من هم مدتی از شرکت فن آوا داشتم اما به خاطر بعضی از خدماتش جدا شدم به نظرم تنظیمات درست انجام نمی دی برو زنگ بزن از شرکتت بپرس
من هم مدتی از شرکت فن آوا داشتم اما به خاطر بعضی از خدماتش جدا شدم به نظرم تنظیمات درست انجام نمی دی برو زنگ بزن از شرکتت بپرس
سلام دوستان!
بعد مدتها یک راهنمایی دیگه میخوام:
می خوام ADSL مخابرات بگیرم(وایرلس نیست)، یک مودم میخوام بگیرم با این اوضاع قیمت چی پیشنهاد میدید؟
در ضمن می خوام طوری باشه کههمزمانبشه هم با لپ تاپ کانکت شد(وایرلس) و هم pc (کابل شبکه)
خب با این اوصاف چی پیشنهاد میدید؟!
در ضمن این مدل چطوره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سپاس...
این مودم خوبی آنتن 2dbi و 4 پورت لن فقط این که مساحت کاری تون و طبقات و... را بفرمایید
TP-Link 300Mbps Wireless N Router TL-WR940N
این مدل چطوره بخرم ؟
سلام حامد جان
من دو روز پيش رفتم بازار.برندهاي مختلف ADSL تو بازار بود: tenda,smc,gnet.....با كدومشون كار كردي؟ ميتوني تو چند خط بگي ايراد اينها چيه كه نميتونن با TP-Link و ِ D-Link رقابت كنن؟ هر فروشنده اي از جنسي كه داره تعريف ميكنه ميگه SMC آمريكايي هستش از TP_Link ه بهتره، قابليتهاش از اون بيشتره. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فعلا که برد حداکثر 7-8متر و یکی-دو طبقه کافیه
راستی برد اون مدل که گفتم در چه حدیه؟
میشه همزمان از پورت های LAN استفاده کرد و با وایرلس به لپ تاپ هم کانکت کردش دیگه؟ قطع و وصلی و اذیت کردن نداره که؟
ممنون...
درود دوستان.
ممنون میشم که یه مودم به من معرفی کنید که بشه به صورت دستی بهش IP داد تا مثلا فقط 10 کامپیوتر از کامپیوترهای شبکه Workgroup به اینترنت دسترسی داشته باشن و مابقی نتونن به اینترنت دسترسی پیدا کنن!
سلام دوستان.
من حدود 4 سالی هست که از مودم وایرلس D-Link مدل DSL-2640U استفاده میکنم. این مودم در حال حاضر مشکلی نداره و داره کار میده. اما با توجه به اینکه مال 4 سال پیشه و مدلهای جدید و متنوع زیادی توی این مدت وارد بازار شدن، آیا نیازی به تعویض و ارتقاء اون هست؟ البته نه بخاطر اینکه کلاس کار بالا بره بلکه بخاطر بهرهمندی از امکانات و قابلیتهای جدیدی که در مدلهای حال حاضر بازار وجود داره و میتونه استفاده از خط ADSL رو برام کاراتر و کاربردی تر کنه. چنانچه پاسخ مثبته، در صورت امکان راهنماییم کنین که برای استفاده صرفا"شخصی چه مدلی رو استفاده کنم؟ قیمت برام ملاک نیس. عملکرد و کارایی موثر دستگاه برام مهمه.
متشکرم
لینکسیس x2000
سلام من مودم زایکسل lan دارم. میخواستم به وایرلس تبدیلش کنم یه نفر گفت برو روتر بخر من رفتم خریدم و حالا هر کاری میکنم نمیتونم از روتر برای وایرلس شدن مودمم استفاده کنم.در ضمن من PC دارم
مارک router که من خریدم هم meganet f-17 wireless router هست
کسی میتونه راهنمایی کنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)