انصافا در حد لیگ یک ما هم نیستن!
ولی با جون و دل برای تیم ملیشون میجنگن..نه مثل بچه های ما که...![]()
-----
-----
انصافا در حد لیگ یک ما هم نیستن!
ولی با جون و دل برای تیم ملیشون میجنگن..نه مثل بچه های ما که...![]()
واقعا دم رحمتی گرم !!
کریمی هم که بعد از اینهمه مدت برگشت فقط یه موقعیت داشت که اونهم خراب کرد.
شجاعی که کار خاصی انجام نداد !! ایکاش از اول بجاش خلعتبری بازی میکرد!!
کره شمالی که یه زمانی برامون جیقیلی بود اینجوری دروازه مارو پشت سر هم تهدید میکنه !! وای به حال بازی با کره جنوبی که اون یارو (( پارک جی سونگ )) رو از منچستر یونایتد برمیدارن و میارن برای بازی با ما !!![]()
واقعا بازی مسخره ای بود...همینجوری الکی هرکی به هرکی بازی می کردن...تنها کاری که خوب انجام دادن همون پرس بود که اونم آخرا قاطی کردن!
این شجاعی هم حال مارو بهم زد...خلعتبری رو 6 دقیقه آخر میاره که چی بشه؟معجزه کنه؟
حضور نصرتی هم از اون موارد خنده دار بود...این اون موقع که به قول ملت در اوج آمادگی بود خدای سوتی بود...چه برسه الان...1 نفوذ نصفه نیمه هم نتونست بکنه.
کلا حقمون نبود ببریم.
من نگران ابرو حيثيت آقاي قطبيم!!!
حيف نيست آقاي قطبي به اين خوشكلي با معرفتي و پرفسوري ثانيه هاي با ارزش عمرشون رو توي ايران تلف كنن؟!! ده آخه شما كه نمي دونين من مي دونم ايشون چقدر پيشنهاد از منچستر و بارسلونا داشته و قبول نكرده اومده ايران!!!
فوتبال برزیل برای کاکا چیکار کرد ؟؟
فوتبال کامرون برای اتوئو چیکار کرد ؟؟
همه اینها تو تیمهای باشگاهی خارج از مملکت خودشون بازی کردند و به یه جایی رسیدند !! درست مثل لژیونر های ما !!
قرار نیست کشور کاری بکنه !! بازیکن باید خودش جوهر داشته باشه
فوتبال ما مشکل اساسی داره !! به این زودی ها هم درست نمیشه !!
الان میبینیم طفلک دایی هم زیاد مقصر نبود !!
چند چند شد؟
این از اوناش بودا...ده آخه شما كه نمي دونين من مي دونم ايشون چقدر پيشنهاد از منچستر و بارسلونا داشته و قبول نكرده اومده ايران!!!
یه چیزی نگین که آدم خندش بگیره![]()
ترکیب رو خیلی بهتر ازین میتونست بچینه ! نوری , شجاعی , تیموریان ! کعبی باز بهتر بود ! خلعتبری رو باید زودتر میاورد به نظر من !
تموم شد رفت دیگه باید منتظر بازی با امارات باشیم !
باهات موافقم
این یارو ها اصلا توپ گیری بلد نیستن !! هیچ نمیدونن چجوری توپ رو از حریف بگیرن و فقط رو اشتباهات کره ای ها صاحب توپ میشدند که اونهم با دفاع فشرده کره ای ها راه بجایی نمیبرد !!
از زمانی که نصرتی اون گل به خودی رو زد حالم ازش بهم میخوره !! عینهو اسکول ها میمونه !!
خلعتبری که تند و تیز بازی میکنه بدرد بازی تو پیستون چپ میخورد نه مسعود شجاعی !!
اگه دایی سر مربی بود شاید از اول خلعتبری رو فیکس میذاشت تو ترکیب تیم !!
حالا امیدوارم این قطبی اینکار رو برای بازی چهارشنبه بکنه !!
در ضمن کسی به قیافه منصور پور حیدری توجه کرد ؟؟ بنده خدا از عصبانیت عین گوجه فرنگی قرمز شده بود![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)