دوستان از كجا ميشه فهميد ورژن پچ نصب شده چنده؟؟؟
خوب بود.
فکر خوبی نبود.
دوستان از كجا ميشه فهميد ورژن پچ نصب شده چنده؟؟؟
برو به مسیر بازی
روی
GTAIV.exe راست کلیک کن
برو به properties
برو به details
اونجا میبینی
این از مدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این پایینی رو هم دانلود کن
در آخر هم اینو دانلود کن (باید به ترتیب دانلود کنی حتما )کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به ترتیب از اول به آخر بریزشون به بازی یادت نره که فایل اولی توش فایلی که پسوند .net.dll داره رو بریزی به فلدر scriptsکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
چیزی مثل Hot Cofee که در نسخه ی قبلی بود در این نسحه وجود نداره که توی خونه رو نشون بده؟
با سلام من GTA IV 1.0.0.0 دارم میخواستم ببینم XLIVE WRAPERR واسه این ورژن است؟
یا که باید آپدیت کنم.
لطفا سریع جواب بدین.![]()
سلام
شرمنده من فایل hadling.dat رو با هر برنامه ای باز میکنم کد شده هستش چه چوری میتونم ادیتش کنم
ممنون
Last edited by mehdiporbaba; 08-06-2010 at 18:54.
اطفا یکی جواب مارو بده
شما هم فارسی تایپ کنید![]()
سلام من زیاد وارد نیستم ولی این بازی رو تازگیا رو سیستم نصب کردم ولی بازی خیلی مشکل داشت از یکی پرسیدم گفت باید پچشو دانلود کنی منم پچ 1.0.7.0رو دانلود کردم ولی الان وقتی میخام برم تو بازی برای active شدن بازی ازم سریال میخاد که من نتونستم سریالشو پیدا کنم در ضمن کرک پچ 1.0.5.0رو هم ریختم ولی نشد لطفا یکی بگه باید چه کار کنم اخه خیلی حال کردم این بازی رو بازی کنم
لطفا فارسی تایپ کنید
1- xlive wrapper ویندوز را صدمه میزنه پس بهتره از xlive less استفاده کنی
2- بعد از نصب xlive less مشکل سریال و ... هم حل میشه البته باید از کرک استفاده کنی
3- hot coffee برای R* خیلی مشکلات درست کرد کم مونده بود R* کلا منهدم بشه ولی نشد حالا از hot coffee یک یادگار گذاشتن که همینی هست که خودت میبینی (واسه چی hot coffee میخوای ؟)
سلام
شرمنده من فایل hadling.dat رو با هر برنامه ای باز میکنم کد شده هستش چه چوری میتونم ادیتش کنم
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)