سلام اساتید گرامی
من می خواهم گوشی N97 مشکی خودم را با اینترنت وایرلس آپدیت کنم ولی پیغام میده که آپدیتی موجود نیست . در صورتیکه فیرم ور گوشیم 12.0.026 می باشد و قاعدتا باید بتونم به 22 ارتقاء بدم .
اگر ممکنه در این مورد راهنمایی بفرمایید .
با تشکر![]()
سلام اساتید گرامی
من می خواهم گوشی N97 مشکی خودم را با اینترنت وایرلس آپدیت کنم ولی پیغام میده که آپدیتی موجود نیست . در صورتیکه فیرم ور گوشیم 12.0.026 می باشد و قاعدتا باید بتونم به 22 ارتقاء بدم .
اگر ممکنه در این مورد راهنمایی بفرمایید .
با تشکر![]()
به اینترنت درست کانکت نشدی!
دوست عزیز ابتدا باید پروداکت کد گوشیت را تغییر بدی به کدی که به ورژن بالاتر آپدیت شده باشه و فارسی هم ساپورت کنه و بعد دوباره از طریق وایرلس اقدام به آپدیت کنی
اگر گوشیتون RM-505 هستش می تونی از کد 0576575 یا 0576556 استفاده کنی
این کدها را توسط برنامه NSS استفاده کن
موفق باشی
ممنون از جوابتون
این کار را انجام دادم ولی بازم میگه no updates available .![]()
Last edited by morsadr; 19-10-2010 at 00:07.
نه کانکتم و برای آپدیت چک می کند و بعد از چک کردن می گه موجود نیست . اگر کانکت نباشه ارور دیگه ای میده
اگر هم اینجوری باشه چجوری باید درست کانکت شد ؟
خوب دوست عزیز شما از راهای دیگه برای آپدیت استفاده کن
یعنی از طریق کامپیوتر و NSU ؟
راستی آپگرید با کامپیوتر و با خود گوشی با هم تفاوتی ندارند ؟ کدام مطمئن تره ؟ از نظر مشکلات احتمالی را عرض می کنم .
بله
با کامپیوتر اطلاعاتی مثل sms و Contact و Nots پاک می شن که می تونی قبل آپدیت بکاپ تهیه کنی اما با گوشی هیچ اطلاعاتی پاک نمی شه و در کل هر دو روش خوبه
امروز تو دانشگاه دیدیم دست یه پسره 3gs . فورا طرح دوستیرو باهاش ریختمو . بدون معطلی رفتم سر تست زدن گوشی. صفحه نمایشش که واقعا از n97 خیلی بزرگتره . از اون جایی که کار با گوشیو برنامه هاشو بلد نبودم شروع کردم به ورق زدن صفحات واقعا من همیشه خودم از طرفداران اصیل نوکیا بودم 5 یا 6 سالی میشه که جز نوکیا هیچ برند دیگه ای رو انتخاب نمی کنم. ولی امروز پشیمونم که چرا هیچوقت یه گوشی از برندهای دیگه نگرفتم. سرعت ایفون فوق العادست . یعنی فقط کافیه دستتون از روی صفحه به ارومی عبور کنه گوشی بدن وقفه و همزمان با حرکت دست شما صفحرو تکون میده چیزی که تو 97 یه رویاست . وقتی رو یه برنامه می زنی فورا میاد بالا . البته باید بگم برخلاف نقد هایی که به سیمبین میشه من به سیمبین بیشتر علاقه مند شدم . چون هیچ دسته بندی واسه نرم افزارا وجود نداره و قتی صفحه های رو می زنی کلی نرم نرم افزار هست که باعث گیج شدن میشه . ولی من که عاشق قدرت لمسو سرعتش شدم البته فرصت نکردم که عکس بگیرم یا بتونم همه ی برنامه هاشو بگردم ( یه مقداری خجالت می کشیدم که تا این حد تو گوشییه طرف فضولی کنم) ولی واقعا با 97 خیلی فاصله داره. رنگ گوشیم سفید بود . طرف میگفت قبلا 97 داشته ولی خوشش نیومد فروخت الان هم خیلی از این گوشی راضیه . میگه 700000 می فروشه اگه خدا خواست شاید 97 فروختم و 3gs رو گرفتم.(طرف بجوری گوشی باز بود قرار این دفعه ایفون4 بگیره اگه گرفت یه فیلم یا عکس واستون می ذارم)
ممنون
مشکل اینجاست با کامپیوتر هم با نرم افزار NSU نمیشه و ارور های عجیب و غریب میده و تا وسط آپدیت میره و ارور میده .
من می خواهم حتی الامکان با خود گوشی آپدیت کنم . البته قبلا از ورژن 10 به 12 با خود گوشی آپدیت کردم و مشکلی نداشت ولی نمی دونم چرا حالا دیگه نمیشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)