تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 180 از 198 اولاول ... 80130170176177178179180181182183184190 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,791 به 1,800 از 1976

نام تاپيک: Dragon Age: Origins

پروفشنال behrad66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    همین دور و برا

پيش فرض

من این DLC رو دانلود کردم و الان تمومش کردم در کل جالب بود و سرنوشت موریگان و شخصیتی که خودمون ساختیم مشخص شد
    یعنی اینقدر کوتاهه که به این زودی تمومش کردی 700 مگ رو؟!

بگذریم. من که این DLC ها رو قبول ندارم و بنظرم بازی اصلی رو هم از چشمم میندازن. حتی Awakening که بعنوان یه Expansion اومد به بازار اصلا از هیچ نظر قابل مقایسه با Origins نیست.

Origins یه شاهکار هنریه. از نظر داستان و تعامل کارکترها و ارتباطات عاطفی و دوستانه بین تمام شخصیت های داستان.

وقتی چهره Arlessa رو میبینی که از رنج کشیدن پسرش غمگینه احساس همدردی میکنی باهاش.
    یا وقتی خوشحالی اگرن رو میبینی وقتی با نامزد قدیمیش روبرو میشه و لبخند به لبش میاد
    یا چهره در هم و تو فکر رفته رفقات رو موقع آواز خوندن للیانا میبینی
    یا صحنه های خداحافظی مردم با خانوادشون رو موقع جنگ نهایی علیه Blight میبینی انگار خودت تو اون لحظات حضور داری.

اوج هنر کارگردانی تو یه بازی کامپیوتری رو میشه تو Origins دید.

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

یعنی اینقدر کوتاهه که به این زودی تمومش کردی 700 مگ رو؟!

بگذریم. من که این DLC ها رو قبول ندارم و بنظرم بازی اصلی رو هم از چشمم میندازن. حتی Awakening که بعنوان یه Expansion اومد به بازار اصلا از هیچ نظر قابل مقایسه با Origins نیست.

Origins یه شاهکار هنریه. از نظر داستان و تعامل کارکترها و ارتباطات عاطفی و دوستانه بین تمام شخصیت های داستان.

وقتی چهره Arlessa رو میبینی که از رنج کشیدن پسرش غمگینه احساس همدردی میکنی باهاش.
    یا وقتی خوشحالی اگرن رو میبینی وقتی با نامزد قدیمیش روبرو میشه و لبخند به لبش میاد
    یا چهره در هم و تو فکر رفته رفقات رو موقع آواز خوندن للیانا میبینی
    یا صحنه های خداحافظی مردم با خانوادشون رو موقع جنگ نهایی علیه Blight میبینی انگار خودت تو اون لحظات حضور داری.

اوج هنر کارگردانی تو یه بازی کامپیوتری رو میشه تو Origins دید.
    موافقم . هیچی Origins نمیشه . ولی خیلی اغراق کردی . اصلا اینقدر احساسات توی بازی نشون داده نمیشه . چون بازی RPG هستش . به نظرم بازی های اکشن از لحاظ به تصویر کشیدن بهترن . ولی RPG فقط میری توی داستان خودت و خیلی به نظرم رو احساساتت تاثیر نداره .
    حیفه این همه که Awakening رو دانلود کردم با کلی DLC . دیشب Leliana,s song و Darkspawn chronicles رو گرفتم . اها Stone Prisoner رو هم گرفتم .

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    همین دور و برا

پيش فرض

موافقم . هیچی Origins نمیشه . ولی خیلی اغراق کردی . اصلا اینقدر احساسات توی بازی نشون داده نمیشه . چون بازی RPG هستش . به نظرم بازی های اکشن از لحاظ به تصویر کشیدن بهترن . ولی RPG فقط میری توی داستان خودت و خیلی به نظرم رو احساساتت تاثیر نداره .
    حیفه این همه که Awakening رو دانلود کردم با کلی DLC . دیشب Leliana,s song و Darkspawn chronicles رو گرفتم . اها Stone Prisoner رو هم گرفتم .
    تو رو نمیدونم ولی من اون صحنه جنگ اوستاگار رو هر دفعه که میبینم اونقدر رو احساساتم تاثیر داره که فقط دلم میخواد زودتر دستم به لوگین برسه.

