تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 180 از 261 اولاول ... 80130170176177178179180181182183184190230 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,791 به 1,800 از 2603

نام تاپيک: معرفی WD HD Media player ، دستگاه جدید پخش HD

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

ممنون بابت پاسخ سریعتون. فقط چندتا سوال دیگه:
    1- میشه صفحه ای که اپدیت ورژن 1.04 این دستگاه رو تو این بخش بدین؟ اینطور که تو چند صقحه اخر خوندم همه میگن اپدیت ورزن 1.04 از 1.05بهتره!این نظرات درست هستن؟
    2-چجوری از V**P**N استفاده کنم؟ یعنی باید کامپیوتر رو روشن کنم V**P**N رو اجرا کنم بعد از طریق دستگاه وارد سایت ها بشم؟
    3- به نظر شما میشه به سایت چاره که این پخش کننده رو با قیمت 125 میده اطمینان کرد؟ یعنی دستکاریش نمی کنن؟ چیزی از توش ورنمیدارن؟ البته اینجوری نیستن یعنی وجدان ادم نمیزاره، ولی خوب بعضی ادما.....
    من دو تا از چاره تا حالا خريدم عالي است هيچ دستكاري نمي كنن گارانتيش هم همرا هش است

2. این کاربر از heidary_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

kgh

تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

میشه بگید بهترین اپدیت این ورژن رو از کجا بگیرم؟ بهترین نسخه اپدیت. چون میگفتن 1.4 از 1.5 بهتره. چون 1.5 اگرچه جدیدتره ولی باگ زیاد داره.
    اگه لطف کنید لینک بذارید ممنون میشم

داره خودمونی میشه M.AMIN-USA's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

ممنون بابت پاسخ سریعتون. فقط چندتا سوال دیگه:
    1- میشه صفحه ای که اپدیت ورژن 1.04 این دستگاه رو تو این بخش بدین؟ اینطور که تو چند صقحه اخر خوندم همه میگن اپدیت ورزن 1.04 از 1.05بهتره!این نظرات درست هستن؟
    2-چجوری از V**P**N استفاده کنم؟ یعنی باید کامپیوتر رو روشن کنم V**P**N رو اجرا کنم بعد از طریق دستگاه وارد سایت ها بشم؟
    3- به نظر شما میشه به سایت چاره که این پخش کننده رو با قیمت 125 میده اطمینان کرد؟ یعنی دستکاریش نمی کنن؟ چیزی از توش ورنمیدارن؟ البته اینجوری نیستن یعنی وجدان ادم نمیزاره، ولی خوب بعضی ادما.....
    لینک پست دانلود ورژن 1.04 .
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اینکه ورژن 1.04 از ورژن 1.05 بهتر هست یا خیر !
    مزایا و معایب ورژن 1.05 رو بیان کردیم ، حالا تصمیم با خودتونه ( من خودم از ورژن 1.05 استفاده می کنم )

استفاده کردن از اکانت v-p---n ، با اجرا کردن اون شما فقط توی سیستم خودتون دارید ، و طبیعتا دستگاههای دیگه از این استفاده نمی کنن
    مگر اینکه اینترنت رو از روی کامپیوتر share کنید ، نحوه share کردن اینترنت هم میتونید با یک جستجو توی همین انجمن یا جاهای دیگه پیدا کنید .
    ---
    در مورد خرید از سایت چاره ، من هم بار ها و بارها از این سایت خرید کردم و همیشه هم راضی بودم.
    محصولات با گارانتی و بدون دستکاری در اختیار مشتری قرار داده میشه .
    این محصول رو هم سایت چاره با گارانتی سازگار ارقام ارائه میکنه و کارت گارانتی هم در جعبه وجود داره . با خیال راحت خرید رو انجام بدید.

5. 2 کاربر از M.AMIN-USA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

ممنون از همه بخاطر پاسخ های سریعتون

بسیار سپاسگذارم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    ahvaz

پيش فرض

آقا چرا برق دستگاه که قطع میشه تنظیمات گرافیک میپره عین اول میشه دوستان کسی هست لطف کنه این مشکلو واسه WD ایمیل کنه.

تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

آقا چرا برق دستگاه که قطع میشه تنظیمات گرافیک میپره عین اول میشه دوستان کسی هست لطف کنه این مشکلو واسه WD ایمیل کنه.

قبلا هم اعلام شده بود ، ولی ظاهرا براش کاری نکردن ، مثل اینکه خواستند این شکلی باشه ، زیاد هم اذیت نمی کنه ،
    شما اگه برق رو کامل قطع نکنی تنظیمات حفظ میشه ،
    خیلی از وسیله ها این شکلیه !
    باطری موبایل رو هم اگه در بیاری بعد از چند لحضه ساعت و تاریخ اش بهم میریزه ( توی بعضی مدل ها )
    تلویزیون خونه رو هم اگه از برق بکشی ساعت اش بهم میریزه !
    باطری روی مادربرد کامپیوتر رو هم اگه بیرون بیارید باز هم تمام تنظیمات BIOS به حالت پیش فرض بر می گرده !
    و ....

9. این کاربر از M.AMIN-USA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    ahvaz

پيش فرض

قبلا هم اعلام شده بود ، ولی ظاهرا براش کاری نکردن ، مثل اینکه خواستند این شکلی باشه ، زیاد هم اذیت نمی کنه ،
    شما اگه برق رو کامل قطع نکنی تنظیمات حفظ میشه ،
    خیلی از وسیله ها این شکلیه !
    باطری موبایل رو هم اگه در بیاری بعد از چند لحضه ساعت و تاریخ اش بهم میریزه ( توی بعضی مدل ها )
    تلویزیون خونه رو هم اگه از برق بکشی ساعت اش بهم میریزه !
    باطری روی مادربرد کامپیوتر رو هم اگه بیرون بیارید باز هم تمام تنظیمات BIOS به حالت پیش فرض بر می گرده !
    و ....
    آخه توی فیرم ویرای قبلی اینطور نبود این آپدیت ها غیر از زبان فارسی انگار روز به روز بدتر میشه

یه لطف میکنی ایمیلشون رو واسم بزاری

---------- Post added at 10:19 AM ---------- Previous post was at 10:18 AM ----------

یکی از مشکلای بزرگش اینه که کنترلش با سیستم ماهواره و کولرهای دوتیکه تداخل داره و اونا رو خاموش و روشن میکنه

11. این کاربر از mahdi126 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

آخه توی فیرم ویرای قبلی اینطور نبود این آپدیت ها غیر از زبان فارسی انگار روز به روز بدتر میشه

یه لطف میکنی ایمیلشون رو واسم بزاری

---------- Post added at 10:19 AM ---------- Previous post was at 10:18 AM ----------

یکی از مشکلای بزرگش اینه که کنترلش با سیستم ماهواره و کولرهای دوتیکه تداخل داره و اونا رو خاموش و روشن میکنه
    اره من هم با شما موافقم ، آپدیت ها همچین آپدیت آپدیت نیست ،
    البته به نظر من فکر نکنم دیگه خیلی روی این مدل مانور بدن ، چون دستگاه جدید اش WD TV Live hub هم مدتی هست که اومده تو بازار ،
    به هر حال شما میتونید از طریق لینک زیر با هاشون تماس داشته باشی ، هم به صورت Email و هم تماس تلفنی !
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

دورود به همه

می خواستم بدونم این دستگاه فرمت mp4 رو با کیفیت تصویر 1080p قبول میکنه؟ تا 720p با فرمت mp4 رو تو دفترچه نوشته قبول می کنه، می خواستم ببینم تا 1080p رو که سایت هایی مثل پخش می کنن، این دستگاه پخش می کنه؟ منظورم آنلاین نیستش! دانلود کنیم بعد با فلش وصل کنیم ببینیم!

ممنون می شم کسایی که دارن امتحان کنن و کسایی که اطلاع دارن ان سوال رو جواب بدن

آرزوی موفقیت برای همتون

بدرود

14. این کاربر از iran79 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

اگه منظورتون فایل های 1080p که روی Youtube هست رو ، بله پخش میکنه .
    اگه فایل خواص دیگری رو مد نظرتون هست لینک اش رو بدید تا تست کنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •