من دو تا از چاره تا حالا خريدم عالي است هيچ دستكاري نمي كنن گارانتيش هم همرا هش است![]()
من دو تا از چاره تا حالا خريدم عالي است هيچ دستكاري نمي كنن گارانتيش هم همرا هش است![]()
میشه بگید بهترین اپدیت این ورژن رو از کجا بگیرم؟ بهترین نسخه اپدیت. چون میگفتن 1.4 از 1.5 بهتره. چون 1.5 اگرچه جدیدتره ولی باگ زیاد داره.
اگه لطف کنید لینک بذارید ممنون میشم
لینک پست دانلود ورژن 1.04 .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینکه ورژن 1.04 از ورژن 1.05 بهتر هست یا خیر !
مزایا و معایب ورژن 1.05 رو بیان کردیم ، حالا تصمیم با خودتونه ( من خودم از ورژن 1.05 استفاده می کنم )
استفاده کردن از اکانت v-p---n ، با اجرا کردن اون شما فقط توی سیستم خودتون دارید ، و طبیعتا دستگاههای دیگه از این استفاده نمی کنن
مگر اینکه اینترنت رو از روی کامپیوتر share کنید ، نحوه share کردن اینترنت هم میتونید با یک جستجو توی همین انجمن یا جاهای دیگه پیدا کنید .
---
در مورد خرید از سایت چاره ، من هم بار ها و بارها از این سایت خرید کردم و همیشه هم راضی بودم.
محصولات با گارانتی و بدون دستکاری در اختیار مشتری قرار داده میشه .
این محصول رو هم سایت چاره با گارانتی سازگار ارقام ارائه میکنه و کارت گارانتی هم در جعبه وجود داره . با خیال راحت خرید رو انجام بدید.
ممنون از همه بخاطر پاسخ های سریعتون
بسیار سپاسگذارم
آقا چرا برق دستگاه که قطع میشه تنظیمات گرافیک میپره عین اول میشه دوستان کسی هست لطف کنه این مشکلو واسه WD ایمیل کنه.
قبلا هم اعلام شده بود ، ولی ظاهرا براش کاری نکردن ، مثل اینکه خواستند این شکلی باشه ، زیاد هم اذیت نمی کنه ،
شما اگه برق رو کامل قطع نکنی تنظیمات حفظ میشه ،
خیلی از وسیله ها این شکلیه !
باطری موبایل رو هم اگه در بیاری بعد از چند لحضه ساعت و تاریخ اش بهم میریزه ( توی بعضی مدل ها )
تلویزیون خونه رو هم اگه از برق بکشی ساعت اش بهم میریزه !
باطری روی مادربرد کامپیوتر رو هم اگه بیرون بیارید باز هم تمام تنظیمات BIOS به حالت پیش فرض بر می گرده !
و ....
آخه توی فیرم ویرای قبلی اینطور نبود این آپدیت ها غیر از زبان فارسی انگار روز به روز بدتر میشه
یه لطف میکنی ایمیلشون رو واسم بزاری
---------- Post added at 10:19 AM ---------- Previous post was at 10:18 AM ----------
یکی از مشکلای بزرگش اینه که کنترلش با سیستم ماهواره و کولرهای دوتیکه تداخل داره و اونا رو خاموش و روشن میکنه
اره من هم با شما موافقم ، آپدیت ها همچین آپدیت آپدیت نیست ،
البته به نظر من فکر نکنم دیگه خیلی روی این مدل مانور بدن ، چون دستگاه جدید اش WD TV Live hub هم مدتی هست که اومده تو بازار ،
به هر حال شما میتونید از طریق لینک زیر با هاشون تماس داشته باشی ، هم به صورت Email و هم تماس تلفنی !
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دورود به همه
می خواستم بدونم این دستگاه فرمت mp4 رو با کیفیت تصویر 1080p قبول میکنه؟ تا 720p با فرمت mp4 رو تو دفترچه نوشته قبول می کنه، می خواستم ببینم تا 1080p رو که سایت هایی مثل پخش می کنن، این دستگاه پخش می کنه؟ منظورم آنلاین نیستش! دانلود کنیم بعد با فلش وصل کنیم ببینیم!
ممنون می شم کسایی که دارن امتحان کنن و کسایی که اطلاع دارن ان سوال رو جواب بدن
آرزوی موفقیت برای همتون
بدرود
اگه منظورتون فایل های 1080p که روی Youtube هست رو ، بله پخش میکنه .
اگه فایل خواص دیگری رو مد نظرتون هست لینک اش رو بدید تا تست کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)