یا بدتر از اون وقتی میبینم برادر زاده ـم اونطوری تو خون خودش افتاده فقط دلم میخواد بازی کنم که برسم به آرل هاو و انتقامم رو بگیرم.

تو هم بجای اینکه اینقدر بری تو نخ موریگان یک کم صحنه های بازی و حالت چهره ها رو با دقت نگاه کن تا بفهمی اغراق نکردم.

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

تو رو نمیدونم ولی من اون صحنه جنگ اوستاگار رو هر دفعه که میبینم اونقدر رو احساساتم تاثیر داره که فقط دلم میخواد زودتر دستم به لوگین برسه.

یا بدتر از اون وقتی میبینم برادر زاده ـم اونطوری تو خون خودش افتاده فقط دلم میخواد بازی کنم که برسم به آرل هاو و انتقامم رو بگیرم.

تو هم بجای اینکه اینقدر بری تو نخ موریگان یک کم صحنه های بازی و حالت چهره ها رو با دقت نگاه کن تا بفهمی اغراق نکردم.
    نه صحنه که داشت ولی اونایی که گفتی اصلا احساساتی نبود .

ولی من کلا چندجا اون صحنه روی احساساتم تو بازی تاثیر گذاشت .
    یکی قتل عام مردم Highever توسط ارل هوو .
    یکی جنگ استاگار .
    یکی اون گرگنماهه که شوهرش دنبالش میگرده .
    یکی هم توی لندزمیت که هر اتفاقی بیفته
    یکی دیگه هم موقع اواز للیانا .
    جالبه که بازیش رو اگه کسی اواسطش رو ببینه اصلا درک نمیکنه . مثلا من یکی بهم گفت کجاش اواز خوندن این زنه باحاله ؟

ولی در کل چون روی گرافیک و صدا خیلی کار نمیشه توی بازی ار پی جی از لحاظ صحنه ای خیلی تاثیر گذار نیست مگه اینکه خودت رو توی داستان بزاری .
    مثلا توی assassin,s creed II اون موقع که خانواده ازیو همه میمیرن صحنه غم انگیزی بود .

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    همین دور و برا

پيش فرض

نه صحنه که داشت ولی اونایی که گفتی اصلا احساساتی نبود .

ولی من کلا چندجا اون صحنه روی احساساتم تو بازی تاثیر گذاشت .
    یکی قتل عام مردم Highever توسط ارل هوو .
    یکی جنگ استاگار .
    یکی اون گرگنماهه که شوهرش دنبالش میگرده .
    یکی هم توی لندزمیت که هر اتفاقی بیفته
    یکی دیگه هم موقع اواز للیانا .
    جالبه که بازیش رو اگه کسی اواسطش رو ببینه اصلا درک نمیکنه . مثلا من یکی بهم گفت کجاش اواز خوندن این زنه باحاله ؟

ولی در کل چون روی گرافیک و صدا خیلی کار نمیشه توی بازی ار پی جی از لحاظ صحنه ای خیلی تاثیر گذار نیست مگه اینکه خودت رو توی داستان بزاری .
    مثلا توی assassin,s creed II اون موقع که خانواده ازیو همه میمیرن صحنه غم انگیزی بود .
    اکثر اینایی که گفتی همونایی که من گفتم که!!!

ولی اون werewolf ـه انقدر قار قار میکنه که همش رو اعصابه. اکثرا رد میکنم حرفاشو.

بازی RPG هم همینه دیگه. مثل واقعیته. وقتی با یکی آشنا میشی اگه همون اول بگه یه اتفاقی افتاده که ناراحتش کرده عمرا بتونی همدردی کنی ولی اگه همون حرف رو رفیقت که سالهاست باهاش آشنایی بزنه سریع ناراحت میشی.

اصلا قابل مقایسه با FPS نیست. درسته که گرافیک FPS ها بهتره ولی اصلا حس رو منتقل نمیکنه.

آخر فروم باز molaali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    همين نزديكي

پيش فرض

من این DLC رو دانلود کردم و الان تمومش کردم در کل جالب بود و سرنوشت موریگان و شخصیتی که خودمون ساختیم مشخص شد
    ميشه بگيد چي شد؟ چند تا پايان داره؟
    (چون ديگران ناراحت نشن و داستان براشون لو نره توي spoiler بگيد)
    ممنون.

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    همین دور و برا

پيش فرض

این دفعه طرف بیلن رو گرفتم تو اورزمار. با اینکه تمام دفعات قبل همیشه اول کار هارامونت رو انجام میدادم تو Proving Ground چون هم EXP بیشتری میده هم 15 سکه طلا میشه از یکی از طرفدارای هارامونت گرفت. بعدش یا میرفتم طرف بیلن یا همین هارامونت. این بار اوله که این یکی کار رو انجام میدم!

فقط حسنش اینه که خیلی زود Deep Roads باز شد و حالا واسه رفتن به کمپ یا جاهای دیگه خیلی راحتترم. اما وقتی رفتم تو Taig یه Genlock Emissary یک Fireball پدر مادر دار زد تو ملاجم که در جا شتافتم به دیار باقی. تازه فهمیدم نباید به این بی همه چیز ها رحم کرد.

فقط منتظرم لول بگیرم Arrow of Slaying رو بدم. لول قبل هم میتونستم بدم ولی گفتم زوده. گناه دارن. حیفن. بجاش Shattering Shot رو دادم. با این کار ناجوانمردانه ای که کردن میدونم لول بعد چیکارشون کنم.

انصافا فقط دفعه قبل که تنک وریور تمپلار رفتم اصلا نمیفهمیدم دشمن هم میج داره! تا میدیدمشون مرخص میشدن......

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

این دفعه طرف بیلن رو گرفتم تو اورزمار. با اینکه تمام دفعات قبل همیشه اول کار هارامونت رو انجام میدادم تو Proving Ground چون هم EXP بیشتری میده هم 15 سکه طلا میشه از یکی از طرفدارای هارامونت گرفت. بعدش یا میرفتم طرف بیلن یا همین هارامونت. این بار اوله که این یکی کار رو انجام میدم!

فقط حسنش اینه که خیلی زود Deep Roads باز شد و حالا واسه رفتن به کمپ یا جاهای دیگه خیلی راحتترم. اما وقتی رفتم تو Taig یه Genlock Emissary یک Fireball پدر مادر دار زد تو ملاجم که در جا شتافتم به دیار باقی. تازه فهمیدم نباید به این بی همه چیز ها رحم کرد.

فقط منتظرم لول بگیرم Arrow of Slaying رو بدم. لول قبل هم میتونستم بدم ولی گفتم زوده. گناه دارن. حیفن. بجاش Shattering Shot رو دادم. با این کار ناجوانمردانه ای که کردن میدونم لول بعد چیکارشون کنم.

انصافا فقط دفعه قبل که تنک وریور تمپلار رفتم اصلا نمیفهمیدم دشمن هم میج داره! تا میدیدمشون مرخص میشدن......
    چقدر سریع بازی میکنی . رسیدی ارزامار ؟

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    همین دور و برا

پيش فرض

چقدر سریع بازی میکنی . رسیدی ارزامار ؟
    آخه من دوست ندارم یه مپ رو کامل رد کنم. دوست دارم تیکه تیکه برم که تنوع داشته باشه.

ردکلیف رو کامل انجام دادم.
    تاور رو کامل انجام دادم.
    دنریم رو تا اونجاییش که میشد رفت (تا قبل از landsmeet) کامل انجام دادم.
    دیلیش رو چوب Great Oak رو گرفتم ولی هنوز Barrier رو باز نکردم. مالیفیکار ها رو هم کشتم ولی سراغ Revenant ها نرفتم.
    اورزمار رو هم ایندفعه رفتم سراغ بیلن و Proving رو انجام ندادم (با اینکه میدونم هم از نظر EXP هم پول ضرر کردم) و فعلا تا Dust Town رفتم (هنوز نرفتم تو مخفیگاه جارویا)
    هون رو هم فقط قسمت اولش رو رفتم و هنوز نرفتم تو معبد. فقط شهرشو رد کردم تا Mage's Eye رو بگیرم. Wolf-Killer کمان بدی نیست ولی بیشتر بدرد جک و جونورا میخوره. فعلا این Mage's Eye دستم هست تا بعدا برم سراغ دراگونه تو Dalish Ruins و اون یکی کمان رو بگیرم.

الانم لول 14 هستم و از رنجر فقط گرگ رو دارم و از بارد هم هنوز هیچی ندادم. Arrow of Slaying رو دارم که بیشترین دمیجی که فعلا زدم تقریبا 360 ـه. اما Master Archery و Scattershot رو ندارم.

یه چیزی هم هست اینه که ایندفعه female رفتم و للیانا ماموریت مارژلین رو نمیده!! میدونم کمانش فقط بدرد خودش میخوره ولی دوست داشتم میگرفتمش. تو حرفاشم همه حرفا رو باهاش زدم.

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

آخه من دوست ندارم یه مپ رو کامل رد کنم. دوست دارم تیکه تیکه برم که تنوع داشته باشه.

ردکلیف رو کامل انجام دادم.
    تاور رو کامل انجام دادم.
    دنریم رو تا اونجاییش که میشد رفت (تا قبل از landsmeet) کامل انجام دادم.
    دیلیش رو چوب Great Oak رو گرفتم ولی هنوز Barrier رو باز نکردم. مالیفیکار ها رو هم کشتم ولی سراغ Revenant ها نرفتم.
    اورزمار رو هم ایندفعه رفتم سراغ بیلن و Proving رو انجام ندادم (با اینکه میدونم هم از نظر EXP هم پول ضرر کردم) و فعلا تا Dust Town رفتم (هنوز نرفتم تو مخفیگاه جارویا)
    هون رو هم فقط قسمت اولش رو رفتم و هنوز نرفتم تو معبد. فقط شهرشو رد کردم تا Mage's Eye رو بگیرم. Wolf-Killer کمان بدی نیست ولی بیشتر بدرد جک و جونورا میخوره. فعلا این Mage's Eye دستم هست تا بعدا برم سراغ دراگونه تو Dalish Ruins و اون یکی کمان رو بگیرم.

الانم لول 14 هستم و از رنجر فقط گرگ رو دارم و از بارد هم هنوز هیچی ندادم. Arrow of Slaying رو دارم که بیشترین دمیجی که فعلا زدم تقریبا 360 ـه. اما Master Archery و Scattershot رو ندارم.

یه چیزی هم هست اینه که ایندفعه female رفتم و للیانا ماموریت مارژلین رو نمیده!! میدونم کمانش فقط بدرد خودش میخوره ولی دوست داشتم میگرفتمش. تو حرفاشم همه حرفا رو باهاش زدم.
    جالبه منم ارچر زن برداشتم و دارم میرم . فعلا که اولشم و تازه دارم میفهمم ارچر چیه . فقط یه چیزی این arrow of slaying دیدی ضریب امتیازهاشو ؟ یه کم قاطیه . یعنی مثلا اختلاف لولت 2 تا باشه 0 میشه ضریبش .
    این صفحه رو هم دیدی ؟ چیزای باحالی گفته ولی بعضی از توصیه هاش به درد خودش میخوره . مثلا گفته 2 تا Critical Shot بهتر از یه Arrow of Slaying ـه .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •