تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 180 از 502 اولاول ... 80130170176177178179180181182183184190230280 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,791 به 1,800 از 5013

نام تاپيک: ◄ ™ HP اا بررسی و مباحث پس از خرید / درخواست مشاوره ممنوع ►

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

شما چرا ریکاوری نمی کنید تا مشکلات ویندوزتون برطرف بشه ؟

در مورد تعویض با نسخه Ultimate فکر نمی کنم راهی باشه تا ارجینال بودنش حفظ بشه و باید از نسخه های موجود در بازار استفاده کنید ولی دقت کنید که درایو ریکاوری رو دست نزنید تا هر وقت خواستید به نسخه Home و ویندوز اریجینال برگردید ...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

محمد جان ریکاور کردن مشکلمو موقتی برطرف میکنه . میشه از ویندوز اچ پی های جدیتر که نسخه uLTIMATE دارن استفاده کرد ؟؟؟؟
    فک میکنم تنها مشکل برای نصب ویندوزای موجود تو بازار نصب درایور ها و برنامه های خود اچ پی باشه .

اگه نباشه جاش خالی می مونه farredsky's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

من DV5-1235 دارم
    همین مشکل رو داشتم
    اما با نصب درایور جدید کارت صدا که از توی سایت HP گرفتم مشکل حل شد
    باید همه درایورها رو پیدا کرد یا 7 خودش همه رو نصب می کنه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه roozbeh1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

بچه ها برای لپ تاپ های اچ پی چطور میشه که تعیین کرد که چه زمانی باطری رو شارژ کنه
    یعنی منظورم اینه تا به این درصد خاص نرسیده شارژ نکنه
    اسم نرم افزار چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه nitro's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

باید همه درایورها رو پیدا کرد یا 7 خودش همه رو نصب می کنه ؟
    همه درایور های ویندوز 7 رو بگیر و نصب کن
    هر چند خودش میشناسه
    اما مشکلی که گفتی با نصب درایور صدا حل میشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام
    دو تا سوال داشتم!
    خیلی ممنون می شم اگه کمکم کنید!
    1-من یه hp-dv6-2020ev خریدم...بعداز 2 روز ازطریق برنامه ای که خود اچ پی واسه ریکاوری ریخته بود بکاپ گرفتم... اما چون نمیدونستم که فقط یک بار می شه این کارو کرد از دی وی دی های خوب و سالمی استفاده نکردم... دی وی دی ها پر خش هستند و وقتی می خوام یه بار دیگه بکاپ بگیرم پیغام میده و میگه قبلا گرفته شده... حالا ترفندی وجود نداره که بشه این پیغام رو از کار انداخت؟ و بشه دوباره بکاپ گرفت؟ برنامه هایی مثل acronis هم تو این دستگاه کار نمی کنند... حالا چیکار کنم؟
    2-این برنامه از چی بکاپ میگیره؟ از اون پارتیشن ریکاوری یا دوباره از کل درایو ویندوز؟ یعنی اگه تو این 2 روز دستگاه ویروسی شده باشه تو بکاپی که گرفتم (رو دی وی دی خراب ها) هم ویروس هست؟
    خیلی ممنونم...

اگه نباشه جاش خالی می مونه masoud8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

بکاپ ریکاوری خود ویندوز میاد از درایو ریکاوری بکاپ میگیره و به ویروس ها کاری نداره...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

بکاپ ریکاوری خود ویندوز میاد از درایو ریکاوری بکاپ میگیره و به ویروس ها کاری نداره...
    میشه یکم بیشتر توضیح بدید...
    یعنی برنامه ی خود اچ پی از درایو ریکاوری بکاپ نمی گیره؟
    در مورد ریکاوری ویندوز فکر نمیکنم اینطور ی باشه....آخه با ویندوز pc خودم هم (که درایو ریکاوری نداره و ویندوزش هم 7 هست) بکاپ گرفتم ...
    حالا امتحان میکنم...انشاالله که اینطور که شما می گید باشه...
    مرسی

تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

محمد جان ریکاور کردن مشکلمو موقتی برطرف میکنه . میشه از ویندوز اچ پی های جدیتر که نسخه uLTIMATE دارن استفاده کرد ؟؟؟؟
    فک میکنم تنها مشکل برای نصب ویندوزای موجود تو بازار نصب درایور ها و برنامه های خود اچ پی باشه .
    چون ویندوز شما بصورت اوریجینال هست عرض کردم از سایر ویندوزها مثل Ultimate نمی تونید بصورت اوریجینال استفاده کنید . می تونید نصب کنید و کرک کنید و از بابت درایور ها هم مشکلی نیست چون براحتی می تونید از خود سایت HP دانلود کنید .

تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

سلام
    دو تا سوال داشتم!
    خیلی ممنون می شم اگه کمکم کنید!
    1-من یه hp-dv6-2020ev خریدم...بعداز 2 روز ازطریق برنامه ای که خود اچ پی واسه ریکاوری ریخته بود بکاپ گرفتم... اما چون نمیدونستم که فقط یک بار می شه این کارو کرد از دی وی دی های خوب و سالمی استفاده نکردم... دی وی دی ها پر خش هستند و وقتی می خوام یه بار دیگه بکاپ بگیرم پیغام میده و میگه قبلا گرفته شده... حالا ترفندی وجود نداره که بشه این پیغام رو از کار انداخت؟ و بشه دوباره بکاپ گرفت؟ برنامه هایی مثل acronis هم تو این دستگاه کار نمی کنند... حالا چیکار کنم؟
    2-این برنامه از چی بکاپ میگیره؟ از اون پارتیشن ریکاوری یا دوباره از کل درایو ویندوز؟ یعنی اگه تو این 2 روز دستگاه ویروسی شده باشه تو بکاپی که گرفتم (رو دی وی دی خراب ها) هم ویروس هست؟
    خیلی ممنونم...
    تا حالا ترفندی ندیدم که بشه این پیغام رو از کار انداخت ! فقط یک بار میشه بک آپ گرفت ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •