این تاپیک چند هفتس تعطیله
این تاپیک چند هفتس تعطیله
سلام دوستان کسی تجربه ی کار با Asus-Eee-PC-1001PQ رو داره برا کارای معمولی به عنوان همراه و....
ظاهرش که خیلی عالی
![]()
Last edited by starn; 11-01-2011 at 23:52.
درود
من تجربه کار با اکثر مینی هارو دارم.
برای اینترنت، تماشای فیلم های AVI و دایویکس (نه با کیفیت HD و بالاتر)، آفیس 2010، ابزار های ارتباطی کامپیوتر، حمل و نقل بسیار آسان و باتری با طول عمر بالا و...
در این حد خوب هستند.
تجربه کار با مینی ها میگه که LENOVO S10-3 و MSI U135DX عملکرد بهتری داشتند. میدونم قیمت لنوو با رم 1 410 هست و قیمت ام اس ای با رم 1 به همراه دی وی دی رایتر اکسترنال (هدیه) 490 هست.
در مورد اسوس هم تجربه کار با 1015 برام از بقیه مدل هاش بهتر بود.
دقت کن که CPU اتم (نک هسته) زیر مدل 455 نخری چون بقیه قدیمی شدن.
الان این 1001pq سی پی یو توی سایت ایسوز زده Intel® Atom™ Pineview-M N450
ولی مدل 1001pqd زده Intel® Atom™ N455 که البته هاردش هم 250 ایم مدل و مدل بالای 160
پس یعنی شما میگی n450 بدرد نمی خوره؟؟ تفاوتش با 455 خیلی زیاده؟؟؟ (نه فقط روی کاغد یعنی واقعا تفاوت در کار کرد حس می شه؟)
اگه بخوام مینی بگیرم برام ظاهر دستگا خیلی مهم این مدلی که بالا عکسشو گذاشتم خوشم اومد از ظاهرش حالا نمی دونم البته توی برند dell هم طرح های زیادی دیده می شه ولی توی بقیه مدل ها ندیدم
راستی شما که با مینی ها کار کردی پر گرافیک ترین گیمی که میتونن اجرا کنن چی؟
گیم روش نصب نکردم اما توی یوتیوب دیدم که روی U135DX کانتر بازی میکنن. فکر کنم کلیپ اجرای هالو هم بود.
سرچ کنی پیدا می کنی.
نه اون قدر هم محسوس نیست. اگر میتونی این مدلو تست کنی حتما قبل از خرید یه تست 5 دقیقه بکن که بعدا پیشمون نشی.
بهتره توی یوتیوب مدل خودتو بزنی کلیپ های مختلفشو ببینی.
سلام من یه لب تاپ k42jc خریدم خوب کار میکنه فقط وقتی میخوام با اتوکد کار کنم موس خیلی اروم کار میکنه و به صورت پرشی کار میکنه. روش ویندوز 32 بیتی نصب کردم اگه 64بیتی نصب کنم بهتر نیست؟
k42jc من یه
نه ربطی به اون نداره شما اول ببینیدکه آپدیت کارت گرافیک رو نصب کردید یا نه 260.99
بعد هم شاید ویروسی که الکی پردازش سی پی یو رو بالا میبره توی سیستمتون باشه یه ویروس کشی با یه آنتی ویروس آپدیت مثل کومودو انجام بدید
اره خرین اپدیت گرافیکمو نصب کردم. از همون اولم روش nod32 رو نصب کردم بعد cad . سی پی یو خیلی عادی کار میکنه. جاهای دیگه مشکل نداره فقط کد نمیدونم چشه!!
سلام به همگی
من یه لپ تاپ اسوس میخوام
زیاد بازی نمیکنم ولی میخوام قوی باشه تا همون یه ذره هم دارم بازی میکنم اعصابم خورد نشه
همش هم تو اینترنت هستم و فیلم زیاد نگاه میکنم
این مدل G51J چطوره به کارم میخوره ؟؟؟ مثل اینکه 15 اینچه مانیتورش
مدلهای دیگه چی هست ؟؟؟ 17 اینچ هست ؟؟؟
بودجه حداکثر 1.8 تا 2 میلیون
ضمنا 3d هم نمیخوام قیمتش زیاد میره بالا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)