رامين جان يه سوال
اگه LS-1 همون 350 اينچي GM باشه با محاسبه من چيزي حدود 5600 سي سي بايد حجم موتورش شه ولي تو ويكي پيديا زده بود كه حجمش 6 ليتر هست يعني همون 6000 سي سي خودمون
جريان جيه؟![]()
رامين جان يه سوال
اگه LS-1 همون 350 اينچي GM باشه با محاسبه من چيزي حدود 5600 سي سي بايد حجم موتورش شه ولي تو ويكي پيديا زده بود كه حجمش 6 ليتر هست يعني همون 6000 سي سي خودمون
جريان جيه؟![]()
من هم با اسقاط كاري ي ي ندارم م م م
ماسل خودمو كه خواستم بخرم ميخرم حتي اگه سوختش هم 100/40 باشه و بنزين هم ليتري 3000 باشه
![]()
دمت گرم، خیلی چاکریم
شورولته آواتارم
بله عشق من ایمپالای 68 SS یه ماسل فول سایز![]()
Last edited by TopGear; 27-11-2009 at 13:11.
سلام بر همه دوستان..
چیزی که شما میگویید رخ خواهد داد اگر پلیس بخواهد جلوی ما کلاسیک بازها را بگیرد...
و جریان کم کم سیاسی و حماسی میشود مثل سناریویی که گفتید..گروهایی از ماشین سواران آمریکایی در اکثر شهرهای ایران پدید خواهد آمد و در نیمه های شب گرد هم خواهند آمد..آنها برای فرار از دست پلیس همه جور تیونینگ را برای افزایش قدرت و شتاب انجام داده اند و چون با هم حرکت میکنند مثل یک گله گرگ وحشی هستند که هیچ بنز یا سمند پلیسی جر ات نزدیک شدن و برخورد با آنها را نخواهد داشت..
آنها برای گریز از پلیس مهارتهای خارق العاده ای را فرا گرفتند که از نمونه های آن چرخش کامل 180 درجه با تمام قدرت موتور یا حرکت بر روی دوتا از چرخها و بصورت مایل..!!
ماجرایی که پدید خواهد آمد چیزی مثل سری فیلمهای سریع و خشن است و چون ما آمریکایی بازها دیگر چیزی برای از دست دادن نداریم اگر لازم باشه شاخ به شاخ با پلیس رودر رو میشیم!!فکر نمی کنم هیچ پلیس عاقلی خودش را با این هیولاهای افسار گسیخته در بندازه...
حرکت گروهی زیر نور مهتاب و چراغهای رنگی اتوبانها در نیمه های شب در حالی که غرش مخوف اگزوز آنها شیشه های پنجره ها را میلرزاند و مردم میفهمند که ما آمدیم..
همه با دوربین و مبایل به سمت پنجره ها میآیند تا از این صحنه رویایی و جذاب و نادر کلیپ بگیرند..
یکی برن آوت میکند و آتش از لاستیکهای عقبش فوران میکند..دیگری دور در جا و آن یکی شتاب 400 متر را تست میکند...
برق درخشان رینگها و هواکشها و سپر های و مابقی قطعات کرومی چشمان مردم را در آن نیمه شب خیره میسازد...رنگهایی با تلالو خیال انگیز که هیچگاه دیده نشده..زرد ..آبی
کاربنی...بنفش ..ارغوانی..نارنجی..مشکی..صورت ی..با استراپهای گوناگون و یا شاید طرحهایی با تصاویر خیالی از خطوط و پرندگانی مثل باز..شاهین..عقاب..قوش..و یا جانورانی مثل یوز پلنگ..اژدها..شیر..بابکت...گرگ. ..
آتش از اگزوزها بیرون میزند و هوا با شدت وارد رم ایر های روی کاپوتها میگردد..مانند دهانه های ورودی موتور های یک جت جنگنده بر روی ناو هواپیمابر که برای برخواستن با تمام قدرت پس سوزهایش را روشن میکند...
و همیگی با هم خواهند رفت..تا شبی دیگر و جایی دیگر...
چه روزگاری خواهد شد...
چه زمانه ای...
تشکر...
واي آقا علي اونوقت چه روزي ميشه ه ه ه
منم با كاماروم فول تيونينگم ميام اونجا و جلوي ماشين رو 1 متر از رو زمين ور ميدارم و با بچه ها شهرو بهم ميريزيم.....ببخشيد خيلي احساساتي شدم
البته دوستان ببخشيد به خاطر خيالي بودنم چون كامارو جان به روح من پرواز داد ......
كلوب داره پرواز ميكنه![]()
زرشك
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين چيه محمد داري چيكار ميكني؟
علی LT جان عجب ادبیاتی بود..کلی آدرنالین خون ما رو بردی بالا.. شما 2 تا دیگه از این نوشته ها بدی، من با ماشین چپ می کنمااا
یه کم خشونت رو کم کنید.. مو به تن ما سیخ شد
=============================
آقا نظرسنجی از بچه های گل :
من می خوام بین کامارو 6 و 8 یکی رو انتخاب کنم، لطف کنید شما هم کمک کنید...
نظر خودم اینه که فعلا یه 6 سیلندر بگیرم و بعدا که پولدار شدم یه 8 سیلندر مث LS-1 می بندم..
مزیت 6 سیلندر هم تو موقعیت فعلی اینه که تو این بی بنزینی یه کم کمتر زجر می کشم..
نظر شما چیه؟
ببين سعيد جان اگه ميخواي كل كل كني و صداي موتور برات مهمه 8 بگير اما اگه ميخواي يه ماشين كوپه آمريكايي داشته باشي و كلاس هم داشته باشه و مصرفت كمتر باشه 6 بگير
بعد برا مصرف روزانه ميخواي يا هفتگانه؟ اگه روزانه ميخواي به نظر بنده 6 بگير اما اگه هفتگانه ميخواي همون 8 رو بگير
سلام م تشکر از لطف همه
اونقدر عرصه بر ما آمریکایی سوارها تنگ شده که حق انتخاب کم کم داره از بین میره..6 یا 8 دیگه زیاد فرق نمی کنه اگر صرفا سواری با یک آمریکایی را دوست دارید...اما بازم بر اساس تجربه خودم بگم 8 یه چیز دیگر است...
دقیقا همونطوره که میگید.. من دنبال 8 بودم که دیگه راحت پیدا نمیشه...
الان هم فعلا نظرم رو 6 هست ( به خاطر نظر خونواده و اینکه اهل گاز دادن نیستم ) ... اما مشکل اینه که اکثر 6ها گیربکس دستی دارند..و این، کار رو سخت می کنه.. من دنبال اتومات ام که راحت پیدا نمیشه
=========================
رضا جان واسه مصرف روزانه نمی خوام.. ولی بدم نمیاد شب ها بعد از 11 که خلوته باهاش برم تو اتوبان و 20 کیلومتری گاز بدم و برگردم.. ( البته تا 1 ماه اول این قضیه وجود داره.. )
ولی سعی می کنم بعد از گذشت یه مدت دیگه زیاد بیرون نیارم.. مثلا 1 شب در مییون بیارم و یه دوری تو خلوتی شب بزنم و زود برگردم..
-----------------------------------------------
راستی امکان داره بشه کاری کرد که صدای 6سیلندر مث 8سیلندر بشه؟؟
من دوس دارم اگه 6 گرفتم از وسط های لوله اگزوز یه دو راهی نصب کنم که خروجی اگزوز مث 8 سیلندر 2 تا بشه... آیا در این صورت صداش مث 8 سیلندر میشه؟
ممنون..
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)