اول سلام.
اولا کسی یقه ی شما رو نگرفته بگه تو رو خدا بیا اینجا درخواست بده. شما مختارین از هر جا که دوست دارین و به هر روشی فایل هاتونو بگیرین. دوما اینکه میگید کلاس میذارن رو اصلا قبول ندارم. من که چند روز نشده اومدم و دارم درخواست بچه ها رو حاضر میکنم و اصلا به خودم نگرفتم این حرفتو. چون هنوز کاری نکردم برای بچه ها. اما از این دلم میسوزه که عزیزانی مثل هادی عزیز و یونس جان این همه برای ما زحمت کشیدن و مدتهاست دارن درخواست شماها رو جواب میدن رو شماها بهش میگید کلاس گذاشتن. من فکر میکنم شما دارین کم لطفی میکنین.
و در مورد فایلی که خودتون از OPDA گرفتین هم بگم که 100% بچه ها درخواستتون رو دادن. اما احتمالا به علت حجم بالای کار فراموش کردن که برای شما رو بذارن. شما یه نفر هستین که درخواست میدین. اما یه مدیر در روز حداقل باید درخواست 20 نفرو آماده کنه. پس میبینی که امکان اشتباه هم هست. و اما اینکه OPDA فایل ها رو درجا میده. من قبلا هم گفتم OPDA دست کم 2-3 ساعت طول میکشه. این الانه. تا چند ماه پیش 2 روز طول میکشید. باور نمیکنی یه بار بیا و درخواست یکی از بچه هایی که اینجا درخواست میکنن رو بده. اونوقت معلوم میشه که کی فایل ها رو درجا میده.
ضمنا شما که از منت حرف زدین چرا این نکته رو یاد آور نشدین که هیچ کس ما رو مجبور نکرده که برای شما درخواست بدیم. من میتونم وقتی رو که میخوام برای شما درخواست بدم رو برم تو یه سایت دیگه و موزیک دانلود کنم......
اما این کارو با عشق دارم برای بچه ها انجام میدم. همینطور بقیه ی مدیران و همکاران. و مطمئن باشید فقط به خاطر اینکه کار بچه ها راه بیفته. و در آخر شما میتونی به تاریخ پست ها و ویرایششون نگاه کنی تا بفهمی که چقدر طول کشیده. ( درخواست حداقل این 3 صفحه ی آخر تو دست بالاش 4 ساعت حاضر شده. )
این دو تا چقدر شبیه هم بودن سریالاش
.gif)
عزیزان با چند تا یوزر یه درخواستو ندید. همون یه بار هم کفایت میکنه.
درخواستتون داده شد. صبر کنید تا آماده بشه و این پستو ویرایش کنم....
E52 هم مگه سرتیفیکیت میخواد؟؟؟