تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 180 از 215 اولاول ... 80130170176177178179180181182183184190 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,791 به 1,800 از 2144

نام تاپيک: Assassin's Creed II

پروفشنال xlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    هرجا آسمان باشد من همانجایم

پيش فرض

من 3ماهی هست تمومش کردم اما یک سئوالایی داشتم که می خواستم پیش از آغاز دوباره بازی بپرسم
    با اجازه
    1-درقسمتهای پایانی بازی مرحله ای که خارج شهر بدنبال برادرشریر(دوبرادری که می خواستند اون خانم نویسنده محقق شهیر رو بقتل برسونند با گروگان گرفتن بچه هاش)
    من نزدیک کلیسا بعد از کشتن اون خبیث توسط خود نامردش زخمی شدم و گوی افتاد دست کشیش فاسد بعد از چند ماه از بستر بیماری اومدم بیرون و تو نقشه محله به نام memoryدرست یادم نیست به معنای حافظه درست جایی که برج فانوس دریایی یا برج نگهبانی بود جایی که دختر بچه رو از چنگال برادر اولی پست فطرت نجات دادم قرار داشت وقتی رفتم یک دایره نورانی بود روش رفتم یکچیز بی معنا نوشت بعد هیچی همین هر وقت از شهر بیرون میرفتم دوباره می اومد چندین بار بطرفش رفتم آخرش نفهمیدم چی بود خدایا خودت به دادم برس به تو پناه میبرم
    2-درقسمت اول میشد مراحل رو دوباره تکرار کرد اما قسمت جدید چرا لجه باما بعضیاش میره جانبیاش یک دوتا اصلی بعدازچندی اون دوتا اصلی هم نمیره راهی هست که دوباره انجامشون داد دوباره
    باتشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه pishoolii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آقا یکی به ما بگه واسه بازی کردن Assassin’s Creed II باید نسخه یک بازی رو تموم کرده باشیم؟ یا میشه بدون نصب شماره قبل بازی Assassin’s Creed II رو بازی کرد؟

پروفشنال xlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت

پيش فرض

سئوال هوش که ندادم
    هرکی بهشون جواب بده یک ultimate assasinبحساب میاد

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

من 3ماهی هست تمومش کردم اما یک سئوالایی داشتم که می خواستم پیش از آغاز دوباره بازی بپرسم
    با اجازه
    1-درقسمتهای پایانی بازی مرحله ای که خارج شهر بدنبال برادرشریر(دوبرادری که می خواستند اون خانم نویسنده محقق شهیر رو بقتل برسونند با گروگان گرفتن بچه هاش)
    من نزدیک کلیسا بعد از کشتن اون خبیث توسط خود نامردش زخمی شدم و گوی افتاد دست کشیش فاسد بعد از چند ماه از بستر بیماری اومدم بیرون و تو نقشه محله به نام memoryدرست یادم نیست به معنای حافظه درست جایی که برج فانوس دریایی یا برج نگهبانی بود جایی که دختر بچه رو از چنگال برادر اولی پست فطرت نجات دادم قرار داشت وقتی رفتم یک دایره نورانی بود روش رفتم یکچیز بی معنا نوشت بعد هیچی همین هر وقت از شهر بیرون میرفتم دوباره می اومد چندین بار بطرفش رفتم آخرش نفهمیدم چی بود خدایا خودت به دادم برس به تو پناه میبرم
    2-درقسمت اول میشد مراحل رو دوباره تکرار کرد اما قسمت جدید چرا لجه باما بعضیاش میره جانبیاش یک دوتا اصلی بعدازچندی اون دوتا اصلی هم نمیره راهی هست که دوباره انجامشون داد دوباره
    باتشکر
    احتمالا شما فیلم های بخش واقعیت که در مورد آدم و حوا هست نگرفتید.
    وقتی این شکلک های عجیب غریب رو دیدین باید E رو بزنین و به قدر کافی بهش نزدیک بشین بعد میره داخل حافظه و یه سری سوالات میپرسه که با جوابش یک ثانیه از کلیپ آزاد میشه!!!

قسمت خوف بازی اونا بود . تقریبا میشه گفت نصف عمرتون بر فناست.
    این شکلک ها همه چای بازی هست و وقتی E بزنید رنگ قرمزش روی در و دیوار اگه باشه مشخص میشه!!!

---------- Post added at 08:31 PM ---------- Previous post was at 08:28 PM ----------

آقا یکی به ما بگه واسه بازی کردن Assassin’s Creed II باید نسخه یک بازی رو تموم کرده باشیم؟ یا میشه بدون نصب شماره قبل بازی Assassin’s Creed II رو بازی کرد؟
    یه سری رابطه هایی هایی داره ولی زیاد مهم نیست. منم یک رو ندیده بودم تمومش کردم بعد یک رو بازی کردم

5. این کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال xlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت

پيش فرض

ممنونم من زیاد وقت صرف بازیها نمیکنم و ازبه بطالت گزراندن اوقات شریفم بشدت رنجیده خاطر میشم اما الان میتونم رونکات به صورت ظریفترتوجه کنم
    اما سئوال دوم بی جواب موند باتشکر فراوان

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام. يه مرحله هست كه بايد 9 نفرو كه دارن كتاب اتيش ميزنن رو بكشيم. يكي از اونا داخل كشتيه. اونو چجوري بايد بزنيم؟؟؟ هر جور كه ميرم مامورا منو ميبينن.

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

سلام. يه مرحله هست كه بايد 9 نفرو كه دارن كتاب اتيش ميزنن رو بكشيم. يكي از اونا داخل كشتيه. اونو چجوري بايد بزنيم؟؟؟ هر جور كه ميرم مامورا منو ميبينن.
    اینو خیلی وقت پیش توضیح داده بودن بچه ها چون خیلی ها اینجا گیر کرده بودن!!

شما اول میری از یه طرفی و میپری تو آب . اون یارو سربازه که داره قدم میزنه بغل کشتی رو باید بری بقلش توی آب و با چاقو بکشیش تو آب.

بعد بری پشت کشتیو اونا که قدم میزنن رو تا میرسن بهت بندازی تو آب .

بعد بری وسط اون دوتا که مثل دکل وایسادنو جلو رو نگاه میکنن . بری وسطشون و چاقو رو بزنی که با دوتا دستاش گلوی دوستان رو پاره کنه .
    بعد هم میپره پایین و دخل طرف رو میاری!!!
    Last edited by Milad4171; 23-08-2010 at 03:07.

9. این کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Retired User's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض

من اینجا رو شدیدا گیر کرده بودم و با یه روش ابداعی گذروندمش
    اول پیستولتو پر کن(6 فشنگ)
    بعد شروع کن به کشتن نگهبانای جلو کشتی , فکر کنم 3 تا شونو که بکشی خود هدفت از کشتی میاد بیرون
    اون وقت خودشون هم میتونی با پیستول بکشی
    پ.ن:فقط دقت کن که دیده نشی

11. 2 کاربر از Retired User بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    کهکشان آندرومدا

پيش فرض

این بازی رمز داره؟
    اگر داره بگذارید

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام. اين كه نوشته codex page foundيعني چي؟؟ من از 30 تا 14 تاشو پيدا كردم. بقيشو چجوري پيدا كنم؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •