تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 180 از 432 اولاول ... 80130170176177178179180181182183184190230280 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,791 به 1,800 از 4315

نام تاپيک: ✦ مباحث مرتبط با دانشگاه جامع علمي و کاربردي

آخر فروم باز M0hsen3D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام دوستان ,
    کاردانی پودمانی امسال پذیرشش کی هست؟ مدرکش به نظرتون در چه سطحی هست؟

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

کاردانی پودمانی امسال پذیرشش کی هست؟ مدرکش به نظرتون در چه سطحی هست؟
    دوست عزیز، مدرکش مثل تمام دانشگاه های دیگه ارزش داره....تو شرکت های خصوصی کمی گیر میدن!! یعنی باید خودت رو نشون بدی که استخدام بشی....برا دولتی هم که فرقی نمیکنه!!!!

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

سوما: آیا دانشگاه موظف است به دانشجویان اول (از نظر معدل) تخفیف دهد. شرایط این تخفیف چیست؟
    من در این خصوص پرسیدم!! هیچ گونه تخفیفی ارائه نمیشه!! تازه نامردا میان معدلمون رو میزنن به دیوار ابرومون میره!!(زشته تو دانشگاه ادم معدلش 19 -19.5 باشه!! ضایعه خداوکیلی!!)...

دوما: آیا نمرات زیر 12 در معدل حساب می شوند؟
    زیر 12 که افتادید و باید دوباره امتحان بدین!! یعنی باید دوباره بهتون بدن... ولی بله! باید محاسبه بشن!! من فردا دارم میرم دانشگاه، براتون میپرسم که مطمئن بشم داستانش رو!!

اولا: آیا معدل الف ها لازم است در آزمون جامع نهایی شرکت کنند؟
    فک کنم که بعله!!!! بازم باید جامع بدین...راه حلش اینه که ازمون کارشناسی شرکت کنین و قبول بشین!(فقط دانشگاه دولتی قبول هستش!!)....این مورد رو هم یادم انداختید باید فردا چک کنم ببینم میشه یا نه!

4. 2 کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M0hsen3D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

حالا اگه بگی پذیرشش هم کی هست ممنونت میشم من زیاد اطلاعی ندارم تو سایتشم نزده.

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

پرسیدم سوالات رو:
    باید امتحان جامع بدیم به هر صورت!!
    تک واحد افتاده(زیر 12) رو معرفی به استاد میدن اگر پودمان اخر باشی!!
    حالا اگه بگی پذیرشش هم کی هست ممنونت میشم من زیاد اطلاعی ندارم تو سایتشم نزده.
    دفترچه‌اش اومده و رفته!!! من برا کارشناسی پرسیدم، گفتن که اطلاعی ندارن و فعلا فقط IT میگیرن چون نرم‌افزار مشکل داره!!

7. این کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

زیر 12 که افتادید و باید دوباره امتحان بدین!! یعنی باید دوباره بهتون بدن... ولی بله! باید محاسبه بشن!! من فردا دارم میرم دانشگاه، براتون میپرسم که مطمئن بشم داستانش رو!!

سلام ممنون
    راستی این موردی که گفتین درست نیست. در دوره های پودمانی نمرات زیر 12 نباید در معدل حساب بشن و نمی شن. کسی که ازش پرسیدین یا ناآگاه بوده یا دروغ گفته. من زنگ زدم از علمی کاربردی هم پرسیدم. شما هم زنگ بزنین ببینین بهتون چی می گن. اگر حرف من رو تایید نکردن بگین به چه شماره ای زنگ زدین تا من هم زنگ بزنم بپرسم.
    تو آیین نامه ی پودمانی اومده اگر سر امتحان درسی هم غیبت کنین درس خود به خود حذف می شه
    خوب درسی هم که حذف بشه دیگه تو معدل حسابی نداره

خبرشو بدین. شاید هم من اشتباه می کنم

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

خبرشو بدین. شاید هم من اشتباه می کنم
    بله این مورد درسته.... ببینید، شما باید 70 واحد بگیرین که کاردانی رو بهتون بدن!! حالا وقتی یه واحدی زیر 12 بگیرید، افتادین....(این رو هرکی بهتون گفته که زیر 12 نیوفتادین، اشتباهه و دروغ گفته..!!با یه جا دیگه هماهنگ کنین!)... خوب، اخر سر وقتی که ترم اخر میشین، واحد هایی که کم دارین رو بهتون میدن....(دلتون رو هم نباید به علمی کاربردی خوش کنین!!!!معمولا همون واحد ها رو میده و مخصوصا تو پودمانی جایی برای عوض کردن درسهای دیگه نیست!)...
    حالا، نمیدونم تو معدل حساب میشه یا نه(شاید منظورشون معدل نهایی کاردانی باشه که بله همه میدونیم که حساب نمیشه چون اون درس رو افتادین و بدون واحدهای اون درس، دورتون رو تکمیل نکردین!!!) ولی توی کارنامه های اخر هر پودمان، بله حساب میشه و بهتون میگن که پودمان قبل، چه معدلی داشتین...!!!!(البته این ارزشی نداره!)....

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام
    پس در نتیجه معدل فوق دیپلم در پودمانی بر مبنای واحد های قبول شده، است و درس هایی که افتادی اما دوباره پاس کردی در معدل کل تاثیر ندارند.
    یعنی من دو تا درس رو فرض کن 0 شدم و معدل یک ترم من شده 10، اما بعد با پاس کردن اون ها با نمره ی 20، اون صفر ها در معدل کلم تاثیر نداره؟

آیا تو مدرک نهایی معدل هر ترم رو هم ثبت می کنن و یا فقط معدل کل (که نمرات افتاده و زیر 12 درش حساب نشده) به نمایش در میاد؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

برو بچ گرامی جواب کنکور پودمانی کارشناسی 91 اومده تو سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست !! اینشاالله قبول شده باشین....

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

سلام
    از دوستان کسی بوده که دوره پودمانی کارشناسی رو گذرونده باشه. چطوری این پودمانی ؟

لطفا راهنمایی کنیدو

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •