تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 180 از 288 اولاول ... 80130170176177178179180181182183184190230280 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,791 به 1,800 از 2876

نام تاپيک: SATIO تاچ سیمبین با دوربین 12 مگا پیکسلی از Sony Ericsson

آخر فروم باز starn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

خوب بالاخره بازی پر گرافیک Rally Master Pro 3D منتشر شد ساتیو دار ها بشتابید
    برای دانلود به لینک زیر برید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    عکس از بازی

این بازی به صورت فابریک روی ویواز نصب بود که سونی بالاخره فایل ستاپش رو هم پخش کرد

2. 3 کاربر از starn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز farhooode's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

یه سوال چرا این بازیRallyMasterPro که سونی اریکسون روی ویواز و ساتیو نصب میشه روی این گوشی نصب میشه ولی بعد از اجرا میگه فقط مخصوص گوشی های ساتیو و ویواز سونی اریکسون هستش

پروفشنال kurosh08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    Ramsar

پيش فرض

با سلام به همگی
    من دیروز اومده بودم تهران پاساژ علاء الدین تا گوشی ویواز رو بخرم.اما وقتی ساتیو رو دیدم با خودم گفتم این دیگه چیه؟؟! خیلی خوشگله بابا
    قیمت ویواز 430 بود و با خودم فکر میکردم قسمت ساتیو باید خیلی بیشتر از این باشه.
    رفتیم قیمت گرفتیم گفتن 510 - 460 - 480 - 490
    با خودم گفتم که اختلاف قیمت این 2 تا گوشی چقدر کمه. راستی قیمت ساتیو چقدر خوبه.
    توی اون مغازه ای که 480 میاد رفتیم. نمایندگی اصلی پارس کامتل بود. طرف کارتن آک و پلمپ شده ساتیو رو پیش چشمم باز کرد و همه وسایل و کارت گارنتی و همه چیز توش بود و ظاهراً گوشی اصل بود.
    خلاصه کلام 480 دادیم و این گوشی رو خریدیم. یه کیف توپ براش خریدم 12 هزار تومان. (رنگ گوشی مشکی)
    ...
    الان دارم با گوشی کار میکنم و فقط میتونم بگم که این گوشی خارق العاده هستش. خیلی باحاله. عجب کیفیتی . عجب عکسی. عجب فیلمی. اصلاً فکر نمیکردم اینجوری باشه.
    پس ما هم قاطی ساتیو داران شدیم.
    سئوال مهم:
    1- محافظ LCD بخرم؟؟؟ خوبه یا بده؟؟ شما پیشنهادتون چیه؟؟ یه سری میگن تاچ رو ضعیف میکنه. بدون محافظ زود خش نمیفته؟
    2- توی قسمت فیلم برداری گوشی WVGA وجود نداره. پس آخرین ورژن آپدیت نیست. خواستم مثل 5800 از توی گوشی چک آپدیت کنم ولی این گزینه وجود نداشت. از توی گوشی میشه آپدیت کرد؟؟؟ کلاً چطوری و با چه برنامه ای گوشی رو آپدیت کنم.
    3- الان میخوام گوشی رو یه مستر ریست کنم و رم گوشی رو هم فرمت کنم. حس میکنم یه سری برنامه روی رم گوشی نصبه (البته منظورم برنامه های PC Suite نیست) چیکار کنم؟ فرمت کنم برنامه هایی که روی گوشی وصله از بین نمیره؟
    4- برای فیلم برداری و عکس برداری تنظیم خاصی نمیخواد. توی تنظمات عکس رفتم و 12 مگاپیکسل رو انتخاب کردم. دیگه تنظیم دیگه ای نیست.
    5- دوربین جلو رو چطوری فعال میکنن؟
    6- اگه نکته مهمی وجود داره بهم بگین
    Last edited by kurosh08; 21-04-2010 at 10:27.

5. 3 کاربر از kurosh08 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز R@R#M@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    قومس ( سمنان )

پيش فرض

مبارک باشه ! پس راضی هستی
    بازم مبارک !

7. این کاربر از R@R#M@N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز feryshad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

یه سوال چرا این بازیRallyMasterPro که سونی اریکسون روی ویواز و ساتیو نصب میشه روی این گوشی نصب میشه ولی بعد از اجرا میگه فقط مخصوص گوشی های ساتیو و ویواز سونی اریکسون هستش
    اصلا سوالت معلوم نیست چیه ولی من همینجوری یه جوابی میدم

این بازی رو خود سونی اریکسون برای ویواز گذاشته و اینو از لینک دانلودش میشه فهمید که از سایت خود سونی اریکسونه. و برای نمایش قدرت گرافیکی گوشیه ... این بازی روی مموری همراه گوشی های ویواز وجود داره... و بعدا این بازی رو به صورت رایگان برای ساتیو هم عرضه کرده که میشه دانلود و نصب کرد... رو گوشی های دیگه مثل نوکیا و سامسونگ هم جواب نمیده ....

بازی واقعا خارق العاده و توپیه ... تا الان بازی با این گرافیک برای سیمبین نیومده ...
    /

آقا کوروش گوشی نو مبارک ...

با ویواز ویواز گفتنت کل فروم باخبر شده بودن که میخوای ویواز بخری ، آخرش هم ساتیو خریدی

9. 2 کاربر از feryshad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه koh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام
    متاسفانه این گوشی را در مشهد 550 می فروشند که خیلی گران است
    بایستی منتظر بود تا قیمت کاهش بیابد

آخر فروم باز farhooode's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

این مموری 8 گیگ همراه ساتیو کلاس 4 هست یا 2؟

پروفشنال kurosh08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    Ramsar

پيش فرض

بچه ها اگه میشه به سئوالای من پاسخ بدید:
    1- محافظ LCD بخرم؟؟؟ خوبه یا بده؟؟ شما پیشنهادتون چیه؟؟ یه سری میگن تاچ رو ضعیف میکنه. بدون محافظ زود خش نمیفته؟
    2- توی قسمت فیلم برداری گوشی WVGA وجود نداره. پس آخرین ورژن آپدیت نیست. خواستم مثل 5800 از توی گوشی چک آپدیت کنم ولی این گزینه وجود نداشت. از توی گوشی میشه آپدیت کرد؟؟؟ کلاً چطوری و با چه برنامه ای گوشی رو آپدیت کنم.
    3- الان میخوام گوشی رو یه مستر ریست کنم و رم گوشی رو هم فرمت کنم. حس میکنم یه سری برنامه روی رم گوشی نصبه (البته منظورم برنامه های PC Suite نیست) چیکار کنم؟ فرمت کنم برنامه هایی که روی گوشی وصله از بین نمیره؟
    4- برای فیلم برداری و عکس برداری تنظیم خاصی نمیخواد. توی تنظمات عکس رفتم و 12 مگاپیکسل رو انتخاب کردم. دیگه تنظیم دیگه ای نیست.
    7- فلش زنون این چطوری کار میکنه؟؟؟؟ من هرچی عکس توی روز و شب میگیرم فقط فلش سفید روشن میشه!
    Last edited by kurosh08; 21-04-2010 at 17:13.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

یعنی Smartcom از گارمین بهتره؟؟
    شنیدم مسیر یابی نداره.. گارمین داره؟؟
    هر موقع ه ک شد همینجا میذارنش؟؟
    در مورد بهتر بودن یا نبودن نظرات متفاوته ولی garmin مسیریابی داره و smartcom نداره بنابراین اگه مسیریابی میخوای گارمین بهتره (من تا به حال روی satio گارمین نریختم و نمیدونم نصب میشه یا نه البته s60 v5 رو ساپورت میکنه و احتمالا اخرین ورژنش هم 5.00.60 هست)
    بله به محض ه ک شدن satio اطلاع رسانی میشه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

بچه ها اگه میشه به سئوالای من پاسخ بدید:
    7- فلش زنون این چطوری کار میکنه؟؟؟؟ من هرچی عکس توی روز و شب میگیرم فقط فلش سفید روشن میشه!
    1-مگه رو خودش نیست الان؟!! اگه نیست که واجبه بخری تاچ رو هم ضعیف نمیکنه
    2-فکر کنم فقط با کامپیوتر بشه حداقل با wifi مطمئنم نمیشه شاید با gprs اگه تنظیم بشه
    3-اول از phone memory و memorycard بکاپ بگیر بعد فرمت کن برنامه های اصلی پاک نمیشن شاید یکی دوتا از بازییها یا... الان درست یادم نیست
    4-بعد از اپدیت باید فیلمبرداری رو هم بذاری روی wvga
    در جاهایی هم که احساس کنی عکس کمی تاریکه exp رو ببر بالا
    5-اگه منطورت از فلش سفید همون led هستش که اون همیشه موقع focus یکی دو ثانیه روشن میشه تا focus کنه و فقط موقع فیلمبرداری اگه تنظیم کنی روشن میمونه
    در مورد زنون باید بصورت اتوماتیک خودش عمل کنه مگه اینکه خودت خاموشش کرده باشی در منوی دوربین ببین خاموش نیست؟!!!
    برای اینکه خیالت راحت بشه یک بار از منو reset کن و بعد هم فرمت کن ببین چی میشه.مموری کارت رو هم فرمت کن

15. این کاربر از ali_power42 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •