سلام دوستان ,
کاردانی پودمانی امسال پذیرشش کی هست؟ مدرکش به نظرتون در چه سطحی هست؟
سلام دوستان ,
کاردانی پودمانی امسال پذیرشش کی هست؟ مدرکش به نظرتون در چه سطحی هست؟
دوست عزیز، مدرکش مثل تمام دانشگاه های دیگه ارزش داره....تو شرکت های خصوصی کمی گیر میدن!! یعنی باید خودت رو نشون بدی که استخدام بشی....برا دولتی هم که فرقی نمیکنه!!!!کاردانی پودمانی امسال پذیرشش کی هست؟ مدرکش به نظرتون در چه سطحی هست؟
من در این خصوص پرسیدم!! هیچ گونه تخفیفی ارائه نمیشه!! تازه نامردا میان معدلمون رو میزنن به دیوار ابرومون میره!!(زشته تو دانشگاه ادم معدلش 19 -19.5 باشه!! ضایعه خداوکیلی!!)...سوما: آیا دانشگاه موظف است به دانشجویان اول (از نظر معدل) تخفیف دهد. شرایط این تخفیف چیست؟
زیر 12 که افتادید و باید دوباره امتحان بدین!! یعنی باید دوباره بهتون بدن... ولی بله! باید محاسبه بشن!! من فردا دارم میرم دانشگاه، براتون میپرسم که مطمئن بشم داستانش رو!!دوما: آیا نمرات زیر 12 در معدل حساب می شوند؟
فک کنم که بعله!!!! بازم باید جامع بدین...راه حلش اینه که ازمون کارشناسی شرکت کنین و قبول بشین!(فقط دانشگاه دولتی قبول هستش!!)....این مورد رو هم یادم انداختید باید فردا چک کنم ببینم میشه یا نه!اولا: آیا معدل الف ها لازم است در آزمون جامع نهایی شرکت کنند؟
حالا اگه بگی پذیرشش هم کی هست ممنونت میشم من زیاد اطلاعی ندارم تو سایتشم نزده.
پرسیدم سوالات رو:
باید امتحان جامع بدیم به هر صورت!!
تک واحد افتاده(زیر 12) رو معرفی به استاد میدن اگر پودمان اخر باشی!!
دفترچهاش اومده و رفته!!! من برا کارشناسی پرسیدم، گفتن که اطلاعی ندارن و فعلا فقط IT میگیرن چون نرمافزار مشکل داره!!حالا اگه بگی پذیرشش هم کی هست ممنونت میشم من زیاد اطلاعی ندارم تو سایتشم نزده.
زیر 12 که افتادید و باید دوباره امتحان بدین!! یعنی باید دوباره بهتون بدن... ولی بله! باید محاسبه بشن!! من فردا دارم میرم دانشگاه، براتون میپرسم که مطمئن بشم داستانش رو!!
سلام ممنون
راستی این موردی که گفتین درست نیست. در دوره های پودمانی نمرات زیر 12 نباید در معدل حساب بشن و نمی شن. کسی که ازش پرسیدین یا ناآگاه بوده یا دروغ گفته. من زنگ زدم از علمی کاربردی هم پرسیدم. شما هم زنگ بزنین ببینین بهتون چی می گن. اگر حرف من رو تایید نکردن بگین به چه شماره ای زنگ زدین تا من هم زنگ بزنم بپرسم.
تو آیین نامه ی پودمانی اومده اگر سر امتحان درسی هم غیبت کنین درس خود به خود حذف می شه
خوب درسی هم که حذف بشه دیگه تو معدل حسابی نداره
خبرشو بدین. شاید هم من اشتباه می کنم
بله این مورد درسته.... ببینید، شما باید 70 واحد بگیرین که کاردانی رو بهتون بدن!! حالا وقتی یه واحدی زیر 12 بگیرید، افتادین....(این رو هرکی بهتون گفته که زیر 12 نیوفتادین، اشتباهه و دروغ گفته..!!با یه جا دیگه هماهنگ کنین!)... خوب، اخر سر وقتی که ترم اخر میشین، واحد هایی که کم دارین رو بهتون میدن....(دلتون رو هم نباید به علمی کاربردی خوش کنین!!!!معمولا همون واحد ها رو میده و مخصوصا تو پودمانی جایی برای عوض کردن درسهای دیگه نیست!)...خبرشو بدین. شاید هم من اشتباه می کنم
حالا، نمیدونم تو معدل حساب میشه یا نه(شاید منظورشون معدل نهایی کاردانی باشه که بله همه میدونیم که حساب نمیشه چون اون درس رو افتادین و بدون واحدهای اون درس، دورتون رو تکمیل نکردین!!!) ولی توی کارنامه های اخر هر پودمان، بله حساب میشه و بهتون میگن که پودمان قبل، چه معدلی داشتین...!!!!(البته این ارزشی نداره!)....
سلام
پس در نتیجه معدل فوق دیپلم در پودمانی بر مبنای واحد های قبول شده، است و درس هایی که افتادی اما دوباره پاس کردی در معدل کل تاثیر ندارند.
یعنی من دو تا درس رو فرض کن 0 شدم و معدل یک ترم من شده 10، اما بعد با پاس کردن اون ها با نمره ی 20، اون صفر ها در معدل کلم تاثیر نداره؟
آیا تو مدرک نهایی معدل هر ترم رو هم ثبت می کنن و یا فقط معدل کل (که نمرات افتاده و زیر 12 درش حساب نشده) به نمایش در میاد؟
برو بچ گرامی جواب کنکور پودمانی کارشناسی 91 اومده تو سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست !! اینشاالله قبول شده باشین....
سلام
از دوستان کسی بوده که دوره پودمانی کارشناسی رو گذرونده باشه. چطوری این پودمانی ؟
لطفا راهنمایی کنیدو
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)