سلام دوستان بنده ميخوام اگه بشه بعد كنكور Xbox بگيرم ولي هيچي ازين حك و فريمور اينجور چيزا حاليم نيست، پيشنهاد شما براي خريد چيه؟ قيمتش چنده و تو تعطيلات تابستون قيمتش ميره بالا يا نه؟
سلام دوستان بنده ميخوام اگه بشه بعد كنكور Xbox بگيرم ولي هيچي ازين حك و فريمور اينجور چيزا حاليم نيست، پيشنهاد شما براي خريد چيه؟ قيمتش چنده و تو تعطيلات تابستون قيمتش ميره بالا يا نه؟
چرا همه گیر دادم به xbox؟؟؟؟
بابا PS3 بخرین....!
عزیز چان شما چرا گیر دادی به ps3؟ صفحه ی پیش گفتی اینجا همه طرفدار xbox هستن (بدون اینکه فکر کنی چرا خیلی ها میگن xbox ) اما دیگه این خیلی زوره !
شما چرا میزنی؟من گفتم شما باید با دلیل و منطق شخص رو اگه میخوای راضی کنی
(چهارتا از مزیت ها و معایب ps3 که خودت داری بگی، یه شخص دیگه هم که xbox داره بیاد از مزیت ها و معایب xbox بگه اینطوری درسته بعدشم فن بازی و اینا در کار نباشه که اخر تایپک بسته میشه
)
Last edited by legolas 224; 27-05-2011 at 19:48.
شخصا فکر میکنم کیفیت بازی ها تو ps3 بهتره......!همینطور از نظر joy stick ....!گیر و دارش هم کمتره!
مخصوصا تو fifa که کیفیتش بی نظیره....................!![]()
الان سعید میاد یه چی بهتون میگه ناراحت میشینا![]()
خواهشا به هیچ وجه مقایسه بین این دو کنسول رو اینجاها انجام ندین که نتیجه نداره و هر کسی هم حرف خودشو میزنه !
![]()
باشه بابا!
من از همه بچه های این تاپیک معذرت میخوام!
فقط فنی بحث میکنیم!
حسام جان من نگفتم که مقایسه کنیمگفتم هر کس هر چیزی رو که پیشنهاد می کنه دلیلش رو هم بگه
![]()
دوستان فکر میکنم نام تاپیک به صراحت گویای همه چیز باشه !!
خواهش میکنم رعایت کنید .
جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از شما هم درخواست میکنم در انتخاب کلمات بیشتر دقت کنید !
اینجا نه چاله میدون هست و نه ... همینطور بقیه دوستان هم در نوع کلامشون مراقب باشن . اینجا یک انجمن عمومی هست و از تمام اقشار جامعه ممکنه مطالب شما رو ببینن و این برای فروم ما خوب نیست.
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)