تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 180 از 221 اولاول ... 80130170176177178179180181182183184190 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,791 به 1,800 از 2201

نام تاپيک: کلوپ G700

پروفشنال Vahidking.75's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    شوشتر

پيش فرض

سلام بچه ها

من امروز g900 گرفتم .

والا اینقدر هم که میگن بد نیست .

مثلا هنگ نمیکنه .

و یه چیز باحال که داره ، اینه که شما برای اس ام اس با خودکار گوشی ، اگه گوشی فارسی باشه
    میتونید رو صفحه فارسی بنویسید و گوشی هم تشخیص میده .
    یه نکته : حتما حروف آخر رو در صفحه نمایش گوشیتون (منظورم با خودکار گوشی هست)

مثل حل جدول

داره خودمونی میشه sky lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام دوست عزیز خیلی ممنون میشه بگی راهی برای جلوگیری از رفتن خاک زیرش کاری بکنیم؟

آخر فروم باز nakhordemast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام دوست عزیز خیلی ممنون میشه بگی راهی برای جلوگیری از رفتن خاک زیرش کاری بکنیم؟
    من 700 داشتم بازش کردم تو سوراخ سنبه هاشو با چسب پر کردم که خاک نیاد تو زدم تاچشم خراب کردم بازم خاک اومد تو
    البته میشه بازش کرد و با یه برس خیلی ترم خاکشو تمیز کرد و تا مدت ها هم تمیز میمونه...

داره خودمونی میشه sky lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

من 700 داشتم بازش کردم تو سوراخ سنبه هاشو با چسب پر کردم که خاک نیاد تو زدم تاچشم خراب کردم بازم خاک اومد تو
    البته میشه بازش کرد و با یه برس خیلی ترم خاکشو تمیز کرد و تا مدت ها هم تمیز میمونه...
    در ضمن gprsش چطوره مثل بقیه سونیها سرعتش کمه؟

پروفشنال HRN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    كوچه پس كوچه هاي ايننرنت

پيش فرض

سلام:
    من ميخوام يك جي 900 بگيرم ولي اينجوري كه شما از مشكلاتش ميگيد كم كم دارم پشيمون ميشم.
    يزرگ ترين مشكل فارسي هست كه مثل اينكه با كيبرد نميشه فارسي نوشت و فقط با صفحه لمسي ميشه ، درسته؟
    اگه اينتور باشه و اگه يك روزي صفحه لمسيش از كار بيفته ديگه به هيچ عنوان نيمشه فارسي نوشت درسته؟
    و يك سوال ديگه گوشي هاي ديگه سوني اريكسون كه در حد همين جي 900 باشه(قيمت وكارايي) و مشكالات اين گوشي رو هم نداشته باشه هست؟
    ممنون ميشم مارم از سر در گمي در بياريد آخه بعد از خريد تا 2 سال نميتونم عوض كنم (امان از بي پولي)
    باتشكر

داره خودمونی میشه FIRE5BOY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام:
    من ميخوام يك جي 900 بگيرم ولي اينجوري كه شما از مشكلاتش ميگيد كم كم دارم پشيمون ميشم.
    يزرگ ترين مشكل فارسي هست كه مثل اينكه با كيبرد نميشه فارسي نوشت و فقط با صفحه لمسي ميشه ، درسته؟
    اگه اينتور باشه و اگه يك روزي صفحه لمسيش از كار بيفته ديگه به هيچ عنوان نيمشه فارسي نوشت درسته؟
    و يك سوال ديگه گوشي هاي ديگه سوني اريكسون كه در حد همين جي 900 باشه(قيمت وكارايي) و مشكالات اين گوشي رو هم نداشته باشه هست؟
    ممنون ميشم مارم از سر در گمي در بياريد آخه بعد از خريد تا 2 سال نميتونم عوض كنم (امان از بي پولي)
    باتشكر

من موقعی که P990 داشتم هر کاری بگید کردم ولی درست نشد و مشکلش هم بنظر میاد نرم افزاری باشه و لی چند بار شد که خود به خود بدونه ریست کردن گوشی درست شد فکر کنم به خاطر FileManager باشه حالا چه ربطی داره نمیدونم چون یه بار بابستن FileManager درست شد

اصلا جی 900 نگیر ، گوشی خوبی نیست ، گوشی ارزون قیمت چینی با امکانات خوب میتونی گیر بیاری ،

چجوری فایل منیجرو ببندم ؟

داره خودمونی میشه FIRE5BOY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

14

شما آپدیت کنید احتمالا درست میشه. من هم اینجوری شده بودم اما از هر 100 بار 1 بار نه همیشه...
    چجوری آپدیت کنم ؟

پروفشنال HRN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    كوچه پس كوچه هاي ايننرنت

پيش فرض

سلام:
    بابا حداقل يك راهنمايي كنيد چه گوشي بگيرم كه در حد و امكانات اين گوشي باشه و قيمتش هم بالا تر از 250 تومن نباشه؟
    با تشكر

آخر فروم باز vahid_civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

سلام:
    بابا حداقل يك راهنمايي كنيد چه گوشي بگيرم كه در حد و امكانات اين گوشي باشه و قيمتش هم بالا تر از 250 تومن نباشه؟
    با تشكر
    من که راضی هستم ازش !
    ولی دبلیو960 هم هست اگه لمسی بخاین.

10. 2 کاربر از vahid_civil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Vahidking.75's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    شوشتر

پيش فرض

به نظرم هیچ کدوم از گوشی ها مثل g900 نمیشه !!!!!
    اصلا جی 900 نگیر ، گوشی خوبی نیست ، گوشی ارزون قیمت چینی با امکانات خوب میتونی گیر بیاری ،
    بچه مردم رو گم راه نکن

1- اگه پشیمون شدی و نگرفتی یه عمر پشیمون میشی
    2- کی گفته ؟؟؟؟ من الان دارم با کیبورد اس ام اس فارسی می نویسم !!!!!
    3-به نظرم هیچ گوشی سونی اریکسون دیگه ای به پاش نمیرسه

از من گفتن و از شما هم شنیدن

12. این کاربر از Vahidking.75 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

HRN

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •