اينم يه برنامه اي كه باهاش مي تونين خودتون منوي استارت گوشيتون رو خودتون اديت كنين
عكس گوياي همه چيز هست .
اونجوري كه من فهميدم خروجيشو بايد تو مسير C:/resource/zsbpopupmenu ذخيره كنين
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اينم يه برنامه اي كه باهاش مي تونين خودتون منوي استارت گوشيتون رو خودتون اديت كنين
عكس گوياي همه چيز هست .
اونجوري كه من فهميدم خروجيشو بايد تو مسير C:/resource/zsbpopupmenu ذخيره كنين
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by amir_sa; 19-08-2008 at 01:59.
اول که پلیر گوشی باز نمیشد بعدش که استاتوس بار خراب شد بعدش هم که ولوم کار نمی کرد راستی یه روز هم موبایلم صدای زنگش در نمیومد فقط ویبره میزد کیبورد مجاری کار نمی کرد ....
نه اون مشكل از آيكن ها نيست . مال يكي از دوستاي منم اين جوري شده بود و علاوه بر اين چيزايي كه گفتي main menu هم close مي داد . فكر كنم مشكل از بد كپي كردن واكمن 2 يا كيبرد مجازي بود . يه فرمت اينترنال كردم و بعد دوباره ريختم براش درست شد
فکر نمی کنم مشکل از کیبورد مجازی باشه چون گوشیه من خودش داشت
واکمن 2 هم نمی دونم شاید ولی من 1 ماهی هست که واکمن 3 ریختم مشکلی هم نداشتم![]()
ساخت منوی استارت دلخواه توسط Menu Editor UIQ3اينم يه برنامه اي كه باهاش مي تونين خودتون منوي استارت گوشيتون رو خودتون اديت كنين
فایل ایجاد شده توسط این برنامه رو به مسیر C:/resource/zsbpopupmenu انتقال دهید.در صورت وجود نداشتن پشه zsbpopupmenu یک پوشه با همین نام در مسیر C:/resource ایجاد کنید.
amir_sa @
چرا با نرم افزار ++xs میشه!
آقايون حجاج سلام
من واكمن 2 نارنجي رنگ رو كه تو پست شماره 2 گذاشتيد رو گرفتم و با اون رفع مشكلش ولي بعد از هك و نصب يك برنامه به نام واكمن به ليست نرم افزارهام اضافه شده و با خود گوشي كاري نداشته. يعني پلير گوشي سرجاشه اين هم يه برنامه است
در ضمن استوپ هم نداره و خروج هم نداره. يعني اگه شروع كنه به خوندن بايد گوشي خاموش بشه
در ضمن گوشي من آپديت نشده هست و فريمورش يكي مونده به آخري هست.
اين حالت طبيعيه يا براي من اينجوريه چون من ديدم دكمه هاي عقب جلو توي اسكرين شات هست و همچنين جوگ هم ديگه صدا كم و زياد نمي كنه بلكه ترك ها را مي توان باهاش انتخاب كرد.
اولا شما بگو گوشيت چيه ؟ تا بفهميم عيب از كجاست
ربطي به آپديت بودن نداره
بعدش چندتا اسكين ديگه گذاشتيم تو اين سايت براي واكمن 2 كه هم دكمه خروج داره و هم عقب جلو . از اونا استفاده كن
يادم رفتاولا شما بگو گوشيت چيه ؟ تا بفهميم عيب از كجاست
ربطي به آپديت بودن نداره
بعدش چندتا اسكين ديگه گذاشتيم تو اين سايت براي واكمن 2 كه هم دكمه خروج داره و هم عقب جلو . از اونا استفاده كن
گوشيم p990 هست
اشكال نداره رو اون اسكين ريخته بشه؟! اون چهارتا فولدر داره black walkman 2 تا فولدر توش داره (فايلهاي اضافه)
بعد اون حالتي كه تيپ برنامه شده و به جاي پلير اصلي نيومده طبيعيه؟!
آره عزيز همه چيز طبيعيه . اسكين ها هم فقط يه پوشه دارند كه همونو بايد بريزي و بعد گوشي رو رستارت كني.
با دكمه موزيك كه بقل گوشي هست كار كردي ؟ اون رو بزني stop ميشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)