سلام.من تو مرحله 5 گیر کردم.
وقتی میرم جای اون دستگاهه اینو میگه:
کسی میدونه باید چه کار کنم؟؟؟
سلام.من تو مرحله 5 گیر کردم.
وقتی میرم جای اون دستگاهه اینو میگه:
کسی میدونه باید چه کار کنم؟؟؟
هیچی، İgnore it! کاربردش تو این مرحله نیست.
سلام
بچه ها من از سفینه که پیاده میشم بازی میپره بیرون؟
مشکل از چیه؟
فایلی باید نصب کنم؟؟
پچ داره؟
سلام.من اين بازي رو دوباره نصب كردم ولي از بازي ميپره بيرون بعضي وقت ها.پچ ها رو هم نصب كردم.مشكلش چيه؟
من قبلا همچین مشکلی داشتم یک بار وقتی می رفتم تو بازی می پرید بیرون و دفعه ی بعدی همون جا که به گذشته می ره تا باباش رو پیدا کنه
و فهمیدم که دایرک x می خواد وقتی من نصب نمی کردم این مشکلات پیش می آمد
دوستان اگر کسی FallOut3 رو برای Xbox 360 داره و در تهران هستش و نسخه ی بازیش PAL هه...به من PM بده.
Direct Xمن آگوست 2009 هست.فكر نكنم از اونجا مشكل داشته باشي.كسي نميدونه؟
سلام
من اون مرحله كودكيو با هزار بدبختي رد كردم و حالا تجربمو ميگم تا شايد به دردتون بخوره:
براي رد كردن نياز به گول زدن ، يا سخنراني خوب ، يا همون speech داريد. تقريبا بايد بين 50 تا 100 در صد باشه.
اگه مقدار كافي رو نداريد كليد ~ را بزنيد و جمله روبرو رو تايپ كنيد: advlevel بعد صفحه اي كه ارتا دهنده هست مياد و ميتونيد 15 درصد بالا ببريد اگه بتونيد با همين روش به 100 درصد برسونيد (سخنراني) ديگه هيچ وقت در صحبت كردن كم نمياريد
خوب حالا با betty صحبت كنيد و هر كاري كه اون ميگه بايد انجام بديد.
اول بايد يه پسره كه تو اونجاست ناراحت كنيد (نياز به سخنراني با % متوسط رو به بالا)
بعد پيش بتي برويد و گزارش بدهيد
دوم بايد بين زن و شوهر اون خانواده اختلاف بندازيد تا زنه از خونه شهرش بره (نياز به سخنراني با % بالا)
سوم بايد زنه رو تعقيب كنيد وقتي كه به يكي از خانه ها رفت به خانهه برويد و سريع تر از او بريد سر اجاق گاز و شيره گازو روشن كنيد و بعد بريد پيشش و ازش بخواهيد كيك درست كنه و از آشپز خانه دور شويد و اون ميره كيك درست كنه كه ....
چهارم بايد به لونه doc بريد و چاقوي كشنده و ماسك رو برداريد و تك تك اشخاصي كه تو اون شهرك وجود دارد رو بكشيد (به غير از بتي و داك)
و بعد يه در ظاهر ميشه و از اونجا خارج ميشويد و پدرتونو مي بينيد و...
__________________________________________________ ______
راستي اون خطاي قرمز كه نوشتم توضيح اضافست
سلامي دوباره چند تا ترينر و كد براي fallout3 اميد وارم تكراري و بي موقع نباشه
خصوصيات
Auto H*AC*K Passwords
No Inventory Weight, 100% Weapon Condition
super Weapons
Unlimited HP
Heal Body Damage
Unlimited AP, Add 1000 XP
Unlimited Ammo
No Reload
Add 10.000 Bottle Caps
No Radiation Damage
Cheat Happensمنبع
لينك:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لينك مستقيم:حجم 1074kb
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.من اين آب حياط را درست كردم(آخرين مرحله داستاني)اما بعدش اگه من كد رو وارد كرده باشم بعد 2هفته كه مياد روي يه تخت خوابيده كاراكترم هيچ كاري نميشه كرد.اما اگه به دختر ليونز بگم كد رو وارد كنه بعد 2 هفته توي يه اتاق توي B Ring هستم و الدر ليونز مياد اينهو برج زهره مار نيگام ميكنه بازم كاري نميتونم بكنم.مشكل چيه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)