تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 180 از 221 اولاول ... 80130170176177178179180181182183184190 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,791 به 1,800 از 2209

نام تاپيک: آموزش ساخت سرور World of Warcraft

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

ببینید کلا جریان این طوری هستش:
    من چند سال پیش یه سی دی گرفته بودم از سرزمین رایانه که این بازی رو به صورت افلاین درست کرده بود و الان از یکی از دوستانم فایل بازی رو که تا کاتا هستش رو داره و من میخوام ازش بگیرم و اون رو به صورت افلاین بازی بکنم و هیچ پولی هم ندادم برای هیچ پچی حالا من باید چیکار بکنم؟؟؟ میخوام افلاین بزنم و نه سرور چند نفره

دوست عزیز شما روی چه پچی از کاتا میخواهید آفلاین بازی کنید؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

ببینید کلا جریان این طوری هستش:
    من چند سال پیش یه سی دی گرفته بودم از سرزمین رایانه که این بازی رو به صورت افلاین درست کرده بود و الان از یکی از دوستانم فایل بازی رو که تا کاتا هستش رو داره و من میخوام ازش بگیرم و اون رو به صورت افلاین بازی بکنم و هیچ پولی هم ندادم برای هیچ پچی حالا من باید چیکار بکنم؟؟؟ میخوام افلاین بزنم و نه سرور چند نفره

دوست عزیز شما روی کدوم Patch از کاتا (چه ورژنی) میخوایی آفلاین بازی کنی؟

در آغاز فعالیت dashhasan's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض سلام

داداش چرا ادرس xampp رو میدی گفتم که xampp دل کردم=دانلود کردم! اگه میشه یه لینک بده این برنامه های سایتو دل کنم منظورم همون فایلی که باید بریزم تو قسمت c:/Xampp/htdocs

شرمنده منظور من از دل خلاصه دانلود بود

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض سلام

سلام عزیز اخرش درست شد ReggAcc configuration گزینه امد ایدی رو زدم admin pw ham admin ولی تو نمیره یه ارور دیگه میده میگه PHP Notice: Undefined variable: lang in C:\xampp\htdocs\administration.php on line 40 PHP Stack trace: PHP 1. {main}() C:\xampp\htdocs\administration.php:0

( ! ) Notice: Undefined variable: lang in C:\xampp\htdocs\administration.php on line 40 Call Stack # Time Memory Function Location 1 0.0032 702760 {main}( ) ..\administration.php:0
    چی کارش کنم یعنی چی اینا ؟!

تاريخ عضويت
    May 2011

13 سلام

سلام دوست عزیز مشکلاتم خدا رو شکر مثل این که داره حل میشه فقط یه ارور هست میشه این برنامه سایت رو بگیری
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    و تو قسمت پوشه dblayer
    لین 12 شو برام بگی چی بذارم؟باید چیزی مثل این که تو این لاین باید بنویسم
    سایت ساخته شد ولی اکانت نمیتونم بسازم گوشه سایت این لینک Statistics & counts Teleport
    که روش کلیک میکنم این ارور را میده
    Fatal error: Cannot redeclare class DBLayer in C:\xampp\htdocs\dblayer.php on line 12

داره خودمونی میشه Bllizzardwow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    localhost

پيش فرض

سلام دوست عزیز مشکلاتم خدا رو شکر مثل این که داره حل میشه فقط یه ارور هست میشه این برنامه سایت رو بگیری
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    و تو قسمت پوشه dblayer
    لین 12 شو برام بگی چی بذارم؟باید چیزی مثل این که تو این لاین باید بنویسم
    سایت ساخته شد ولی اکانت نمیتونم بسازم گوشه سایت این لینک Statistics & counts Teleport
    که روش کلیک میکنم این ارور را میده
    Fatal error: Cannot redeclare class DBLayer in C:\xampp\htdocs\dblayer.php on line 12
    پتچ سرورت چنده ؟ برای این سایت باید 2.4.3 باشی

تاريخ عضويت
    May 2011

13 سلام

اره عزیز 2.4.3 هستم

داره خودمونی میشه Bllizzardwow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    localhost

پيش فرض

سلام عزیز اخرش درست شد ReggAcc configuration گزینه امد ایدی رو زدم admin pw ham admin ولی تو نمیره یه ارور دیگه میده میگه PHP Notice: Undefined variable: lang in C:\xampp\htdocs\administration.php on line 40 PHP Stack trace: PHP 1. {main}() C:\xampp\htdocs\administration.php:0

( ! ) Notice: Undefined variable: lang in C:\xampp\htdocs\administration.php on line 40 Call Stack # Time Memory Function Location 1 0.0032 702760 {main}( ) ..\administration.php:0
    چی کارش کنم یعنی چی اینا ؟!
    این ارور رو نباید بده نمیدونم قضیه چیه شاید جائی از فایل رو نریختی یا بد کپی شده
    اینطوری نمیتونم بهت بگم چی شده باید ببینم چون من PHP نویس نیستم

تاريخ عضويت
    May 2011

11 سلام

dost aziz shoma id yahoo dari!?age dari mishe mano add kon onjori fekr konam rahat tar betoni komakam koni tnx :X:X
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پروفشنال Sorena_777's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دوست عزیز شما روی کدوم Patch از کاتا (چه ورژنی) میخوایی آفلاین بازی کنی؟
    نمیدونم من تا پچ 4.0.6 رو دارم و الان هم دارم اخرین چیزی که اضافه شده رو میگیرم تا اخرین ورژنش رو دارم ولی من پولی بابت اون ندادم یعنی یه یوزری و نه پسوردی فقط فایل بازی رو دارم و اصلا از این اصطلاحاتش سردر نمیارم
    من فقط میخوام این بازی رو مثل بازی های معمولی دیگه به صورت افلاین بازی بکنم و نه سروری و نه بازی چند نفره
    اگه میخوای یه سرور آفلاین راه اندازی کنی و فقط خودت بازی کنی یکی از همین ریپک هائی که دوستان در پست های قبل گذاشتن رو دانلود کن و نصب کن و بازی کن ، اگه هم میخوای سرور آنلاین راه اندازی کنی بهتره یه سروره حرفه ای راه اندازی کنی ریپک ها به درده سرور آنلاین نمیخورن اگه سرور حرفه ای میخوای به اینجا یه سر بزن
    اره میخوام افلاین بازی بکنم...
    ریپک چی هستش؟؟؟
    باید دقیقا چیکار بکنم؟؟
    میتونید بیزحمت بهم توی پست خودتون بهم جواب کامل بدین و نه بفرستینم سراغ بقیه پست ها؟؟؟
    ممنونتون میشم
    Last edited by Sorena_777; 05-07-2011 at 17:21.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •