تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 180 از 419 اولاول ... 80130170176177178179180181182183184190230280 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,791 به 1,800 از 4181

نام تاپيک: برای دریافت فایل Certificate درخواست بدید (قوانین پست اول مطالعه شود)

اگه نباشه جاش خالی می مونه N I R V A N A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Dream Land

پيش فرض

بچه ها اینجا همش سرکاریه به این اردس برید و رجیستر کنید توی سایت OPDA همون لحظه فایلهارو میدن.اینجا الکی کلاس میزارن که طول میکشه. من یک ماه هست اینجا درخواست دادم اما خبری نیست خودم رفتم OPDA درخواست دادم درجا فایلهامو دادن
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اول روی پرچم انگلیس بالا سمت راست صفحه کلیک کنید که زبون از چینی به انگلیسی تبدیل بشه بعد رجیستر کنید و لوگین و روی Aply cer کلیک کنید و دیگه تماموفایلهاتون امادست و منت اینا هم سرتون نیست
    اول سلام.
    اولا کسی یقه ی شما رو نگرفته بگه تو رو خدا بیا اینجا درخواست بده. شما مختارین از هر جا که دوست دارین و به هر روشی فایل هاتونو بگیرین. دوما اینکه میگید کلاس میذارن رو اصلا قبول ندارم. من که چند روز نشده اومدم و دارم درخواست بچه ها رو حاضر میکنم و اصلا به خودم نگرفتم این حرفتو. چون هنوز کاری نکردم برای بچه ها. اما از این دلم میسوزه که عزیزانی مثل هادی عزیز و یونس جان این همه برای ما زحمت کشیدن و مدتهاست دارن درخواست شماها رو جواب میدن رو شماها بهش میگید کلاس گذاشتن. من فکر میکنم شما دارین کم لطفی میکنین.
    و در مورد فایلی که خودتون از OPDA گرفتین هم بگم که 100% بچه ها درخواستتون رو دادن. اما احتمالا به علت حجم بالای کار فراموش کردن که برای شما رو بذارن. شما یه نفر هستین که درخواست میدین. اما یه مدیر در روز حداقل باید درخواست 20 نفرو آماده کنه. پس میبینی که امکان اشتباه هم هست. و اما اینکه OPDA فایل ها رو درجا میده. من قبلا هم گفتم OPDA دست کم 2-3 ساعت طول میکشه. این الانه. تا چند ماه پیش 2 روز طول میکشید. باور نمیکنی یه بار بیا و درخواست یکی از بچه هایی که اینجا درخواست میکنن رو بده. اونوقت معلوم میشه که کی فایل ها رو درجا میده.
    ضمنا شما که از منت حرف زدین چرا این نکته رو یاد آور نشدین که هیچ کس ما رو مجبور نکرده که برای شما درخواست بدیم. من میتونم وقتی رو که میخوام برای شما درخواست بدم رو برم تو یه سایت دیگه و موزیک دانلود کنم......
    اما این کارو با عشق دارم برای بچه ها انجام میدم. همینطور بقیه ی مدیران و همکاران. و مطمئن باشید فقط به خاطر اینکه کار بچه ها راه بیفته. و در آخر شما میتونی به تاریخ پست ها و ویرایششون نگاه کنی تا بفهمی که چقدر طول کشیده. ( درخواست حداقل این 3 صفحه ی آخر تو دست بالاش 4 ساعت حاضر شده. )

salam
    ba tashakor az lotfetoon
    6120nokia
    imei: 354846022869026
    salam
    mamnoon az lotfetoon
    nokia 6120
    imei:354846022869026
    این دو تا چقدر شبیه هم بودن سریالاش عزیزان با چند تا یوزر یه درخواستو ندید. همون یه بار هم کفایت میکنه.

این دو تا پست IMEI های یکی داشتن.... فایل آماده شده.....

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    E52 هم مگه سرتیفیکیت میخواد؟؟؟
    Last edited by N I R V A N A; 01-03-2010 at 20:56.

