110% تایید میشه
البته سونی b143f رو هم از یاد نبرید.
110% تایید میشه
البته سونی b143f رو هم از یاد نبرید.
والا رفیقمون PEACEFUL تو بازار رضا طبقه همکف دیده بود مام به داداشمون گفتیم اونم رفت گرفت
Last edited by mamad gonzo; 31-08-2010 at 18:03.
یکی از دوستان چند وقت پیش درباره وجود پلیریی که دور گردن باشه پرسید که تو جواب گفتم ندیدم. اما یک بار کنار یکی از این سونی سنتر ها رد میشدم و ...
NWZ-W250 series
Capacity NWZ-W252: 2GB
NWZ-W253: 4GB
Supported file format MP3/WMA/AAC/Linear PCM. (NB: iTunes DRM files not supported)
Headphone type 13.5mm EX (in-ear)
Playback functions ZAPPIN™ song search, Playlists,
Folder Skip, Shuffle
Other functions Water resistant (IPx5 rated) – see footnote *1 above
Charging time Quick charge: 3 minutes charge gives 90 minutes playback
Battery life Up to 11 hours music playback
(MP3@128kbps) – see footnote *3 above
Available colours Black, White, Pink, Lime Green
Weight (approx.) 43g
Supplied accessories Charging and Transfer Stand with USB cable, Holder, Ear buds (S,L), Operation Guide, Content Transfer software (in main unit)
برای دیدن عکس های بیشتر به لینک های زیر مراجعه کنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by peaceful1; 31-08-2010 at 18:54.
سلام به همهٔ دوستان موزیک باز گرامی
من میخواستم یک mp3 پلیر عالی بخرم فقط واسم کیفیت صدا مهمه( فوق العاده مهم) + حجمشم ۱۶ گیگ یا بالا تر باشه +عمر باتریشم خوب باشه+وزن مناسب( بشه گردن انداخت)+هنگ هم نکنه
(اگه اینارم داشت چه بهتر اگه نداشت هم مهم نیست: بلوتوث+رادیو)
پخش فیلم و عکس و اندازه صفحه یا تعداد رنگش واسم مهم نیست یا اینکه چه فرمتهای تصویری رو ساپورت میکنه ...
محدودیت قیمت ندارم اما دیگه بالایی 300-400 تومن نشه بهتره
خودم الان یه دونه آیپاد کلاسیک ۸۰ گیگ دارم + یک دونه کرتیو zen V plus ...یهچیزی میخوام از این ۲ تا خیلی سرتر باشه از نظر کیفیت صدا
کلا بهترین از نظر کیفیت صدا کدوم دستگاه؟
ممنون از همه دوستان عزیز
Last edited by dooste.man83; 01-09-2010 at 01:41.
COWON J3
لیست قسمت:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با تشکر از شما دوست عزیز... ولی این مدل دیگه تو نمایندگی های سونی نیست... حتی px720 هم نیست... چه برسه به این
نقل قول:
sony bx800نوشته شده توسط mr.net [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
من یه MP3 player می خوام که ضبط صدای خوبی داشته باشه
چون بیشتر از ضبط صدا اونم برای تار و ستار و اینا میخوام استفاده کنم
یه سری رفتم دنبال sony px720 ولی دیگه تولید نمی شه و پلیر هم که نداره
حالا چی پیشنهاد میدید شما؟
Iriver ها ضبطشون بهتره یا سامسونگ یا سونی یا ...
حدود بودجه 70000 ولی 50000 بشه خیلی بهتره
ممنون از راهنماییتون
55/000 تومن
1- حالا با فرض نبودن این مدل تو بازار مدل های mp3 player Iriver می گن توی ضبط صدا نسبت به بقیه بهتر اند
نظرتون راجع به مدلی مثل T8 چیه؟
خوبه (بیشتر برای ضبط صدا با بودجه محدود من) ؟
2- ورودی میکروفن می خوره؟
3- مدل های MP4 Iriver تو ضبط صدا چطوری اند؟
4- اختلافشون با ضبط صدای موبایل چقدره؟
مدل هایی که از irever الان تو بازار هست نصبتا جدید هستند برای همین فکر نکنم درباره کیفیت ضبط خیلی کسی بتونه کمک کنه.
کلا کیفیت ضبط پلیر ها خیلی فرقی نداره مگر این که به سمت ریکردر بری .
انقدر روش حساس نشو تو این چند پلیری که داشتم خیلی فرقی زیادی ندیدم.
دوستان عزیزم میخواستم بدونم کیفیت صدای cowon j3 از cowon iaudo9 بهتره یا یکی هستش؟ و اینکه cowon j3 حافظه اضافی هم می خوره و تا چقدر؟
چون صفحش واسم مهم نیست و لمسی نباشه هم واسم بهتره و جمع و جور تر هم باشه بهتره....ولی از همه مهمتر کیفیت صدا هستش که واسم تعیین کننده هستش...
بعدهم اینکه نسبت به سونی و i river و کریتیو و آیپاد کیفیت صدایcowon بهتره؟
الان یه دونه آیپاد کلاسیک ۸۰ گیگ دارم + یک دونه کرتیو zen V plus میخواستم بدونم تفاوت cowon j3 از نظر کیفیت صدا با این ۲ تا دستگاه دیگه ای که دارم خیلی زیاد هستش یا کم یا تفاوتی به اون صورت نداره؟ و می ارزه عوضش کنم یا نه؟ هدفونم هم JBL هستش
ممنون از همه دوستانی که کمک میکنن...منتظر جوابم
Last edited by dooste.man83; 01-09-2010 at 17:16.
تو تست ها کمی فرق نشون داده خیلی خیلی ناچیز خوب کمی حجم صدا بیشتره ولی المان های کیفی واقعا نامحسوس.
تا 32 گیگ microSD
نسبت به این برند هایی که گفتی خیلی بهتره
نسبت به اون دو دستگاهی که داری واقعا بهتره .(اصلا قابل مقایسه نیست)
هدفون jbl داری یا میخواهی بخری؟
ممنون دوست عزیز پس با این حساب می ارزه که عوض کنم و j3 بگیرم ؟چون فرمودین بهتر از i9 هستش و با اون ۲ تای دیگه هم خیلی کیفیت صداش فرق داره ..
چون پخش فیلم و عکس و اندازه صفحه یا تعداد رنگش واسم مهم نیست یا اینکه چه فرمتهای تصویری رو ساپورت میکنه واسم مهم نیست و میگید کیفیت پخششون هم باهم یکی هست بنظرتون j3 بگیرم یا i9 ؟ چون قیمتی یه مقدار باهم تفاوت دارن و کدوم به صرف تره ؟
i9 که حافظه اضافی نمی خوره ؟
من تقریبا ۱۰ تا از بهترین هدفونهای دنیا رو دارم که البته همه رو از آمریکا واسم آوردن و قیمت بیشترش بالای ۸۰ دلار هست و خیلی هاشم اینجا پیدا نمیشه
اما از نظر وضوح صدا JBL برای mp3 player عالیه از بقیه مارک هایی که داشتم بهتر بود اما اگه دنبال bass هستید crative گزینه ی خوبیه ... اما برای هدفون توی خونه رنج ارزون JVC بینظیره اما رنج بلای ۸۰ تومن فقط AKG که واقعاً بینظیره
Last edited by dooste.man83; 01-09-2010 at 17:49.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)