تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 180 از 905 اولاول ... 80130170176177178179180181182183184190230280680 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,791 به 1,800 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

حـــــرفـه ای shadows_funeral's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان

پژو پارسم که فعلا تک سوز هست
    از کجا باید بفهمم که از پایه گاز سوز هست ( میخوام گازسوزش کنم) ؟؟؟
    مدلش 88 هست و توی صفحه کیلومترش هم علامت CNG هست !!!

اگه از پایه گاز سوز نباشه به نظرتون گازسوزش کنم ؟؟ یا نه ؟؟ در بلند مدت مشکلی به وجود نمیاره ؟؟؟
    فقط موتور ملی پایه گاز سوز هست دوست من که روی پارس سوار نمی شه. البته روای سال رو هم با موتور پایه گاز سوز میدادن که تولیدش متوقف شد.
    مشکلی که در بلند مدت برای خودرو های گاز سوز بوجود میاد به علت دمای بالاتر احتراق گاز به مرور سر سیلندر خورده می شه. اغلب مشکل روغن ریزی پیدا می کنن. صدای موتور بالا میره. دریچه سوپاپها خورده می شن. سوپاپها فرسوده می شن. و باید تمام اینم موارد عوض بشن. نظر شخصی بنده که خودرو گازسوز رو هم تجربه کردم اینه که نه این کارو نکنید. علاوه بر اینکه خودروتون هم بنزینی هست و بصورت استاندارد و کارخانه ای گازسوز نشده ممکنه در زمان گازسوز کردن استانداردها رعایت نشه و اتفاقات تاسف آوری که اغلب برای این خودروها میفرده خدایی ناکرده گریبان گیر شما بشه

2. 3 کاربر از shadows_funeral بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

باسلام خدمت اساتید
    گریبوکس ماشین هیچ عیبی نداشت واسگازینشو چک کردم فول بود ولی کمی سیاه شده بود رفتم عوضش کنم گفتند خارجی ها همش تغلبیه سراغ توتال رو گرفتم گفتند اصلیش گیر نمی یاد واینایی که تو بازاره {به توتال} شرکت بهران وتوتاله وتو ایران ساخته میشه بهتره همون بهرانو بگیری
    بلاخره واسگازینو عوض کردم اونم بهران
    رفتم مسافرت گریبوکس عالی دنده ها عالی وبدون صدا جا میرفت توراه برگشت گریبوکس به صدا افتاد وتو همه دنده ها به جز دنده عقب صدا میکنه صدایی مثل وار وار البته دنده تا تو زوره صدا نمیکنه
    به نظر شما عیب از واسگازینه اونو عوض کنم یا ببرم گریبوکسو باز کنن

تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

اگه نباشه جاش خالی می مونه alipencia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام دوستان من یک پراید دارم ..وقتی مثلا دارم با سرعت 120 تا میرم و یهو پدار گاز رو ول میکنم ماشین ناخوداگاه به سمت چپ منحرف میشه...مشکل از چی میتونه یاشه؟

تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام دوستان من یک پراید دارم ..وقتی مثلا دارم با سرعت 120 تا میرم و یهو پدار گاز رو ول میکنم ماشین ناخوداگاه به سمت چپ منحرف میشه...مشکل از چی میتونه یاشه؟
    باسلام احتمال زیروبند ماشین مشکل داره مثلا {بوش طبق-چپقی و...}
    به یه زیروبند ساز ماهر نشون بده

7. 2 کاربر از hosein002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه alipencia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

باسلام احتمال زیروبند ماشین مشکل داره مثلا {بوش طبق-چپقی و...}
    به یه زیروبند ساز ماهر نشون بده
    داداش منظورت همون جلوبندیه؟؟یا چیز دیگست؟

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

داداش منظورت همون جلوبندیه؟؟یا چیز دیگست؟
    مشکلت از خیلی چیزا میتونه باشه . حتی باد لاستیک ! ولی برو همون جلو بندی ساز همه چیزو بده چک کنه

10. 2 کاربر از Actros بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mr_khodaei2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

سلام . یه سوال . استفاده از بخاری باعث میشه اب رادیات کم بشه .؟ اخه میدونید من الان که هوا سرد شده اب رادیات ماشینم زودتر کم میشه میخام بدونم بخاطر استفاده از بخاری هست . ماشینم پراید مدل 84

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام . یه سوال . استفاده از بخاری باعث میشه اب رادیات کم بشه .؟ اخه میدونید من الان که هوا سرد شده اب رادیات ماشینم زودتر کم میشه میخام بدونم بخاطر استفاده از بخاری هست . ماشینم پراید مدل 84
    آب رادياتور بصورت معمول داخل راديات بخاري پرايد در حال گردشه و زمستان و تابستان هم فرقي نميكنه، چون مثل پيكان چيزي به نام شير بخاري نداره كه جريان آب رو قطع و وصل بكنه( تنها دريچه جهت وزش باد فن به اون باعث وارد مدار شدن هواي گرم بخاري ميشه)
    اين كم شدن آب رادياتور به احتمال زياد ميتونه از موارد ديگه باشه كه همزماني اون با رسيدن فصل سرما و استفاده از بخاري، اين تصور رو براتون بوجود آورده كه مشكل از اونجاست، البته يه موردي كه گاها در پرايد پيش مياد، سوراخ شدن رادياتور بخاري است كه همين مسئله باعث نشت آب و كم شدن تدريجي آب رادياتور ميشه و چون اين آب داخل اتاق ريخته ميشه و به احتمال زياد به علت كم بودن زير موكت و فرش زير پايي ماشين از ديد پنهان ميشه، شما متوجه نميشيد.
    در اولين مرحله، درب رادياتور، كليه جنتها و لوله هاي لاستيكي و فلزي مسير گردش آب رو چك كنين، درب بشكه تبخير و سلامتي كل اين سيستم رو چك كنين.خراب شدن واترپمپ هم ميتونه اين مشكل رو بوجود بياره.
    پولكهاي موتور و سر سيلندر رو هم چك كنين چون نشتي از اونها هم همين مشكل رو بوجود مياره.
    رادياتور بخاري رو هم چك كنين و با نگاهي به قسمت زير داشبرد و محلي كه احتمالا آب ريزش داره، از خشك بودن و سالم بودن اون مطمئن بشيد.

13. این کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه sh.k_5800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    همسايه p30world

پيش فرض

با عرض سلام وخسته نباشید خدمت شما دوستان عزیز

خواهشاً كمك كنيد

از شما خواهش میکنم نگید طولانی هستش چون خدایی مشکل دارم و خیلی تا الان خرج زیادی کردم
    من یک پراید مدل 131sxسال 90 صفر از نمایندگی گرفتم که اوایل واقعاً خوب بود با شتاب عالی ولی بعد از گذشت 5 ماه با کارکرد 4000 تا ماشین به مشکل برخورد مشکل آن نداشتن شتاب خوب مثل قبل و مصرف بنزین زیاد که با کیلومتر 5500 تا به نمایندگی بردم که این کارها را انجام دادند تعویض روغن موتور + فیلتر هوا + تعویض روغن گیر بکس + فیلر گیری که با این کارا ماشین دوباره شتاب گرفت و خوب شد ولی بعد از یک هفته دوباره ماشین کم می آورد و وشتاب نداشت که دوباره بعد از یک ماه بردم این بار این کارا رو کرد پیاده و سوار کردن مجموع سیلندر اصلی + تنظیم سوپاپ + تنظیم موتور شامل تتنظیم فلتر هوا + تنظیم دلکو + تنظیم دور آرام = ولی باز همون طوری فرقی نکرد وقتی هم مراجعه میکنی جوابی نمیدن دیگه نمایندگی نبردم تا حلا دو جای مختلف و حرفه ای که کار تنظیم موتور هست بردم 3 بار هم دستگاه زدم ( دیاگ ) که گفتند هیچ مشکلی نداره نه ecuنه انژکتور هیچی _ یک جا که کار تخصصی تنظیم موتور انجام می داد بردم گفت شمع ها ایرانی هست یه دست شمع عوض کرد به نام valoe جعبه سبز رنگ داشت انداخت و یک با بار فیلر گیری کرد و دریچه گاز را باز کرد و یه مایع قرمز رنگ روی دریچه گاز می ریخت و میگفت گاز بده که بعد از آن ماشین آن چنان فرقی نکرد ولی باز بهتر شد از نظر شتاب ولی اگه دو نفر سوار میشدن باز کم میآورد بعد از یک هفته همین آش و همون کاسه یه مشکل جدید پیش اومد که صبح ها وقتی بی حکت بود ماشین دیر استارت میخورد و وقتی هم روشن مشد به حالت ریپ زدن بود که میرفت ماشین خاموش بشه که خودش خود به خود بدون اینگه پدال گاز رو فشار بدی گاز میگرفت ماشین گفتم شاید به خاطره باطری چون باطری صبا بود سبز رنگ هست ایرانی بردم یه باطری خشک مارک puma کره ای انداختم بازم خوب نشد – تو رو خدا ببخشید طولانی شد این بار یه جا بردم دیگه حرفه ای بودن چک کرد گفت این نوع شمعی که انداختی به درد پراید نمیخوره منظورش valoe بود این بار یه دست شمع دیگه انداخت که اسمش رو نمیدونم یه فیلتر هوا انداخت و خواست یه بار فیلر بزنه که دید فیلر شده دیگه انجام نداد دریچه گاز ( استپر) رو باز کرد یه اسپری زد و دوباره جا زد آقا این بار دیگه ماشین گاز که میدادی واقعاً گاز اصلی بود شتاب عالی بود مشکل استارت رو گفت از ایموبلایزر هست ولی من نمیدونم چرا بعد از یک هفته این ماشین همین مشکل کم آوردن و نداشتن شتاب = یعنی گاز میدی ولی ماشین شتاب نداره فقط داره گاز میخوره تسمه دینام هم عوض شده موتور لرزش داره و صدایی مثل زوزه که لای در میپیچه صدا میده در ضمن این ماشین مشکل ترمز داشت ترمز خالی میکرد من در کل لنت های عقب و جلو و همچنین پمپ ترمز که وسایل داخل آن عوض شد چون درگیر بود وقتی جک میزدی چرخ ها به زور میچرخید این باعث میشد جلوی شتاب رو بگیره که درست شد و بعد هم سیلندر دو چرخ جلو رو واشر هاش تعویض شد چون باد کرده بود خوب عقب و جلو نمیشد همه الان میخندن میگن این همه خرج کردی یه ماشین میشد بخری ولی آدم هی میگه الان این بار خوب میشه دیگه ولی هنوز مشکل داره خواهش میکنم کمک کنید راهنمایی کنید چون تا الان خیلی خرج کردم و هنوز مشکل دارم. در پایان صفتی مناسب برای سایپا پیدا نمی کنم ! و میذارم به عهده ی خودتون !!
    ممنون از اینکه لطف میکنید به من کمک میکنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •