تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 180 از 200 اولاول ... 80130170176177178179180181182183184190 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,791 به 1,800 از 1996

نام تاپيک: Batman: Arkham Asylum

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام.اون مشکل رو چون حوصله ی از اول رفتن بازی رو نداشتم با ترینر پرواز حل کردم.یه سوال دیگه دارم:اون مرحله ای که تو یه ساختمون دایره ای شکل بایدبا انداختن منبع برق(یا شاید هم چلچراغ) اسیر ها رو نجات بدم بعدش به جائی میرسه که پیام میده که" نت های تحقیقاتی دکتر یانگ رو قبل از جوکر پیدا کن" میشه لطف کنین بگین اون نت ها دقیقا کجان؟ ممنونم...

آخر فروم باز titanium_zarin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    خوزستان / شوش دانيال

پيش فرض

سلام.اون مشکل رو چون حوصله ی از اول رفتن بازی رو نداشتم با ترینر پرواز حل کردم.یه سوال دیگه دارم:اون مرحله ای که تو یه ساختمون دایره ای شکل بایدبا انداختن منبع برق(یا شاید هم چلچراغ) اسیر ها رو نجات بدم بعدش به جائی میرسه که پیام میده که" نت های تحقیقاتی دکتر یانگ رو قبل از جوکر پیدا کن" میشه لطف کنین بگین اون نت ها دقیقا کجان؟ ممنونم...
    ولله اين جوري كه من هيچي يادم نمياد ...
    اما فكر كنم توي همون اتاق گرداليه ...بعد يه ذره ميرفتي بالا يه دريچه بود ...اونجا باز ميشد به يه اتاق ... فكر كنم اونجا بودن ....

آخر فروم باز Hunter lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    PS3 FAN BOYS HOOD

پيش فرض

مدارک توی کتابخانه گرد شکلی هستش که لای کتاب آبی رنگی گذاشته شده .

4. این کاربر از Hunter lord بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام.لپاتونو بکشم.اونجا رو تو فاصله ی جواب دادن شما بلاخره رفتم.(نشون به اون نشونی که توی کتابخونه لای یه کتاب قرمز بود و بتمن سوزوندش) حالا مشکل جدید اینه که نزدیکای 38% اونجائی که باید از روی چوبای روی اب اروم رد شی و اخر سر اون غوله که اسمش کراکر بود بهتون حمله میکنه دقیقا باید چکار کنم؟

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

اونجا باید خیلی اروم حرکت کنی دقت کن هر بار که خواست حمله کنه با باتارنگت بزنش...
    یه جور صدا و تکون خوردن میاد که اومدنش رو خبر میده.
    بهد باید به مقدار لازم که در گوشه تصمیر نشون میده از اون چیزهای دوروبر مواد جمع کنی

7. این کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز MobinS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Behind Those Empty Walls

پيش فرض

این بازی توی مجله تایمز بهترین بازی شناخته شد!!!!!!!

9. این کاربر از MobinS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال IOG's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    ??!! Liberty City

پيش فرض

آقا من نمیتونم بازی رو سیو کنم مشکل چیه PLZ help

آخر فروم باز titanium_zarin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    خوزستان / شوش دانيال

پيش فرض

آقا من نمیتونم بازی رو سیو کنم مشکل چیه PLZ help
    دوست من ...
    بايد يه اكانت افلاين با برنامه game for live بسازيد ... همون اول بازي دكمه home روي صفحه كليد رو بزنيد ...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام به همه ی دوستای گلم...من چون حوصله ی از اول رفتن بازی بتمن:تیمارستان ارخام رو نداشتم قسمتهای مشکل دار رو با سختی با ترینر رد کردم.اما بلاخره توی 53% بدجوری گیر کردم یعنی اونجائی که میری توی اون ساختمونه که گیاه داره.کلا تو راه ورودی یه مانع نامرئی جلوم بود که میتونستم با استفاده از یه ترینر اشغالی پرواز ردش کنم اما این ترینره اونقدر اشغالیه که کامپیوتر به سرعت بعدش هنگ میکنه.واسه دانلود کرک ریلودد هم به ادرس های نامبرده تو پستای قبلی رفتم که بعد از سرچ صفحه ای برای دانلود نمیومد بلکه همون صفحه ای میومد که سایتای مختلف بازی رو داره و یکی از اونا پی سی ورد بود...یعنی بطور کلی من به هیچی دست پیدا کرده بودم!!!! وقتی توی سایتای انگلیسی زبان هم دنبالش میگشتم بعد از دانلود یا بصورت فایلadobe reader 8میومد یا اینکه اصلا نمیومد..حالا بچه ها لطف کنن جون مادراشون! محل اصلی دانلود کرک ریلودد بتمن رو با توضیح کامل در مورد اینکه دقیقا بعد از دانلود باید فایل رو کجا بریزم و بعدش چکار کنم رو بگن...فقط تروخدا منو عین توپ فوتبال به پستای قبلی ارجاع ندید...خیلیییییییییییییییی ممنونم.

پروفشنال 88x88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اقا من هم یه جای این بازی گیر کردم که به نظرم مشکل از بازیه. نه من.

چون راه در رو نداره، یکی پیدا کردم ولی نمی شه ازش استفاده کرد.
    بعد از این که اون دختره ازاد می شه و همه جا گلمنگلی می شه، یه جا می ره تو قار بتمن. بعد اونجا هم می رسه گلا، مجبور می شه از یه راه دیگه بره. دسنگاه گربش رو سه تایی می کنه و می ره. 
    من اینجاها رو رفتم، رسیدم به فضای بازی که مجبور بودم تقریبا پرواز کنم تا برسم به اون سمت یه سری صخره مخره.
    اون جا رسیدم به یه جایی پشت بتکیو. یعنی الان دوباره می تونم برم تو بتکیو، ولی به همه چاش دسترسی ندارم. 
    از اون قسمت بیای بیرون یه راهه که می رسه به یه دیوار، که یه سوراخ بالاشه. 
    الان تنها راه در رفتنم اون سوراخس. ولی هر چی f رو می زنم، هیچ اتفاقی نمی اته. برای این که مطمئن بشم، اون بترنگرو که می شه بعد از پرتاب کنترلش مرد، انداختم رو بردمش تو سوراخه هواکشه، دیدم بعله. راهش همینه.
    اما نمی تونم استفاده کنمش . 
    ورژن بازیم 1 هست. می گم پچی چیزی برای این مشکل نیومده؟
    چه جوری می تونم برم یه سیو عقب تر که از اون بالا با پرواز برم توی اون سوراخه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •