یه سوال آیا این پراید ها ی جدید که تولید می شوند ایمن هستنند نسبت به مدل های پایین؟
یه سوال آیا این پراید ها ی جدید که تولید می شوند ایمن هستنند نسبت به مدل های پایین؟
تایید میشه.چون اگه تقویت شده بود قطر فنرها هم به گفته خودشون مثل این عکس افزایش یافته.
ولی خودم یه 132 sx رو بررسی کردن.هیچ افزایش قطر فنری ندیدم.
یه نگاه به کمک فنرهای عقب بندازین متوجه میشین.قطر کمک ها اندازه یه انگشت شصت هست! که هیچ تغییری نکرده.ولی درها یکم سنگین تر شده میگن بدنه تقویت شده که این به تنهایی فایده نداره.
ظبط پایونیر 7150 بگیر.خودم 1سال هست دارم.6 خورجه , پنل یخی با دمو.usb خور در پشت ظبط.قیمت 220.پنلش برقی هست با سویچ خارج میشه و تا وقتی که سویچ نزنی خارج نمیشه.مگر ابنه آقا دزده محترم با خودش پیچ گوشتی واسه باز کردن ظبظ داشته باشه که نسبت به پانل های معمولی وقت پیشتری میخواد.
7250 هم هست که از جلو usb میخوره ولی پنل برقی نیست.
تو بدنه و شاسی ماشین یکم تقویت شده ولی چندان تاثیر گذار نیست
خیلی خسته نباشین
آخه مسلمون اگه 220 پول داشتم که فرار میکردم میرفتم به امریکا
یه چیز کم قیمتی که دیگه سری از این بسات ها نداشته باشه منظورمه
مثلا یه دونه کار پلیر وجود داشته باشه که تو همون جا فندکی که زدی دیگه نیازی به اصل ضبط و از این مدل قرطی بازیها رو نداشته باشه.
have nice day![]()
دوستان بهترین سال ساخت پراید چه سالی هست؟
منظورم مدل صبا هست.. که فرمونشم هیدرولیک باشه..
این رفیقه ما یکم نحیفه!
مرسی![]()
84 , 85 عالی بود. به خصوص مدلهای 85 زیمنس. اما باید در نظر بگیری که الان 5 سال کارکرد دارن! تو مدلهای فعلیم 89 از 88 و 87 بهتر بود اما نه با اختلاف زیاد.
در اصل باید اینطوری باشه تفاوت یه مدل جدید....
ولی نیست و همه هم میدونیم که تفاوت عمده ی مدل های جدیدشون خلاصه میشه در سپر و فرم چراغ ها!!!!!!!!!!!!
Last edited by mrcivil; 11-03-2011 at 16:25.
سلام دوستان
من بعد از اینکه روغن موتور و روغن گیربکس ماشینو عوض کردم ماشین به صدا افتاده . صدایی شبیه خش خش یا ترتر.
اگه اشتباه نکنم از سمت راست موتوره . طرفای فیلتر هوا
توش روغن گلف سی ان جی ریختم با سطح کیفی API SF/CD
روغن گیربکس هم TOTAL 80 ریختم
مدل زیمنس88
cng دستی
کارکرد تقریبا 90000km
یه سوال از کی روی تمامی پراید ها absاجباری می شه و آیا کیسه ی هوا هم روش نصب می کنند ؟
روغن موتور و گیربکس رو هر چند هزار تا کارکرد باید عوض کرد؟من دوازده هزار تا رفتم عوضشون نکردم تاحالا.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)