تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 180 از 587 اولاول ... 80130170176177178179180181182183184190230280 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,791 به 1,800 از 5863

نام تاپيک: Apple iPod Touch اا همه مباحث (فهرست در پست اول)

داره خودمونی میشه Mahbod91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام!!!به همه دوستان!!!!چندتا سوال دارم که مطمئنم جوابشون هست ولی نمیتونم 179 صفهحه رو بخونم!!!
    1_چندتا مدل ipod touch داریم؟؟؟؟
    2_قیمتاشون چندا؟؟؟؟(تو ایران)
    3_تفاوت سخت افزاریشون چیه؟؟؟
    4_تفاوت ظاهریشون چیه؟؟؟(+عکس)
    5_در مورد بلوتوث و وای فا و جی پی اسشون هم توضیح بدید؟؟
    ممنوون!!!!
    1-کلا در دنیا! ، 3 مدل و نیم!
    نسل اول ، دوم ، سوم ، نسل سوم 8 گیگابایت که از لحاظ سخت افزار داخلی همون نسل دومه!

2-نسل اول موجود نیست
    3-نسل دوم 8 گیگابایت حدود 220 / نسل دوم 16 حدود 280 / نسل سوم 32 گیگابایت حدود 320 / نسل سوم 64 حدود 420
    4-نسل اول رو که ول کن ، نسل سه این برتری ها رو به نسل 2 داره :
    *حدود 200 مگاهرتز پردازنده قوی تر
    *کارت گرافیک قوی تر با پشتیبانی از Open GL 2.0 (این دو مورد تو بازیها خیلی خیلی زیاد خودشون رو نشون می دن)
    *رم 2 برابر (256 مگابایت در برابر 128 مگابایت)
    *هدفون دارای 3 دکمه با قابلیت های تعویض آهنگ/پخش/قطع/کم و زیاد کردن صدا/Voice Control بعلاوه میکروفون.
    *برتری!! ، نسل سوم باطریش تو پخش آهنگ از نسل 2 ضعیف تره ! (بخاطر CPU و گرافیک به شدت قدرتمند)
    4-نسل اول که گیر نمیاری! تفاوتش هم مهم نیست! (دورش مشکیه جای کروم) ، نسل دوم و سوم هم کاملا شبیه هستند
    5-هیچ کدام جی پی اس ندارن ، وای فای همشون کاملا درست کار می کنه ، بلوتوث هم داره تا یه مدت کوتاه دیگه ای واسه نسل دوم و سوم فعال میشه.

2. 2 کاربر از Mahbod91 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    میشه لطفا واسم یه acc بسازید من 2 هفته هست که میخوام بسازم نمیشه itunse 9
    هم دارم
    دقیقاً میخوای چی کار کنی؟ .. شاید من متوجه نشدم...
    خیلی ی ی ی ممنون دوست عزیز..

یه سوال دیگه دارم.. مثلآ من وقتی با ipodam رفتم تو اینترنت چه جوری میتونم یه عکس از تو نت save کنم رو گوشیم؟؟
    از نت save کنی و بریزی روی گوشی ات؟ .. یعنی از آیپاد تاچ منتقل کنی به موبایلت؟ ..

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirrezan95's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

امیررضا اینقدر نگران پریدن جیلبرک نباش تنها و تنها در صورتی جیلبرک از بین میره که ریستور کنی ! البته اگه اون ورژنی که ریستور میکنی کاستوم نباشه ..
    دوست من دستگاه چه جوری ریستور میشه؟؟؟؟
    آخه من اصلا به وایرلس دسترسی ندارم اگه جیل بپره دیگه بد بختم
    چند تا سوال دیگه هم دارم ممنون میشم پاسخ دهید
    1-اگه کامپیوتر استندبای باشه دستگاه شارژ میشه یا نه ؟؟؟
    2-وقتی با آیپاد بازی میکنم زود یکم گرم میشه این طبیعیه یا نه ؟؟
    3- من اگه ویندوز کامپیوترم رو عوض کنم بعد دوباره آِپاد را به ایتونز وصل کنم برنامه هام و بازیهام پاک میشن ؟؟؟
    آهنگ و عکس و .... چطور ؟؟؟
    ممنون از همگی

پروفشنال boozzai's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

1-کلا در دنیا! ، 3 مدل و نیم!
    نسل اول ، دوم ، سوم ، نسل سوم 8 گیگابایت که از لحاظ سخت افزار داخلی همون نسل دومه!

2-نسل اول موجود نیست
    3-نسل دوم 8 گیگابایت حدود 220 / نسل دوم 16 حدود 280 / نسل سوم 32 گیگابایت حدود 320 / نسل سوم 64 حدود 420
    4-نسل اول رو که ول کن ، نسل سه این برتری ها رو به نسل 2 داره :
    *حدود 200 مگاهرتز پردازنده قوی تر
    *کارت گرافیک قوی تر با پشتیبانی از Open GL 2.0 (این دو مورد تو بازیها خیلی خیلی زیاد خودشون رو نشون می دن)
    *رم 2 برابر (256 مگابایت در برابر 128 مگابایت)
    *هدفون دارای 3 دکمه با قابلیت های تعویض آهنگ/پخش/قطع/کم و زیاد کردن صدا/Voice Control بعلاوه میکروفون.
    *برتری!! ، نسل سوم باطریش تو پخش آهنگ از نسل 2 ضعیف تره ! (بخاطر CPU و گرافیک به شدت قدرتمند)
    4-نسل اول که گیر نمیاری! تفاوتش هم مهم نیست! (دورش مشکیه جای کروم) ، نسل دوم و سوم هم کاملا شبیه هستند
    5-هیچ کدام جی پی اس ندارن ، وای فای همشون کاملا درست کار می کنه ، بلوتوث هم داره تا یه مدت کوتاه دیگه ای واسه نسل دوم و سوم فعال میشه.
    دمتون گرم!!!!!عالی توضیح دادی!!!
    حالا خودتون کدوم رو ترجیح میدی؟؟؟؟؟نسل 2 یا 3 ؟؟؟؟
    لینک برسی هم اگه دارید برام بزارید!!!!!!
    ممنوووون!!!!
    Last edited by boozzai; 20-12-2009 at 22:05.

