احتمالا دوباره حالت برست رو فعال کردن
دوستان مخابراتی، لطفا یه اسکرین شات از پنل جدید بذارین ببینیم چه امکاناتی داره![]()
احتمالا دوباره حالت برست رو فعال کردن
دوستان مخابراتی، لطفا یه اسکرین شات از پنل جدید بذارین ببینیم چه امکاناتی داره![]()
راستی سرعت دانلود 512 مال مخابرات تا چند میره ؟
شرف رو خوب اومدی! خیلی هم خوب اومدی، چه زود پینگ 800 یادت رفت !!!
در لینک شارژ ماهیانه
خواهش میشه، آی پی استاتیک، یعنی آی پی ثابت که هر وقت کانکت شدی آی پی شما تغییر نکنه و در تمام طول دوره با یه آی پی مشخص وصل بشید
میخوای منو سکته بدی؟
130 با سرور باکو؟
از اول مهر شده بود60 ولی از امروز صبح شده 100 کیلوبایت
جالبترین نکته هم اینجاست که هر فایلی از هر سروری که برای دانلود میذارم مثل روز با حداکثر سرعت دانلود میشه
Last edited by urumchi; 16-10-2011 at 01:34.
پرداخت آنلاینش فعاله؟ با این حساب میشه رو این مورد هم فکر کرد!از اول مهر شده بود60 ولی از امروز صبح شده 100 کیلوبایت
جالبترین نکته هم اینجاست که هر فایلی از هر سروری که برای دانلود میذارم مثل روز با حداکثر سرعت دانلود میشه
آدام الوبلاردروازه پرداخت آنلاین از بانک ملت دارن، خدا کنه فقط تر نزنن مثلا ملت پول بریزن به حسابشون و خبری از سرویس نشه !!!
هنوز باورم نمیشه مخابرات از این غلطا کرده،بس که عقب ماندگی و آبروریزی از این مخابرات دیدم من
Last edited by urumchi; 16-10-2011 at 01:59.
ممنون از جواب ولی یوزرنیم، پسورد میخواد. حالا مهم نیست از امام که رد میشم ازشون میگیرم.در لینک شارژ ماهیانه
یعنی شما با 256 مخابرات سرعتتون بالای 60 و پینگتون 130 هست ؟ ارومیه هستید دیگه ؟
دوست عزیز ببخشید اشتباه از من بود شما باید به قسمت ثبت نام مراجعه کنید
یه شماره تلفن هم میخواد که من 4412223536 رو میزنم و وارد میشم
اينجوري وارد صفحه ميشه اما وقتي لينك شارژ ماهيانه رو ميزني دوباره نام كاربري و رمز ميخواد!!!
اگه ميشه يك عكس از قيمتهاش بذاريد!!!
من کارت ملت ندارم چطوری آنلاین پرداخت کنم ؟
راه دیگه ای نداره ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)