2. 2 کاربر از N I R V A N A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

اول سلام.
    اولا کسی یقه ی شما رو نگرفته بگه تو رو خدا بیا اینجا درخواست بده. شما مختارین از هر جا که دوست دارین و به هر روشی فایل هاتونو بگیرین. دوما اینکه میگید کلاس میذارن رو اصلا قبول ندارم. من که چند روز نشده اومدم و دارم درخواست بچه ها رو حاضر میکنم و اصلا به خودم نگرفتم این حرفتو. چون هنوز کاری نکردم برای بچه ها. اما از این دلم میسوزه که عزیزانی مثل هادی عزیز و یونس جان این همه برای ما زحمت کشیدن و مدتهاست دارن درخواست شماها رو جواب میدن رو شماها بهش میگید کلاس گذاشتن. من فکر میکنم شما دارین کم لطفی میکنین.
    و در مورد فایلی که خودتون از OPDA گرفتین هم بگم که 100% بچه ها درخواستتون رو دادن. اما احتمالا به علت حجم بالای کار فراموش کردن که برای شما رو بذارن. شما یه نفر هستین که درخواست میدین. اما یه مدیر در روز حداقل باید درخواست 20 نفرو آماده کنه. پس میبینی که امکان اشتباه هم هست. و اما اینکه OPDA فایل ها رو درجا میده. من قبلا هم گفتم OPDA دست کم 2-3 ساعت طول میکشه. این الانه. تا چند ماه پیش 2 روز طول میکشید. باور نمیکنی یه بار بیا و درخواست یکی از بچه هایی که اینجا درخواست میکنن رو بده. اونوقت معلوم میشه که کی فایل ها رو درجا میده.
    ضمنا شما که از منت حرف زدین چرا این نکته رو یاد آور نشدین که هیچ کس ما رو مجبور نکرده که برای شما درخواست بدیم. من میتونم وقتی رو که میخوام برای شما درخواست بدم رو برم تو یه سایت دیگه و موزیک دانلود کنم......
    اما این کارو با عشق دارم برای بچه ها انجام میدم. همینطور بقیه ی مدیران و همکاران. و مطمئن باشید فقط به خاطر اینکه کار بچه ها راه بیفته. و در آخر شما میتونی به تاریخ پست ها و ویرایششون نگاه کنی تا بفهمی که چقدر طول کشیده. ( درخواست حداقل این 3 صفحه ی آخر تو دست بالاش 4 ساعت حاضر شده. )

این دو تا چقدر شبیه هم بودن سریالاش عزیزان با چند تا یوزر یه درخواستو ندید. همون یه بار هم کفایت میکنه.
    درخواستتون داده شد. صبر کنید تا آماده بشه و این پستو ویرایش کنم....

E52 هم مگه سرتیفیکیت میخواد؟؟؟
    مسعود جان 2 تا تشكر برادر
    1- به خاطر فايل ها
    2- به خاطر اين پست كه گذاشتي.به اين علت كه بعضي ها بدونن كه كارت چقدر سخت و گيج كنندست از كسايي كه خيلي ناراحت و عصباني هستند كه كاره تو و دوستان چيزي نيست ( با توجه به انبوه درخواست ها ) مي خوام كه چند روزي اين كارو اون كسايي كه ادعا مي كنند دست بگيرن تا ببنيم كه ..... خوردن مي اوفتن يا نه.
    مسعود جان بازم مي گم دسته گلت درد نكنه.
    تا كور شود هر آن كه نتوان ديد.

4. این کاربر از MHSM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه omid2800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    ري

پيش فرض

سلام خسته نباشید
    n97
    imei :354182030575565

حـــــرفـه ای Hadi King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

12

سلام خسته نباشید
    n97
    imei :354182030575565
    آماده شــد ...
    +
    N I R V A N A (مسعود جان) و MHSM (دوست عزیزم)
    ممنونم ازتون
    این دوستمون بار اولشون نیســت توهین میکنن اشکالی نداره ولی من هنوزم دوست گل خودم میدونمش حرف ایشون درســت من کلاس میزارم ولی ازتون درخواست دارم اگه پست منو میخونید ثبت نام که کردید تو سایت OPDA حالا بیاد فایلهای دوستان و کاربرای عزیز رو رسیدگی کنید ببینید من کلاس میــزارم ...
    این فایلهای شما هم که زود حاضر شد من براتون درخواست و تو همین تایپک ضمیمه کردم ولی شما نگاه نمیکنید که من چی نوشتـــم و پســت ویرایش یعنی پستی که نوشتم درخواست براتون داده شد ویرایش میشه فایل قرار میگیره
    دوستان شما خودتون قضاوت کنید اینجــا رو ببینید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    من دو بار برای ایشون فایل آماده کردم ولی ایشون ندیدن دانلودش کنن و اومدن اینجا شروع به توهین کردن
    موفق باشید!
    Last edited by Hadi King; 02-05-2011 at 19:16.

7. 2 کاربر از Hadi King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

دیدم هادی جان.
    والا چی بگم؟
    واقعا من شرمنده شدم.
    آقا من از جانب دوستمون معذرت می خوام.

9. این کاربر از MHSM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام ممنون میشم برای منم لطف کنید:
    6120
    354846022869026

تاريخ عضويت
    Apr 2007

12

دیدم هادی جان.
    والا چی بگم؟
    واقعا من شرمنده شدم.
    آقا من از جانب دوستمون معذرت می خوام.
    منم موندم به اینجور کاربرا چی بگــم
    دشمنتون شرمنده بشه چــرا شمــا دوســت گلم
    سلام ممنون میشم برای منم لطف کنید:
    6120
    354846022869026
    آماده شــد ...
    موفق باشید!

12. این کاربر از Hadi King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال SPY.07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    وینترهل

پيش فرض

ممنون به خاطر فعالیت خوبتون ؛

352943027022503

E66

تاريخ عضويت
    Apr 2007

12

ممنون به خاطر فعالیت خوبتون ؛

352943027022503

E66

آماده شــد ...
    موفق باشید!

15. این کاربر از Hadi King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

با سلام و خسته نباشيد
    358064016659660
    N95 معمولي

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •