13/12/2009
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
13/12/2009
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
????اگه ممكنه يك نفر اكتيويشن كد رو برام بذاره....اشتباها پاكش كردم ....حالا هم كه دوباره نصب كردم .....مثل اينكه به كل پاك شده...كمك
سلام.
همیلتون عزیز این سایت چینه که کلید برای kav میده سریال هاش به kav انگلیسی هم میخوره یا فقط باید چینی باشه؟
سريالهاي اون سايت چيني فقط در نسخه چيني كاسپر قابل استفاده ميباشه.
من که خودم از کلید های همون سایتبرای نسخه انگلیسی دارم استفاده می کنم.الان 33 روزخ که کلیدش تو بلک لیست نرفته.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اما خود سایت مشکل پیدا کرده.
من کسپر اسکای 2010 دارم و از روی مجموعه کینگ نصب کردم.
هر زمان که کیلیدش مشکل پیدا میکنه ، یه کیلید جدید و سالم را در سایتشون قرار میدن و ظرفه یک دقیقه میگیرم و برنامه اکتیو میشه.
تازه دفعه اول که زنگ زدم شرکت، گفتن که کیلید های همه برنامه هاشونو از قبیل آنتی ویروس ها حداقل تا 2 سال پشتیبانی میکنن.
در صورتی که اگه شما نسخه اصلی کسپر اسکای رو بخری تا 1 سال پشتیبانی میشی!
15/12/2009
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام به دوستان عزيز
اگر با trial reset كسپر ورژن 9.0.0.736 مشكل دارين از اين نسخه برنامه استفاده بكنيد.
البته برنامه به زبان روسي است كه شما بايد دكمه چپي را فشار دهيد تا كار انجام شود و با دكمه پاييني از برنامه خارج شويد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by aidin0018; 16-12-2009 at 03:16.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)