اعتماد به نفس به من میگنمن انتخاب رشته کردم . 19 تا دندونپزشکی زدم (چشمم آب نمیخوره.) 4 تا صنایع غذایی . 4 تا علوم آزمایشگاهی . حسابداری و مدیرت های دانشگاه اصفهان رو هم زدم . باید ببینم با 2151 کدوم رو میارم . . .
من اصن مدیریت نزدم
اعتماد به نفس به من میگنمن انتخاب رشته کردم . 19 تا دندونپزشکی زدم (چشمم آب نمیخوره.) 4 تا صنایع غذایی . 4 تا علوم آزمایشگاهی . حسابداری و مدیرت های دانشگاه اصفهان رو هم زدم . باید ببینم با 2151 کدوم رو میارم . . .
من اصن مدیریت نزدم
بچه ها کسی رو داشتین با 9500 منطقه دو
مهندسی برق یا مکانیک یا نرم افزار جایی اورده باشه ؟( روزانه)
سلام دوستان
سی دی انتخاب رشته قلم چی قسمت یادگار ماندگار بسیار جالبه ،حتما یه نیگاهی بندازید !
سلام دوستان
سی دی انتخاب رشته قلم چی قسمت یادگار ماندگار بسیار جالبه ،حتما یه نیگاهی بندازید !
سلام دوستان
راستی اگه کسی کمکی خواست برای انتخاب رشته تجربی من در خدمتم!
اینم آیدیمه as3f3h
چرا؟!؟! مدیریت که خیلی خوبه!!!!!مدرک شیمی شریف 17 برابر مدیریت علامه میرزه(دقیقا 17 برابرمرسی
حالا چرا؟![]()
)
محض احتیاط میپرسم:
شبانه قبول شم نرم محرومیت که نداره؟
چه دقیق...مدرک شیمی شریف 17 برابر مدیریت علامه میرزه(دقیقا 17 برابر)
حالا واقعاً اینطوریه!؟!؟اگه بخوای ادامه تحصیل بدی که زیاد مهم نیس...شیمی قبل از مدیریت زدم...
درکل انتخاب رشتمو خراب کردم...الان حالم بده مثلاً ...فقط باید دعا کنم که سمنان قبول نشم!!!!!!!!
برو بابا شریف شریف من حاضرم برق یزد برم ولی مثلاً مواد شریف نرممدرک شیمی شریف 17 برابر مدیریت علامه میرزه(دقیقا 17 برابر)
شریف فقط برق و مکانیکش خداس
شیمی دانشگاه اصفهان تو ایران اوله حتی از شریف و امیر کبیر هم بهتره![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)