تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 180 از 296 اولاول ... 80130170176177178179180181182183184190230280 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,791 به 1,800 از 2953

نام تاپيک: مسابقات pes 2010 ( سری لیگ برتر اروپا )

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

منم تعجب می کنم !
    یا واقعا اینجوری فکر می کنی یا می خوای بچه گول بزنی ! که احتمالا دومی درسته
    محمد اون جور که تو اسلحه به طرف ما گرفتی کی جرات گول زدن پیدا میکنه . راستی از تیم من بازیکن نمیخوای ؟

پروفشنال mohammad8711's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    right behind you

پيش فرض

بچه گول بزنی چیه؟بهش میگن نقل و انتقال.خب پیشنهاد دومم رو جواب بده.
    حسین جان از تیمت نستا رو بیشتر میپسندم.کی رو میخوای؟
    پیشنهاد دومت که جالب تر شد ! من می گم پویول رو می خوام تو می خوای والدز رو بدی ؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

بچه گول بزنی چیه؟بهش میگن نقل و انتقال.خب پیشنهاد دومم رو جواب بده.
    حسین جان از تیمت نستا رو بیشتر میپسندم.کی رو میخوای؟

میگم گردش مالی تیمها چقد کمه اصلا همه انگار میترسن پول خرج کنن . اگه کمی بچه ها جرات به خرج بدن کلی جابجایی پول میشه صورت داد و از این طریق بچه ها بازیکنان مورد نظرشون رو خیلی راحت تر میتونن بدست بیارن .
    در مورد نستا حقیقتش توی خط دفاعی فقط همینو دارم اما توی هافبکها میتونیم جابجائی هایی داشته باشیم .

محمد تمام خریدو فروشات رو با قیمت بگو تا پوشه نقل و انتقالاتت رو تنظیم کنم . توتی دقت شوتهاش واقعا بی نظیره بندرت شوتاش هوایی میره من چند سال توی مستر لیگ باهاش کار کردم .
    سیدورفو با کی عوض میکنی ؟

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

پیشنهاد دومت که جالب تر شد ! من می گم پویول رو می خوام تو می خوای والدز رو بدی ؟
    من هر پیشنهادی بدم یه جوری ردش میکنی.پویول رو اونجوری پیشنهاد دادم نخواستی.
    اگه پویول رو میخوای منم چک رو می خوام.پیشنهاد اولم برای این بود که هردومون به خواستمون برسیم.پیشنهاد خودت چیه؟چک رو چند میدی ؟پویول رو چند میگیری؟
    -------------------------
    حسین جان.نستا رو گفتم میخوام.مارکز رو بدم با بوبان که تقریبا مثل پاتو هستش قبول میکنی؟
    --------------------------------------
    منم همینو میگم.هیچ کس به طرف مقابل اعتماد نداره.خوبه بازیکنان رو همه میتونن ببینن چجوریاست.
    نقل و انتقالات من تا اینجا:
    مسی === رونالدینیو + بکهام + 10 میلیون
    خرید ها:
    Upson 9.6$
    Totti 42$

موجودی فعلی من: 58.4
    Last edited by mohammad_87; 27-02-2010 at 01:27.

تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    right behind you

پيش فرض

محمد اون جور که تو اسلحه به طرف ما گرفتی کی جرات گول زدن پیدا میکنه . راستی از تیم من بازیکن نمیخوای ؟
    والا من اسلحه رو به طرفت نگرفتم ، برعکس تو این کارو کردی !
    از وقتی که گفتی خودمو معرفی کنم و من برای اینکه جو تاپیک عوض بشه به صورت طنز جوابتو دادم رفتارت تغییر کرده !
    اگه توجه کنی من به صورت طنز کاملا خودمو معرفی کردم ، 22 سالمه ، دانشجوی آی تی هستم ، در کرمانشاه زندگی میکنم ...
    قیمت دروازبان استون ویلا رو که خیلی وقت پیش خواسته بودم ندادی ، البته اینو قبول دارم که به خاطر این بوده که سرت شلوغ بوده
    سر قضیه لیورپول و تورس هم هیچ توجهی به پست های من نکردی ! یه جورایی احساس کردم عمدا این کارو کردی

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

محمد میلتو رو با نستا عوض میکنم چقدر سر میدی ؟

---------- Post added at 01:35 AM ---------- Previous post was at 01:31 AM ----------

والا من اسلحه رو به طرفت نگرفتم ، برعکس تو این کارو کردی !
    از وقتی که گفتی خودمو معرفی کنم و من برای اینکه جو تاپیک عوض بشه به صورت طنز جوابتو دادم رفتارت تغییر کرده !
    اگه توجه کنی من به صورت طنز کاملا خودمو معرفی کردم ، 22 سالمه ، دانشجوی آی تی هستم ، در کرمانشاه زندگی میکنم ...
    قیمت دروازبان استون ویلا رو که خیلی وقت پیش خواسته بودم ندادی ، البته اینو قبول دارم که به خاطر این بوده که سرت شلوغ بوده
    سر قضیه لیورپول و تورس هم هیچ توجهی به پست های من نکردی ! یه جورایی احساس کردم عمدا این کارو کردی

نه بخدا محمد جان الان اینارو نوشتی واقعا تعجب کردم راستش این جملاتت منو حسابی غافلگیر کرد . اینجور سوء تفاهمات توی محیط سایبر پیش میاد اتفاقا من با کسانی شوخی میکنم که بیشتر باهاشون خودمو صمیمی میدونم . اگه به پستی جواب ندادم میبخشی باور کن سرم خیلی شلوغه خیلی .
    درمورد تورس باور کن من چاره ای نداشتم چیکار کنم .

---------- Post added at 01:38 AM ---------- Previous post was at 01:35 AM ----------

من منظورم از اسلحه اونیه که توی آواتورته نه اینکه جبهه گیری کرده باشی .

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

حسین جان.اون بازیکن دکوریه.فروشی نیست!دقت کنی از نستا سرتره.بجز قدش که با جامپی که داره حسابی جبران کرده.میلیتو چیز زیادی از پویول کم نداره.من فقط یه مدافع بلند قد میخوام.واسه همین نستا یا تری رو نشون کردم.وگرنه مدافعام خیلی خوبن.
    محمد! من چک رو بخوام با کی یا چه قیمتی میفروشی؟

تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    right behind you

پيش فرض

محمد میلتو رو با نستا عوض میکنم چقدر سر میدی ؟

---------- Post added at 01:35 AM ---------- Previous post was at 01:31 AM ----------

نه بخدا محمد جان الان اینارو نوشتی واقعا تعجب کردم راستش این جملاتت منو حسابی غافلگیر کرد . اینجور سوء تفاهمات توی محیط سایبر پیش میاد اتفاقا من با کسانی شوخی میکنم که بیشتر باهاشون خودمو صمیمی میدونم . اگه به پستی جواب ندادم میبخشی باور کن سرم خیلی شلوغه خیلی .
    درمورد تورس باور کن من چاره ای نداشتم چیکار کنم .

---------- Post added at 01:38 AM ---------- Previous post was at 01:35 AM ----------

من منظورم از اسلحه اونیه که توی آواتورته نه اینکه جبهه گیری کرده باشی .
    من اشتباه کردم ، عذر خواهی می کنم

---------- Post added at 01:44 AM ---------- Previous post was at 01:43 AM ----------

محمد جان میگم چک رو بیخیال شو یه نگاهی به دروازبان استون ویلا بنداز !
    پویول رو چند می فروشی ؟

---------- Post added at 01:44 AM ---------- Previous post was at 01:44 AM ----------

حسین پاتو فروشیه ؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

حسین جان.اون بازیکن دکوریه.فروشی نیست!دقت کنی از نستا سرتره.بجز قدش که با جامپی که داره حسابی جبران کرده.میلیتو چیز زیادی از پویول کم نداره.من فقط یه مدافع بلند قد میخوام.واسه همین نستا یا تری رو نشون کردم.وگرنه مدافعام خیلی خوبن.
    محمد! من چک رو بخوام با کی یا چه قیمتی میفروشی؟
    محمد خیلی بی رحمی خداییش . من توی هر نقل و انتقالی سعی میکنم سر طرف مقابلم کلاه نره تازه اگه بتونم جوری باهاش معامله میکنم که به نفعش بشه هر چند که کمی به ضرر خودم بشه اونوقت تو اینجوری طی میکنی بابا ایولا .
    خواهشا تو دیگه برداشت بدی از حرفای من نکن به هیچ وجه . هر چند که میدونم تو تقریبا منو خوب میشناسی .
    خب پس قید خط دفاع رو باید بزنیم توی هافبکها حاضری معامله کنی ؟

---------- Post added at 01:51 AM ---------- Previous post was at 01:48 AM ----------

من اشتباه کردم ، عذر خواهی می کنم

---------- Post added at 01:44 AM ---------- Previous post was at 01:43 AM ----------

محمد جان میگم چک رو بیخیال شو یه نگاهی به دروازبان استون ویلا بنداز !
    پویول رو چند می فروشی ؟

---------- Post added at 01:44 AM ---------- Previous post was at 01:44 AM ----------

حسین پاتو فروشیه ؟

خواهش میکنم دوست گلم . بازم میبخشی اگه حواسم به پستی ازت نبوده . الانم اون دروازه بان رو میخوای ؟
    پاتو ؟ اگه اینو بدم اونوقت با بقال سر کوچه مون گل بزنم ؟

تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    right behind you

پيش فرض

نه دیگه تصمیم گرفتم چک رو نگه دارم ، دروازبان لازم ندارم
    ولی به بقیه توصیه می کنم این دروازبان رو از دست ندند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •