تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 180 از 199 اولاول ... 80130170176177178179180181182183184190 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,791 به 1,800 از 1990

نام تاپيک: تاپیک مخصوص آپدیت های داشبورد XBOX360 ! ( پست اول حتما مطالعه شود ) !

داره خودمونی میشه M.Bagheri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دوستان خسته نباشید............

کنسولم lt3 و ورژنش 2.0.14719.0 هستش.الان بازیهایی مثل max payne 3 و spec ops:the line رو نمیتونم از روی هارد اجراشون کنم.تا نصبشون میکنم ارور میده.اگه به ورژن 2.0.15574.0 آپدیتش کنم عواقبی بدی داره یا نه؟ اذیت میکنه؟ نظرتون چیه؟

ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه hessi19's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    بــوشـــهــر

پيش فرض

دستگام lt3 .. میتونم آنلاین فیفا12 بازی کنم ؟؟

حـــــرفـه ای p3yman_xl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Somewhere between the end of the line and the middle of nowhere

پيش فرض

دوستان خسته نباشید............

کنسولم lt3 و ورژنش 2.0.14719.0 هستش.الان بازیهایی مثل max payne 3 و spec ops:the line رو نمیتونم از روی هارد اجراشون کنم.تا نصبشون میکنم ارور میده.اگه به ورژن 2.0.15574.0 آپدیتش کنم عواقبی بدی داره یا نه؟ اذیت میکنه؟ نظرتون چیه؟

ممنون
    شما باید بازی های Burnermax بخرید تا هم روی هارد نصب بشه و هم بشه لایو بازی کرد.
    دستگام lt3 .. میتونم آنلاین فیفا12 بازی کنم ؟؟
    بله اگر دیسک به طور کامل patch و stealth شده باشه

4. 2 کاربر از p3yman_xl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه daneshdds's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

این مشکل اجرا نشدن بازی ها اعصاب خرد کن شده! من چند وقت پیش رفتم اپدیت کردم(LT3-2.0.14719.0) الان بازی هایی که تازه خریدم (همه burnermax) اجرا نمی شن! مثل starwar، Forza، porototype 2 . بازی batman arkham رو باید چند بار بزارم و خاموش روشن کنم تا اجرا بشه. بازی starwar رو از دو جای مختلف خریدم ولی دومی هم همونجوریه. بعضی وقتها یکم راه میاد تا بازی خونده میشه و شروع میشه میگه disk is unreadable . بیشتر سایتهای خارجی رو گشتم چیز خاصی پیدا نکردم. یا مشکل از دیسکه(که میدونم نیست) یا لنز دستگاه(که بازم بعیده چون دستگاه مال 3 ماهه و تازه بعضی بازیها راحت اجرا میشن) یا مشکل از اپدیت جدیده(بد ریخته شده؟). فقط میخوام بدونم شده کسی مجبور شه بازی رو چند بار بزاره تا اجرا شه؟ و آخه چرا!

داره خودمونی میشه nimatotti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران-مرزداران

پيش فرض

سلام به دوستان من lt2 دارم میخوام lt3 کنم باید ببرم بیرون یا لینک دانلودش هست اینجا؟

پروفشنال korokodil_avareh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

این مشکل اجرا نشدن بازی ها اعصاب خرد کن شده! من چند وقت پیش رفتم اپدیت کردم(LT3-2.0.14719.0) الان بازی هایی که تازه خریدم (همه burnermax) اجرا نمی شن! مثل starwar، Forza، porototype 2 . بازی batman arkham رو باید چند بار بزارم و خاموش روشن کنم تا اجرا بشه. بازی starwar رو از دو جای مختلف خریدم ولی دومی هم همونجوریه. بعضی وقتها یکم راه میاد تا بازی خونده میشه و شروع میشه میگه disk is unreadable . بیشتر سایتهای خارجی رو گشتم چیز خاصی پیدا نکردم. یا مشکل از دیسکه(که میدونم نیست) یا لنز دستگاه(که بازم بعیده چون دستگاه مال 3 ماهه و تازه بعضی بازیها راحت اجرا میشن) یا مشکل از اپدیت جدیده(بد ریخته شده؟). فقط میخوام بدونم شده کسی مجبور شه بازی رو چند بار بزاره تا اجرا شه؟ و آخه چرا!
    بله متاسفانه من هم این مشکل رو دارم و برای بازی کردن فیفا یا فایت نایت باید چندبار(از2 تا 20 بار) هی بازی رو در بیارم و بذارم تا بالاخره اگر شانس باهامون بود اجرا بشه.
    دلیلش هم همین ال تی 3 شدنه که از این به بعد باید بازی های ال تی 3 بخرید

8. این کاربر از korokodil_avareh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه bad_guy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ایـــ تهران ــران

پيش فرض

این آپدیتی رو که روی دیسک tekken tag tournament 2 هست مشکلی پیش نمیاره نصبش کنم؟
    تا آخرین بازی ها رو اجرا میکردم این یکی آپدیت میخواد.

حـــــرفـه ای p3yman_xl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Somewhere between the end of the line and the middle of nowhere

پيش فرض

اون بازی هایی که اجرا نمشن حتما برنرمکس نیستند! من هم این مشکل رو داشتم ( برای نمونه بازی Skyrim اینطوری بود ) که با تعویض بازی ها و خرید برنرمکس (هزینه اضافی ) مشکل برطرف شد.

سلام به دوستان من lt2 دارم میخوام lt3 کنم باید ببرم بیرون یا لینک دانلودش هست اینجا؟
    شما باید کنسول رو ببری بیرون برات بریزن.
    این آپدیتی رو که روی دیسک tekken tag tournament 2 هست مشکلی پیش نمیاره نصبش کنم؟
    تا آخرین بازی ها رو اجرا میکردم این یکی آپدیت میخواد.
    آپدیت کنید مشکلی نیست.

11. 2 کاربر از p3yman_xl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت farhadxbt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

سلام دوستان یه مشکل برام پیش اومده از روزی که با بازی تیکن تگ تورنمنت کنسول رو ابدیت کردم و داشبوردم 15574 شد و بازی مث
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

که قبل این اپدیت مشکلی باهاش نداشتم وبدون هیچ مشکلی بازی اجرا می شود و بعد اون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

رو دیگه اجرا نکرد و امروزم بازی فیفا13 رو هم نتونست اجرا کنه لطفا رهنمایی کنید//لطفا کمک کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    کنج اتاق خونه پدری

پيش فرض

سلام
    اپدیت دستگاه 13599 هستش با lt2 .....
    pes2013 رو هارد کپی کردم اجرا که کردم پیغام اپدیت داد... اگه اپدیت کنم بازی قبلی اجرا میشه ؟؟؟؟ از خود بازی اپدیت کنم یا با این 15574 اپدیت کنم؟؟؟؟؟؟

ممنونــــــــــــــــــــ ــــــــــــــم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •