سلام ممنون میشم فقط آهنگهای عربی که در گوشی بود به صورت اورجینال انگار فقط رید اونلی بود من فقط آونها را می خوام اگه اپلود کنی ممنون میشم موفق باشی
سلام ممنون میشم فقط آهنگهای عربی که در گوشی بود به صورت اورجینال انگار فقط رید اونلی بود من فقط آونها را می خوام اگه اپلود کنی ممنون میشم موفق باشی
ببخشید من دوشنبه امتحان استاتیک دارم یکم صبر کن قول میدم تا سه شنبه برات آپلودشون کنم
ممنون از دوستان كه جواب دادن
از بچه هاي سايت توقع بيشتري داشتم
آقا يونس،مهدي و ...
ببخشيد اپديت نوكيا رو از كجا بايد دانلود كنم و برنامه فونيكس رو هم اگه ميشه لطف كرده و لينكش رو بذاريد و شرمند كد پروداكت رو هم بزاريد شرمنده كرديد
گفتم که چون کل آپدیت اصلا 3.8 مگابایته.سریع ریبوت میشه.دیگه
احتیاج به کامپیوتر نداری.وقتت تلف نمیشه.
البته این روش برا کسایی خوبه که نمی خوان پروداکت کد
گوشیشونا تغییر بدن وگرنه با فونیکس باید کار کنین.
برای دوست من هم از وقتی فریم ورشو کرده 21 این جوری میشه
دوستان سلام
من یه سری مشکل با 5800 دارم ممنون میشم کمکم کنید
میخوام برای بعضی از شماره ها زنگ رو تغییر بدم ، بدون نرم اضافه کردن نرم افزار جدید امکانش هست ؟ اگه نیست بهترین نرم افزار برای این کار چیه ؟
مشکل بعدی با پلیر هست که وقتی میزنه بره آهنگ بعد وایمیسته نگات میکنه !!! باید چی کار کنم ؟ چرا نمیره آهنگ بعدی ؟
بعد برای منشی تلفنی یکی از این نرم افزار ها رو نصب کردم ولی طرف صدای منو میشنوه !!! این دیگه چه جور منشی تلفنییه ؟ نرم افزاری هست که بتونه اتوماتیک میکروفون رو خودش قطع کنه ؟
ممنون میشم کمکم کنید
سلام
من دیروز واسه گوشیم cer و key از opda گرفتم. اما هر نرم افزاری رو مه ساین می کنم می گه certification expire و با جلو و عقب کردن تاریخ هم درست نمی شه!
کسی می دونه مشکل کجاس؟
گوشیم طبیعتا5800 و آپ دیت هم هست.
سوال اول:
با یک آهنگ رو پخش کن بعد بزن رو option سپس use tone اون جا می تونی assign to contact رو ببینی.
سوال دوم:
احتمالا توی فایل مننجر آهنگ پخش کردی و انتظار داری بره بعدی! باید توی مدیا پلیر لیست از آهنگ هات ایجاد کنی تا جلو عقب بره تو لیست.
سوال سوم: نمی دونم! ولی بالای 100% وجود داره.
با سلام خدمت عزیزان
من با سیم کارت ایرانسل تو گوشی قدیمیم 3230 بدون هیچ تنظیمی به gprs وصل و وارد اینترنت شدم و از لحظه وارد کردن آدرس سایت تا وصل به اینترنت کمتر از 10 ثانیه gprs فعال میشه ولی تو گوشی 5800 اصلا وصل نمیشه و هی gprs جستجو میکنه و بیشتر از 3 دقیقه صبر کردم که پیدا نکرد و منم بیخیالش شدم . دوستان اساتید لطفا راهنمایی کنید خیلی گرفتارم . ممنونم منتظر راهنمایی شما هستم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)