سلام علیکم
1-من چون خودم از نورتون استفاده نمیکنم، پیگیر خبر نیستم. ظاهرا مسئله، سرقت سورس کد نورتون است. البته امیدوارم که این خبر از پایه دروغ باشه و فقط یک بلوف از طرف ه ک ر های هندی باشه. یا حداقلش کدها مربوط به ورژنهای قدیمی باشه.... که الحمدلله ظاهرا اینجوریه.
2-هیچ کسی از دزد و دزدی خوشش نمیاد.........
3-وقوع این مسائل برای شرکتهای مختلف همیشه محتمل است. بنابراین چیز عجیب و غریبی نیست.
4- ضمن اینکه سیمانتک شرکت بزرگیه و اگر احتمالا خطری را احساس بکنه البته بهترین راهکارها را اتخاذ میکنه.
5- این را هم باید بگم که دوستان چقدر با منطق و حرفه ای با این قضیه برخورد کردند(درود). امیدوارم که همیشه با مواجهه شدن با این مسائل همینطور حرفه ای و پخته روبرو بشیم......و همیشه تعصبات را کنار بزاریم (این خیلی مهمه)
=======
6-فقط یاد یک خاطره افتادم:
یاد سرقت گواهینامه های امنیتی از کمودو افتادم!! .....چند وقت پیش.... یادتون هست....
دلم میسوزه که بعضیها خواستن اون سرقت را با محصول CIS مرتبط کنند!!! .... ما هم هی گفتیم: سرقت گواهینامه های دیجیتالی با محصول کمودو اینترنت سکیوریتی ربطی با هم ندارن.... ولی .... در نهایت شد یک سوتی از کمودو و حتی چند نفر به من پیغام : سوتی کمودو را دادند.......داشتند پتک میکوبیدند تو سر ما...... من هم فقط میتونستم تو دلم بخندم..... واقعا چیکار میتونستم بکنم.... جز خنده بر نوع تفکر........
الانم میتونم فقط دعا کنم که از این مسائل در مورد هیچ محصولی و شرکتی نداشته باشیم، مخصوصا کمودو .... چون از همین الان میتونم پیش بینی کنم که چه اتفاقی اینجا می افته.....
=====
.....بهتر نیست که همیشه حرفه ای فکر کنیم؟؟