دوست عزیز گوشی شما با این روش -- نمیشه... باید از روش هایفریمور کوک شده و فلش استفاده کنید!
شاد باشید![]()
دوست عزیز گوشی شما با این روش -- نمیشه... باید از روش هایفریمور کوک شده و فلش استفاده کنید!
شاد باشید![]()
سلام.
دوستان چرا همینطوری پست میدید؟!!
خب، اگه یه مطالعه 3 ثانیه ای پست اول رو میکردین الان آموزش برنامه رو نمی خواستین.
با این حال ...
1- اول برنامه رو دانلود میکنید (از همون پست اول)
2- باید Cer و Key خودتون رو داشته باشین
3- برنامه رو توسط Cer و Key ساین می کنید
4- برنامه رو روی گوشیتون نصب میکنید
5- بعد از نصب برنامه اون رو اجرا می کنید
6- خود برنامه بطور اتوماتیک همه کار ها رو انجام میده (البته اگه گوشی شما توسط ایت برنامه ساپورت بشه)
7- شاید ازتون واسه نصب Modo (یک فایل منیجر هست) اجازه بخواهد که شما اگه X-plore رو داری اجازه نده
8- گوشی شما هـک شده است و می توانید برنامه را پاک کنید (حذف برنامه توصیه نمیشه چون شاید خواستید گوشیتونو UnHack کنید)
9- می توانید توسط برنامه RomPatcher با فعال کردن پچ Installserver برنامه ها رو بدون دردسر نصب کنید.
10- می توانید توسط برنامه RomPatcher با فعال کردن پچ Open4all به فایل های سیستمی دسترسی پیدا کنید.
شاد باشید!![]()
دوست عزیز، گوشی ایشون با HelloOX هـک نمیشه! با با جف یا فونیکس فلش بشه...
شاد باشی![]()
دوستان این روش روی e72 جواب میده؟
سلام آره دوست عزیز جواب میـــده !!!
موفق باشید!![]()
سلام
من 6120 کلاسیک دارم. این روش روش جواب داد و واقعا عالیه. تمام برنامه ها بدون ساین نصب میشه
یه درخواست دارم. دنبال یه برنامه هستم که بوسیله ی اون میشه زبان فارسی رو به Writing Language اضافه کرد. اسم این برنامه Roma_HelloOX-G28O هست که توسط یکی از اعضای همین سایت نوشته شده. ولی متاسفانه لینکش پاک شده و نمیشه دانلود کرد. اگر کسی می تونه برای من لینک دانلودش رو بذاره
به غیر از اون اگه راهی برای فارسی کردن زیان گوشی 6120 سراغ دارید لطفا راهنمایی کنید
با تشکر از همگی
خب یونس جان منم که گفتم باید ببینه HelloOX گوشیشو ساپورت میکنه یا نه!!!
خداروشکر شما پست نخست رو بسیار کامل تهیه کردی و اگه دوستان یکم دقت کنن ... .
شاد باشی!![]()
سلام عزیز من صفحه قبل بهش گفتم که پست نخســت جواب نداد ؟
کاربر محترم هم گفت خیر جواب نداده یعنی قبل از اینکه شما این پست رو بدید کاربر امتحان کرده جواب نگرفتــه
موفق باشید!
پسوردش چیه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)