه صفحه وب بزور باز میشه . خیر سرم سرعت 16 مگ دارم . هر روز محدودیت سرعت ... شرف و مردونگی ندارن

5. این کاربر از Doublex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز George Shelly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

بله فعلا pishgaman دارم اما قصد جمع اوری دارم ... pptp که میزنم کانکت نمیشه اصلا فقط l2tp و ovpn وصل میشن ..که l2tp هم یوتیوب و تلگرامو باز نمیکنه ...

زنگ زدم الان پیشگامان گفتم من از دیده بان دارم از آی پی های شما استفاده می کنه و مشکل MTU دارم چیکار باید بکنم تو دیده بان که کسی نمی توه مشکل رو حل کنه گفت من نمی تونم کاری کنم چون کاربر ما نیستی دسترسی ندارم ، شما اگه شد یه زحمت بکش چون مودم-روتری داری که L2TP ساپورت می کنه یه تماس بگیر بهشون بگو اینجوریه بگو که همه سایتا باز میشن به جز تلگرم و یوتیوب ...
    مال من که فقط با چند بار ریبوت حل میشه با ریبوت بعدی بازبرمیگرده ...

7. این کاربر از George Shelly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2015

پيش فرض

زنگ زدم الان پیشگامان گفتم من از دیده بان دارم از آی پی های شما استفاده می کنه و مشکل MTU دارم چیکار باید بکنم تو دیده بان که کسی نمی توه مشکل رو حل کنه گفت من نمی تونم کاری کنم چون کاربر ما نیستی دسترسی ندارم ، شما اگه شد یه زحمت بکش چون مودم-روتری داری که L2TP ساپورت می کنه یه تماس بگیر بهشون بگو اینجوریه بگو که همه سایتا باز میشن به جز تلگرم و یوتیوب ...
    مال من که فقط با چند بار ریبوت حل میشه با ریبوت بعدی بازبرمیگرده ...
    سلام بهشون گفتم ...جوابشون این بود که ما به دلیل غیر قانونی بودن vpn هیچ گونه بشتیبانی در مورد vpn انجام نمیدیم هر چقدر گفتم راهنمایی کنید مشکلش چیه هیچی نگفتن

آخر فروم باز George Shelly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام بهشون گفتم ...جوابشون این بود که ما به دلیل غیر قانونی بودن vpn هیچ گونه بشتیبانی در مورد vpn انجام نمیدیم هر چقدر گفتم راهنمایی کنید مشکلش چیه هیچی نگفتن
    اینا انقدر احمقن به کانکشن L2TP میگن فیلترشکن ...
    ولش کن درست نکنن جمع می کنم

10. این کاربر از George Shelly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

جشنواره نمیذارن!! بابا چقدر لفت میدن اینا

12. این کاربر از satansilent بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

امروز درخواست جمع آوری دادم. چند روز پیش هم درخواست sla داده بودم امروز درباره sla از پیشگامان جویا شدم گفتن sla یعنی چند روز به قرارداد ماه بعدتون اضافه می کنیم. آیا جبران خسارتی که توو قرارداد هست همینه! یا اینا دارن منو می پیچونن. من گمان می کردم باید یه مبلغی به من برگردانده بشه. تقریباً در نیمی از یک ماه گذشه، پهنای باندی که به من می دادند نصف یا یک چهارم و حتی کمتر از مقدار 8 م.بیتی بوده که باید در اختیار من قرار می گرفت.
    پیشگامان واقعاً تبدیل به یه ISP آشغال شده.
    اگر کسی درباره این موضوه اطلاع داره پاسخ بده.

14. این کاربر از shahram83 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز magiteq1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

امروز درخواست جمع آوری دادم. چند روز پیش هم درخواست sla داده بودم امروز درباره sla از پیشگامان جویا شدم گفتن sla یعنی چند روز به قرارداد ماه بعدتون اضافه می کنیم. آیا جبران خسارتی که توو قرارداد هست همینه! یا اینا دارن منو می پیچونن. من گمان می کردم باید یه مبلغی به من برگردانده بشه. تقریباً در نیمی از یک ماه گذشه، پهنای باندی که به من می دادند نصف یا یک چهارم و حتی کمتر از مقدار 8 م.بیتی بوده که باید در اختیار من قرار می گرفت.
    پیشگامان واقعاً تبدیل به یه ISP آشغال شده.
    اگر کسی درباره این موضوه اطلاع داره پاسخ بده.
    sla شما شامل اضافه شدن چند روز بیشتر به اشتراک ماه بعد هست

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

sla شما شامل اضافه شدن چند روز بیشتر به اشتراک ماه بعد هست
    وقتی isp پهنای باندت رو عمداً کاهش میده برای اینکه به چند نفر بیشتر اینترنت بفروشه و پول بیشتری دربیاره، خوب مشترک سرویسش رو جمع آوری می کنه دیگه چند روز بیشتر برای چیه! من درباره این بیشتر تحقیق می کنم. اگه اینجوری باشه که این قانون بیشتر شبیه یه جوکه.

17. 3 کاربر از shahram83 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •