h2 یعنی نیمه دومه سال (2009)... دقیق نگفته ..نظره منو بخوایحمید چند صفحه پیش تاریخ ریلیز گوشی های جدید رو زده بودیا...idou کی بود؟: دیهمون 6 ماه دیگه...میشه همون سپتامبر و اکتبر و اینا !
h2 یعنی نیمه دومه سال (2009)... دقیق نگفته ..نظره منو بخوایحمید چند صفحه پیش تاریخ ریلیز گوشی های جدید رو زده بودیا...idou کی بود؟: دیهمون 6 ماه دیگه...میشه همون سپتامبر و اکتبر و اینا !
بعید میدونم با اومدن یکی دو تا گوشی که 2 تا رم رو ساپورت میکنن بشه گفت که که داره m2 رو کنار میزاره...آره دیگه.اگر طی یک حرکت انقلابی همه گوشی های زین پس رو اینجوری میکردن یا از اساس m2 رو کنار میگذاشتن هم بد نبود
اتفاقا" الان هم که دیگه قیمت های m2 مثل قدیم خیلی بالا نیست استفاده کردن ازش معقول هست
سلام
دوستان عزیز...
این تاپیک سابقه ی بسته شدن رو دارم.متاسفانه
بحثهایی که درون تاپیک در جریان هست با موضوع
تاپیک هم خوانی نداره.
لذا از دوستان خواهش میکنم که از بحثهای خارج
از موضوع خودداری کنند و اینگونه بحثها رو به گروههای
اجتماعی انتقال بدن.
در صورت تکرار مجبور به برخورد جدی تر خواهیم شد
مخلصیم
به نظر من این ایدو نقره ای فیک هست اگه اینطور باشه یعنی مانیتور سفیده کوچیکتره؟ بعد به بالای دکمه های قطع و وصل هم نگاه کنید ماله اس ای که اینطوری نیست تازه اون سفیده بالاش جای قلاب داره در حالی که ماله ایدو پاییین هست
خوب اولین چیزی که از این عکس معلومه اون دایره یه المان رنگی وگرافیکیه نه یه فرو رفتگیه فیزیکی که این میتونه توسط تغییر شفافیت ایجاد شده باشه یعنی اون زیر یه چیزی هست که باید دیده بشه مثل یه سری چراغ
احتمالا وسطشم یه نمایشگره مثل w707 یا یه نمایشگر ساده مثل w350 من فکر میکنم تاچ هم باشه اون دایره هه مثل کنترلر آی پاد می مونه ولی احتمالشو 1در صد می دونم
ا ستفاده اش واسه وقتیه که بخوای از سیستم شناسایی دست خط واسه نوشتن تکست استفاده کنی
نه علي من با w950 بدون قلم بهتر مينوشتم! اين كه جا خود داره.ا ستفاده اش واسه وقتیه که بخوای از سیستم شناسایی دست خط واسه نوشتن تکست استفاده کنی
Last edited by Original Titan; 27-03-2009 at 19:17.
چطور ؟ با انگشت ؟
آره باور كن!چطور ؟ با انگشت ؟
خيلي دقيق تر و بهتر! اگه اغراق نباشه من اصلا قلم همرام نبود! از گوشي برش داشته بودم!
من بعید میدونم که این گوشی تک رنگ بیرون بیاد.اصلا تو خون SE نیست گوشی تک رنگ بده بیرون.تذکر":شما باید این لینک رو تو قسمت آدرس دهی برنامه دانلود تون کپی کنید در غیر این صورت نمیشه وشما به یه سایت دیگه راهنمای میشین ...اون سایت روسیه
در ضمن gsmarena هم خبرش رو داده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)