اینجا نیست اما توصیه دارم به سایت زیر برین:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینجا نیست اما توصیه دارم به سایت زیر برین:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به نظر من 701 بهتره.اگه تو گوگل یه سرچی بزنی تفاوت هاشو پیدا می کنی.
701 صداش معرکس !!! بعید میدونم نوکیا تا حالا هندزفری بهتر از این به بازار داده باشه
فکر نکنم ربطی به این داشته باشه که 8 گیگ چون جدیدتره هندزفریش بهتر باشه.
در ضمن هندزفری 32 گیگ هم wh 500 بود که تو ریویو هایی ازش نوشته بودن خیلی ازش تعریف کرده بودن.
در هر صورت باید هر دو رو مقایسه کرد تا به نتیجه عملی رسید.
تو عکس های واقعی که از پشت گوشی گرفته شده عدد 5.2/2.8 نوشته شده ولی نمیدونم چرا تو عکس های به اصطلاح فتوشاپی اینجوری نوشته!!!
در هر صورت من دقت شما رو تحسین میکنم.
ممنون از راهنماییتون اما این سایت و امثالشو از خیلی وقت پیش میسناسم .
یعنی هیچ تاپیکی واسه تمو نرم افزارو اینا نیست اینجا ؟!
X6 من حدود 2.5 الی 3 روز با کارکرد متوسط به بالا شارژ نگه میداره.البته نور lcd رو تو متوسط تنظیم کردم
تو این بازه زمانی از GPS - مکالمه - SMS - موسیقی از هندزفری و اسپیکر - ویدیو - عکاسی - بلوتوث و ... تا حد نرمال استفاده کردم.
و نکته اینکه کار با GPS پدر باتری رو درمیاره!!!
من از باتریش رضایت کامل دارم.
---------- Post added at 05:52 PM ---------- Previous post was at 05:50 PM ----------
1.در حد یک گوشی 5 مگاپیکسلی (نه دوربین دیجیتال 5 مگاپیکسلی !!!) خوب هست
2.فقط در زیر نور مستقیم خورشید باید نور lcd رو تو درجه آخر تنظیم کرد در سایر موارد خوانایی صفحه خوب می باشد
علت این امر این است که صفحه lcd از شیشه ساخته شده و باعث انعکاس نور میشود (فقط نور خورشید)
3.بی نظیر ترین صفحه لمسی نوکیا (خازنی) و نقطه قوت این گوشی
4.با گذشت بیش از 1ماه از خرید این گوشی هیچ گونه هنگ و یا موارد مشابه مشاهده نگردیده و سرعت گالری در حد نرمال هست.
نه کل رنگاش ایناست:
لاجوردي/مشکي/ياقوتي
اینا سایت هایی هستند که کیف میفروشن برا موبایل و وسال دیجیتالی و لپ تاب
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دقیق نمیشه گفت ولی انگار دوستان میگن مال 16 گیگ از 8 گیگیه باکیفیت تره و باید بگم که بنده تو عکسهایی که واسه گوشی ان8 گذاشته بودند متوجه شدم هندزفری روی 16 گیگ رو ان8 هم گذاشته شده![]()
داداش آیدین لطف کن تنظیمات وای فای و WAP ررو هم برا این گوشی بزاری یه دنیا ممنون میشم. قربون مرامت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)