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

نسل 3 حتما توصیه میشه ، هم مطمئن هستید که جدیده ، هم جدیدترین نرم افزار ها براش میان و بازیهای انحصاری برای نسل سوم میاد که گرافیکشون بالاتره.
    یه ذره اسپیکرشون هم قوی تره.
    بررسی خاصی لازم نیست و تو یه لینک هم به اون طور نمیشه بررسی کرد ، ولی من قبل از خرید چشمام جر خورد انقدر نقد و کوفت خوندم!
    حس خوبی نداره محصولی رو بخری که منقرض شده! 16 گیگ که به شدت کم پیدا میشه و باقیمونده ها به شدت قدیمی هستن ، به عقل خودت رجوع کنی ، جنس تو انبار مونده فایده نداره ، 8 گیگ هم که خیلی کمه ، 4 تا ویدئو بریزی 5 تا بازی 2 تا و نصفی آهنگ ، پر شده!
    من خودم 32 خریدم ، خیلی راضی بودم! ولی به دلایل شخصی فروختمش ، مثل سگ پشیمونم ، یه قسمتی از زندگیم شد تو این 2 هفته! ، میخوام 64 گیگشو بخرم.

پروفشنال ahmad72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

2 تا سوال از جنس فقر دارم :

1-ما که پولمون تا ابد به اینویزبل شیلد نمیرسه.(میرسه ولی نمیدیم بابت یه تکه چسب) محافظ LCD مخصوص آیپاد یا آیفون هم که تو شهرمون گیر نمیاد.میتونم چسب کتاب به پشتش بچسبونم؟؟!!؟؟همون چسبایی که به 5 میلی متری مشهورن یا بعضی ها هم میگن چسب پهن!!
    پشتش قدرتشو داره که چسبندگی اونو تحمل کنه؟رنگش نمیره؟
    بعد از اینکه برادر محترم گند زدن به پشت آیپاد گذاشتمش توی یدونه از این محافظای ژله ای که اینطوری بنز رو تبدیل کرده به پیکان!میخوام اگه بشه این چسبا رو بزنم که آیپادم به روزهای زیبایی برگرده!!!

2-اگه از این شارژرا که برای گوشی های چینی یا موتورلا هست و با کابل USB شارژ میشن و قاعدتا" برق 5 ولت خروجیشونه بخرم مشکلی برای آیپاد پیش نمیاد؟؟؟

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

2 تا سوال از جنس فقر دارم :

1-ما که پولمون تا ابد به اینویزبل شیلد نمیرسه.(میرسه ولی نمیدیم بابت یه تکه چسب) محافظ LCD مخصوص آیپاد یا آیفون هم که تو شهرمون گیر نمیاد.میتونم چسب کتاب به پشتش بچسبونم؟؟!!؟؟همون چسبایی که به 5 میلی متری مشهورن یا بعضی ها هم میگن چسب پهن!!
    پشتش قدرتشو داره که چسبندگی اونو تحمل کنه؟رنگش نمیره؟
    بعد از اینکه برادر محترم گند زدن به پشت آیپاد گذاشتمش توی یدونه از این محافظای ژله ای که اینطوری بنز رو تبدیل کرده به پیکان!میخوام اگه بشه این چسبا رو بزنم که آیپادم به روزهای زیبایی برگرده!!!

2-اگه از این شارژرا که برای گوشی های چینی یا موتورلا هست و با کابل USB شارژ میشن و قاعدتا" برق 5 ولت خروجیشونه بخرم مشکلی برای آیپاد پیش نمیاد؟؟؟

1-اینویزیبل بخر ، پشیمون نمیشی! ، اون چسب رنگش رو نمی پرونه ، ولی پشتش رو چسبناک می کنه ، میای قسمت های چسبنده رو پاک کنی مثلا با دستمال ، کلا خش فرا میگیره!! پشتش رو!
    2-کار نمی کنه!.

9. این کاربر از Mahbod91 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

1.
    --- wifi اش هم برای استفاده کامل و اتصال به Pc، نیاز به قطعه داره که فکر کنم با 30-40 تومن بتونی راش بندازی ... GPS هم نداره: البته باز قطعاتی هست که بهش وصل بشه که باید جدا بخری و نمی دونم اصلاً ایران هست یا نه.
    منظورتون از اینکه وای فایش برای استفاده کامل و اتصال به PC نیاز به قطعه داره چیه؟! من حتی بدون access piont دارم از اینترنت ADSL لپتاپم استفاده می کنم(Bridge). در جابه جایی فایل با WiFi هم مشکلی ندارم.

داره خودمونی میشه RAGNER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

بچه ها همه میگن اینویزبل شیلد بگیر
    ولی من موندم از کجا؟!
    اگه میدونید کجا داره بگید دعاتون میکنم!
    تو علا الدین که نبود
    کمک

آخر فروم باز S@nti@go_s&k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Jan 2008

پيش فرض

تو موبایلستان یه تایپیکی بود یکی از بچه ها میورد اونجا یه سر بزن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •