تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 180 از 218 اولاول ... 80130170176177178179180181182183184190 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,791 به 1,800 از 2175

نام تاپيک: بحث و تبادل نظر در مورد سریع ترین, بهترین یا مناسب ترین هارد

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام میخواستم هارد 1 ترابایت بخرم 2 تا گزینه دارم

1)Western Digital Portable My Passport - 1TB با قیمت 300 هزارتومن

2)Seagate Backup Plus - 1TB با قیمت 280 هزارتومن

واقعا گیج شدم. امنیت برام مهم نیست سرعتش خوب باشه بیشتر میخوام فیلم توش بریزم هارد سیگیت قابل تبدیل شدن به اینترنال هم هست حالا به نظرتون کدوم بهتره؟
    سلام .
    اگر به این تاپیک ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) مراجعه کنید و تستها را بررسی کنید متوجه میشوید که در حالت read هارد اکسترنال wd my passport متوسط Sequential transfer rate و همچنین access time پایینتری دارد هرچند که این اختلاف اندک هست . در صورتیکه در حالت write هارد اکسترنال Backup Plus عملکرد بهتری دارد . بنظر من خیلی فرق نمیکنه که کدامیک را انتخاب کنید هر کدام که گارانتی معتبرتری داره و هر کدام که با قیمت ارزانتر میتونید بخرید همان را بخرید .

2. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

13 خرید

خسته نباشید.
    راهنمایی میخواستم واسه خرید هارد اکسترنال 3 ترا یا بیشتر
    تا حدود 1 تومن یه هارد می خوام بگیرم.از نظر امنیتی و سرعت انتقال چه برندی ؟ چه مدلی ؟ گارانتی مادام هست ؟
    توی این رنج قیمت چی میتونم بگیرم که USB3 , Lan رو ساپورت کنه . کدوم پورت سرعت بیشتری داره ؟!!

یه مدل دیدم.فکر میکنم بد نباشه : HDD Seagate Business Storage 1 Bay NAS 3TB
    اگه مدل خاص یا مورد جالبی رو سراغ دارید که بهتر باشه و نسبت به قیمت بیارزه قیمت تا 2 تومن هم میتونم بگیرم
    پیشاپیش ممنون !
    Last edited by rastinb; 03-08-2013 at 00:51.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

1- می خوام یه هارد اکسترنال همراه بخرم، چه مارکی رو پیشنهاد می کنید ؟ 1 یا 2 ترابایت باشه سرعتش و کیفیتش برام خیلی مهمه

2- از دوستان که پرسید مارک وسترن دیجیتال رو پیشنهاد دادن، من سه مدل از برند رو دیدم اما نمی دونم چه فرقی با هم دارن ؟!!!
    لطفا بگید تفاوت این سه مدل با همدیگه چی هست ؟
    wd Elements
    wd My passport
    wd My passport Ultra

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خسته نباشید.
    راهنمایی میخواستم واسه خرید هارد اکسترنال 3 ترا یا بیشتر
    تا حدود 1 تومن یه هارد می خوام بگیرم.از نظر امنیتی و سرعت انتقال چه برندی ؟ چه مدلی ؟ گارانتی مادام هست ؟
    توی این رنج قیمت چی میتونم بگیرم که USB3 , Lan رو ساپورت کنه . کدوم پورت سرعت بیشتری داره ؟!!

یه مدل دیدم.فکر میکنم بد نباشه : HDD Seagate Business Storage 1 Bay NAS 3TB
    اگه مدل خاص یا مورد جالبی رو سراغ دارید که بهتر باشه و نسبت به قیمت بیارزه قیمت تا 2 تومن هم میتونم بگیرم
    پیشاپیش ممنون !
    سلام .
    1. مدلي كه انتخاب كرديد گزينه مناسبي هست . حتي مدل WD my book live / live due از برند وسترن پورت usb3 ندارند مگر اينكه را WD Sentinel DX4000 بخريد كه گنجايش 4 هارد را دارد و فكر نميكنم به بودجه شما بخوره . ضمناً همانطوريكه ميدونيد پورت usb در اين دستگاهها براي اتصال مستقيم به سيستم (pc يا لپتاپ) نيست بلكه براي متصل كردن هارد اكسترنال دوم و يا حتي پرينتر و به اشتراك گذاشتن آن در شبكه هست .
    2. بديهي هست كه اين مدلها گارانتي مادام العمر ندارند .

6. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

من استفاده ی خانگی دارم. اون مدل که گفتم رو نمی تونم مستقیمآ واسه PC و لپ تاپ استفاده کنم ؟ از پورت Lan ؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من استفاده ی خانگی دارم. اون مدل که گفتم رو نمی تونم مستقیمآ واسه PC و لپ تاپ استفاده کنم ؟ از پورت Lan ؟
    از طریق usb که نمیتونید مستقیم به pc یا لپتاپ متصل کنید . بلکه باید از طریق lan آنهم از طریق روتر مناسب به لپتاپ یا pc متصل بشه .

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

1- می خوام یه هارد اکسترنال همراه بخرم، چه مارکی رو پیشنهاد می کنید ؟ 1 یا 2 ترابایت باشه سرعتش و کیفیتش برام خیلی مهمه

2- از دوستان که پرسید مارک وسترن دیجیتال رو پیشنهاد دادن، من سه مدل از برند رو دیدم اما نمی دونم چه فرقی با هم دارن ؟!!!
    لطفا بگید تفاوت این سه مدل با همدیگه چی هست ؟
    wd Elements
    wd My passport
    wd My passport Ultra
    مهمترین تفاوت ultra با سایر مدلها نازکتر بودن آن هست فکر کنم به خاطر استفاده از پلاتر با چگالی بالاتر باشه که در اینصورت به تعداد کمتری پلاتر نیاز هست . بدیهی هست که اگر 1TB میخواهید و اگر بتونید مدل ultra را پیدا کنید گزینه مناسبی خواهد بود . یکترابایت مدل ultra حدود 15.4 میلیمتر ضخامت و در مدل عادی حدود 19 میلیمتر ضخامت دارد . دقت کنید که در مدل ultra دوترابایتی ندارد .

مدل elements هم هارد اکسترنال ساده و فاقد نرم افزارها جهت بکاپ گیری و مدیریت هارد و همچنین فاقد قابلیت hardware encryption هست و با توجه به اختلاف نه چندان زیاد با سایر مدلهای ذکر شده پیشنهاد میکنم از خرید این مدل خودداری کنید .

میتونید از برند سیگیت هم انتخاب کنید مثل مدلهای expansion و یا Backup plus .

10. 3 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

من اگه بخوام یه موردی تهیه کنم که با USB 3.0 هم قابل استفاده باشه و 3 ترا باشه چه مدلی رو پیشنهاد میکنید ؟!

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من اگه بخوام یه موردی تهیه کنم که با USB 3.0 هم قابل استفاده باشه و 3 ترا باشه چه مدلی رو پیشنهاد میکنید ؟!
    WD my book يا Seagate backup plus يا Seagate expansion .

13. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

مهمترین تفاوت ultra با سایر مدلها نازکتر بودن آن هست فکر کنم به خاطر استفاده از پلاتر با چگالی بالاتر باشه که در اینصورت به تعداد کمتری پلاتر نیاز هست . بدیهی هست که اگر 1TB میخواهید و اگر بتونید مدل ultra را پیدا کنید گزینه مناسبی خواهد بود . یکترابایت مدل ultra حدود 15.4 میلیمتر ضخامت و در مدل عادی حدود 19 میلیمتر ضخامت دارد . دقت کنید که در مدل ultra دوترابایتی ندارد .

مدل elements هم هارد اکسترنال ساده و فاقد نرم افزارها جهت بکاپ گیری و مدیریت هارد و همچنین فاقد قابلیت hardware encryption هست و با توجه به اختلاف نه چندان زیاد با سایر مدلهای ذکر شده پیشنهاد میکنم از خرید این مدل خودداری کنید .

میتونید از برند سیگیت هم انتخاب کنید مثل مدلهای expansion و یا Backup plus .
    با تشکر از جواب بسیار خوبت
    یه سوال دیگه اینکه این سه مدل از نظر فنی و سرعت هم با هم تفاوت خاصی دارن ؟
    منظور از hardware encryption دقیقا چی هست ؟ چطوری رمز می زاره ؟
    مدل ultra و my passport تنها تفاوتشون توی اندازه هست و سرعت و سایر پارامتر هاشون فرقی ندازه ؟ اگر تستی از این مدل هم هست بزارید
    قیمت my passport و ultra یک ترابایت حدودا چقدر هست ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •