تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 180 از 334 اولاول ... 80130170176177178179180181182183184190230280 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,791 به 1,800 از 3333

نام تاپيک: تیبا ( TIBA )

پروفشنال ali1323's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

یه چیزی برای من جای سوال داره
    تو فراخوان خود سایپا که تو سایتش زده برای مشکل ترمز خودروهای بین تارخ 21/2/90 تا 16/4/90 را فراخوان کرده
    اما تو مصاحبه دیشب که از 20:30 پخش شد و سایتهای خبری و کلا همه جا به غیر از سایت سایپا گفته شده تولیدات بین 21/2/90 تا 16/3/90
    یعنی یه ماه اختلاف
    کسی می دونه دلیلش چیه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه TIBA-NAVID's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام
    در مورد خودروی من روز 22 تیر فاکتور شده و با شماره مربوطه سایپا که تماس گرفتم گفتند با باربری تماس بگیرم که چرا تا به حال تحویل نشده است.
    تماس که گرفتم گفتند برگه ی خودرو تحویل ما شده اما خود خودرو را هنوز ندادند که ما تحویل دهیم....
    من که ازینکه خودرو را به باربری ندادند خوشحال شدم.
    امیدوارم دلیلش همین مساله و بررسی مجدد قبل از تحویل به مشتری باشد....
    حالا اینکه فرمودند خودروهای تولیدی تا 16 تیرماه ... نمیدونم آیا خودرویی که مثلا اول مرداد هم تحویل بشه شاملش خواهد شد یا نه
    فعلا به نظرم تحویل ندادن خودرو به باربری بعد 10 روز بی ربط نیست به این موضوع....

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

یه چیزی برای من جای سوال داره
    تو فراخوان خود سایپا که تو سایتش زده برای مشکل ترمز خودروهای بین تارخ 21/2/90 تا 16/4/90 را فراخوان کرده
    اما تو مصاحبه دیشب که از 20:30 پخش شد و سایتهای خبری و کلا همه جا به غیر از سایت سایپا گفته شده تولیدات بین 21/2/90 تا 16/3/90
    یعنی یه ماه اختلاف
    کسی می دونه دلیلش چیه ؟
    سلام
    احتمالا اشتباه چاپی بوده
    از این موارد پیش میاد مخصوصا در دبیرخانه و رسانه ها هم به دنبال همین موضوع می گردن و از عمد متاسفانه اگر هم دقیقش را بدونند اصلاحش نمی کنند تا یکجوری جو به هم بریزه و مخاطب جذب کنند و حالا هر اتفاقی می خواد بیافته به درک بیافته
    این اتفاق وحشتناک یکبار برای خودم در اداره پیش آمد که طی یک فراخوان دبیرخانه سازمان تاریخ 31/10 را اشتباها 31/12 تایپ کرد و تقریبا تمام استان به داشت به هم می ریخت و من هم هر شب از ناراحتی خوابم نمی برد
    البته این موضوع را میشه یک سیاست رسانه ای معکوس در روابط عمومی سایپا هم اعلام کرد که روابط عمومی این شرکت با درج عمدی این اشتباه قصد داره فشار عمومی را تا حد ممکن کمرنگ کنه

4. این کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام
    در مورد خودروی من روز 22 تیر فاکتور شده و با شماره مربوطه سایپا که تماس گرفتم گفتند با باربری تماس بگیرم که چرا تا به حال تحویل نشده است.
    تماس که گرفتم گفتند برگه ی خودرو تحویل ما شده اما خود خودرو را هنوز ندادند که ما تحویل دهیم....
    من که ازینکه خودرو را به باربری ندادند خوشحال شدم.
    امیدوارم دلیلش همین مساله و بررسی مجدد قبل از تحویل به مشتری باشد....
    حالا اینکه فرمودند خودروهای تولیدی تا 16 تیرماه ... نمیدونم آیا خودرویی که مثلا اول مرداد هم تحویل بشه شاملش خواهد شد یا نه
    فعلا به نظرم تحویل ندادن خودرو به باربری بعد 10 روز بی ربط نیست به این موضوع....

نوید جان
    باید عرض کنم که با تجربیاتی که من تو این مدت بدست آوردم و پرس و جو از اهل فن و افراد درگیر در مسایل نمایندگی و ... باید عرض کنم که وقتی خودرو تولید شد و مهر کنترل کیفیت گرفت و وارد انبار شد اگه حتی آماده انفجار هم باشه محاله دیگه به خط تولید برگرده و رسیدگی به مشکلاتش مربوط به نمایندگی میشه

داره خودمونی میشه tiba-'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

با مشخص شدن ايراد ترمز ، حالا معلوم شده چرا اقاي بندري در مورد علت توقف تحويل خودرو در ماه قبل جواب نمي داد.
    دوستان كسي از اقاي بندري خبر نداره ؟مدتي است پيداش نيست . هميشه اطلاعات مفيدي در اختيار بقيه مي گذاشت.

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

طبق آخرین آماری که در سایت سایپا اعلام شده در سال 90 تا تاریخ 28/4/90 تعداد 8926 عدد تیبا تولید شده و با توجه به تولید تعداد 4973 عدد در سال 89 در مجموع تا این تاریخ 13899 عدد تیبا تولید شده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه TIBA-NAVID's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

نوید جان
    باید عرض کنم که با تجربیاتی که من تو این مدت بدست آوردم و پرس و جو از اهل فن و افراد درگیر در مسایل نمایندگی و ... باید عرض کنم که وقتی خودرو تولید شد و مهر کنترل کیفیت گرفت و وارد انبار شد اگه حتی آماده انفجار هم باشه محاله دیگه به خط تولید برگرده و رسیدگی به مشکلاتش مربوط به نمایندگی میشه

چی بگم علی جان.
    گفتم یه درصد شاید متحول شده باشن.
    ماشین من 22 ماه فاکتور شده و دقیقا یه چند روز بعد از آخرین روز این فراخوان هست...
    حالا خدا میدونه من لب مرز هستم.
    نیستم
    مجدد بررسی کردن.
    نمیکنن.
    میگن ولش.
    و ...
    اما چیزی که اون باربری و اون مسئول سایپا که شمارش هم اینجا هست بهم گفت این بود که باید 2 روز بعد تحویلتون میشد
    البته اگر تحویل باربری میشد
    اما باربری گفت تا الان فقط برگشو دادن و ماشینو اصلا ندادن که ما طبق تعهد ظرف اون مدت برسونیمش...
    حالا دلیل تاخیر 10 روزه در تحویل به باربری وقتی همه چی حاضره چیه من نمیدونم والا ...

داره خودمونی میشه mohzoh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

دوستان در مورد دزدگیر مناسب تیبا کسی به نتیجه رسیده،اگر مدل و قیمت هم بفرمایید ممنون میشم.در مورد لاستیک کومیتسوموتو ژاپن اطلاع دارین؟

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوستان كسي از اقاي بندري خبر نداره ؟مدتي است پيداش نيست . هميشه اطلاعات مفيدي در اختيار بقيه مي گذاشت.
    فکر کنم بنده خدا را گرفتنش
    خدا کمکش کنه

داره خودمونی میشه mess10's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

lممنونم ازتون از طرف دوستان.
    اما خواستم بهتون خاطر نشان کنم که ماشینتونوچند وقته تحویل گرفتین!
    امیدوارم مشکلی براتون پیش نیاد.
    سلامت باشی دوست خوبم.
    اما حالا آب بندی نمیکنین تو فصل به این گرمی.
    اقلا دیگه رو موتورش فشار بیش از حد نیارین این مدلی!
    شتاب 0 تا 100 اونم الان؟
    از ماشینتون سیر شدین؟
    ممنون دوست گلم همینطور که قول داده بودم اینم از فیلم شتاب اولیه تیبا.من خودم تنها بودم با یه دست فیلم میگرفتم با یه دستم...اما زیاد بهش فشار نیاوردم.دوست عزیز من 2 ماهی میشه تحویل گرفتم خیلی وقته آب بند شده مشکلی پیش نمیاد.
    اینم از فیلم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •