تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 180 از 254 اولاول ... 80130170176177178179180181182183184190230 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,791 به 1,800 از 2539

نام تاپيک: خـــودروهــــای ســـنـــگـــيـــن و اتوبوس

آخر فروم باز ŞHÍЯÍŃ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    یه کلــبــه کوچــیکـــ

پيش فرض

1-این قسمت شو درست متوجه نشدم ، کاربرد این قطعه برای خود راننده ست و پلیس هم می تونه اونو چک کنه یا فقط برای استفاده پلیس هست ؟
    2-تاخوگراف (قدیمیه) کجا نصب می شه دقیقا ؟
    ممنون
    بیشتر برای پلیس هستش.که الان جی پی اس جاش رو گرفته!تاخوگراف های قدیمی همون کیلومتر ماشین ها هستش.نمیدونم اگه دیده باشید کیلومتر های قدیمی روشون کلید داشتن باز میشده و یه کاغذ گرد روش بود که سرعت ماشین روش ثبت میشه.
    ما قبلا تاخوگراف داشتیم خونه بابام بردش اگر بود عکس های بیشتری میگرفتم براتون.

تاخوگراف های جدید هم به صورت دیجیتال هست و امکانات بیشتری داره و بصورت حداگانه توی ماشین نصب میشه.
    کارایی های تاخوگراف دیجیتال:دريافت و ثبت اطلاعات سرعت، توقف، ميزان توقف، محل توقف، محل سرعت غير مجاز، تخلفات سرعتي، مشخصات راننده و خودرو (از طريق کارت هوشمند)، نوع بار در حال حمل، بارنامه صادره براي بار در حال حمل بنام راننده، ارائه هشدارهاي خاص به راننده، کنترل مدت زمان مجاز رانندگي هر راننده طبق استاندارد 10 ساعت براي خودروهاي باري، ثبت قطع شدن برق و آنتن GPS، ثبت تاريخ و ساعت و وقوع کليه تخلفات و فعاليت‌.تاخوگراف توی کابین ماشین و توی دید نصب میشه.
    این دو تا عکس یه مدل تاخوگراف هست که به صورت فابریکی روی کامیون های اکتروس نصب شده و بالای سر راننده و روی طاقچهی بالای اتاق نصب میشه.

ضميمه هاي کوچک ضميمه هاي کوچک 28964587.jpg   32057822.jpg  
    Last edited by ŞHÍЯÍŃ; 05-12-2012 at 19:20.

2. 6 کاربر از ŞHÍЯÍŃ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

نمونه هاي قديمي تاخوگراف رو بارها ديده بودم، زماني كه بيشتر با اتوبوس بين شهري مسافرت ميرفتم، و اينجور كه معلومه نمونه هاي جديد هم خيلي كارآمد و مجهزه، اما هنوز يه سوال بدون جواب مونده:
    پس چرا هنوز اينهمه تخلفات رانندگي و سرعت و سبقيت غير مجاز و ..از كاميونها و اتوبوسها ميبينيم و كسي باهاشون برخورد نميكنه؟؟؟؟؟!!!!
    بارها و بارها ديدم كه اصلا پليس توجهي نميكنه و يا نهايتا يه جريمه معمولي رو انجام ميده.

4. 2 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه amin13720's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    رفسنجان

پيش فرض

دوستان وارد بحث تاخوگراف و جی پی اس شدن
    تاخوگراف ها بیشتر رو اتوبوسا کاربرد دارن که بین راننده ها به صفحه ساعت معروف هست صفحه هاشون
    بعدشم این که جریمه نمیکنن،چون ایرانی جماعت همه کار ازش برمیاد
    خودم به شخصه اصفهان و مشهد دیدم که برا اتوبوس ها و کامیون ها یارو 400 هزار تومان میگرفت و هم جی پی اس و هم تاخوگراف رو سرعتش رو بین 10 تا 50 تا به دل خواه کم میکرد
    این طوری یارو داره 100 تا میره ولی براش مثلا 50 تا ثبت میشه،همین میشه که چپ میکنن و این همه خسارت مالی و جانی به بار میارن(البته دایی خودم 30 تا کم کرده برا اتوبوسش)

6. 4 کاربر از amin13720 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    یه کلــبــه کوچــیکـــ

پيش فرض

نمونه هاي قديمي تاخوگراف رو بارها ديده بودم، زماني كه بيشتر با اتوبوس بين شهري مسافرت ميرفتم، و اينجور كه معلومه نمونه هاي جديد هم خيلي كارآمد و مجهزه، اما هنوز يه سوال بدون جواب مونده:
    پس چرا هنوز اينهمه تخلفات رانندگي و سرعت و سبقيت غير مجاز و ..از كاميونها و اتوبوسها ميبينيم و كسي باهاشون برخورد نميكنه؟؟؟؟؟!!!!
    بارها و بارها ديدم كه اصلا پليس توجهي نميكنه و يا نهايتا يه جريمه معمولي رو انجام ميده.
    دوستان وارد بحث تاخوگراف و جی پی اس شدن
    تاخوگراف ها بیشتر رو اتوبوسا کاربرد دارن که بین راننده ها به صفحه ساعت معروف هست صفحه هاشون
    بعدشم این که جریمه نمیکنن،چون ایرانی جماعت همه کار ازش برمیاد
    خودم به شخصه اصفهان و مشهد دیدم که برا اتوبوس ها و کامیون ها یارو 400 هزار تومان میگرفت و هم جی پی اس و هم تاخوگراف رو سرعتش رو بین 10 تا 50 تا به دل خواه کم میکرد
    این طوری یارو داره 100 تا میره ولی براش مثلا 50 تا ثبت میشه،همین میشه که چپ میکنن و این همه خسارت مالی و جانی به بار میارن(البته دایی خودم 30 تا کم کرده برا اتوبوسش)

بین کامیون های بین شهری خیلی کمتر وجود داره که سرعت غیر مجاز برن.چون بیشتر ماشیناشون بار داره 15 18 20 تن دیگه ماشین بیشتر نمیکشه!

کامیون بیفته تو کفی سر گاز بخواد با بار پر کنه 120 130 تا!ولی اتوبوس ها بار سنگینی ندارن خیلی بشه مسافراش پر باشه 5 تن!راحت،راحته راحت 160 تا هم میرن!

8. 3 کاربر از ŞHÍЯÍŃ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

بیشتر برای پلیس هستش.که الان جی پی اس جاش رو گرفته!تاخوگراف های قدیمی همون کیلومتر ماشین ها هستش.نمیدونم اگه دیده باشید کیلومتر های قدیمی روشون کلید داشتن باز میشده و یه کاغذ گرد روش بود که سرعت ماشین روش ثبت میشه.
    ما قبلا تاخوگراف داشتیم خونه بابام بردش اگر بود عکس های بیشتری میگرفتم براتون.
    تاخوگراف های جدید هم به صورت دیجیتال هست و امکانات بیشتری داره و بصورت حداگانه توی ماشین نصب میشه.
    کارایی های تاخوگراف دیجیتال:دريافت و ثبت اطلاعات سرعت، توقف، ميزان توقف، محل توقف، محل سرعت غير مجاز، تخلفات سرعتي، مشخصات راننده و خودرو (از طريق کارت هوشمند)، نوع بار در حال حمل، بارنامه صادره براي بار در حال حمل بنام راننده، ارائه هشدارهاي خاص به راننده، کنترل مدت زمان مجاز رانندگي هر راننده طبق استاندارد 10 ساعت براي خودروهاي باري، ثبت قطع شدن برق و آنتن GPS، ثبت تاريخ و ساعت و وقوع کليه تخلفات و فعاليت‌.تاخوگراف توی کابین ماشین و توی دید نصب میشه.
    این دو تا عکس یه مدل تاخوگراف هست که به صورت فابریکی روی کامیون های اکتروس نصب شده و بالای سر راننده و روی طاقچهی بالای اتاق نصب میشه.
    خیلی خیلی ممنون
    یه سوال دیگه در مورد دنده ی تریلی و کامیون و... داشتم ، منظور از نیم دنده ، دنده سبک و سنگین چیه؟

10. این کاربر از hosseinf722 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Moeintrucks's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

فکر نکنم با ماشین های سواری اونجور برخورد شدید بشه که قرار باشه با کامیون های بدبخت هم بشه..راننده ها اصولا هم برای رعایت حال خودشون و موتور معمولا سرعت بیجا و الکی نمیرن که جوری باشه به تور پلیس برن..بنظر من اگه قرار برخورد صورت بگیره اول از همین سواری ها شروع بشه بهتره..

12. 2 کاربر از Moeintrucks بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    یه کلــبــه کوچــیکـــ

پيش فرض

خیلی خیلی ممنون
    یه سوال دیگه در مورد دنده ی تریلی و کامیون و... داشتم ، منظور از نیم دنده ، دنده سبک و سنگین چیه؟
    نیم دنده یه چیزی هست بین یک دنده کامل.مثلا به جای این که دنده از یک بره روی دو از یک یه نیم میخوره!بعد یه نیم دیگه میره روی دو!

توضیح میدم این توی اکتروس هست دیگه بقیه کامیون هارو نمیدونم!

ماشین میخواد شروع به حرکت کنه و بارش سنگینه.یه یک میخوره دنده میشه 1بالا!بعد یه کامل میخوره میشه 2بالا!بعد شاید اونجا شیب داشته باشه یه مثلا طوری هست که اگر یک دنده کامل بخوره دور موتور افت میکنه یه نیم دنده میده میشه 3پایین.بازم راننده میبینه نمیشه تمام دنده داد یه نیم میخوره میشه 3بالا!امیدوارم متوجه شده باشید.

دنده سبک سنگین هم که معلومه!توی سواری های هم صادق هست به دنده های پایین 1و2و فکر کنم3 رو سنگین میگن که بیشتر توی سرازیری ها دنده رو سنگین میکنن که ماشین بیشتر از حد دور نگیره..

ار اشتباهی در حرفام بود دوستا تصحیح کنن

ممنون

14. 6 کاربر از ŞHÍЯÍŃ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام دوباره
    قفل دیفرانسیل چیه؟

تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    یه کلــبــه کوچــیکـــ

پيش فرض

سلام دوباره
    قفل دیفرانسیل چیه؟
    سلام در این مورد اطلاعات زیادی ندارم.ولی فکر کنم یه سیستم هست که باعث میشه چرخ ها به صورت یکسان بچرخ و یکی با سرعت زیاد ویکی با سرعت کم نچرخه حتی اگر یکی از چرخ ها از زمین جدا بشه چرخ دیگه هم به همون صورت میچرخه.توی کامیون نشنیدم تا به حال بیشتر برای آفروود هست فکر کنم.

17. 2 کاربر از ŞHÍЯÍŃ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

توی کامیون نشنیدم تا به حال بیشتر برای آفروود هست فکر کنم.
    منظورم برای ماشین های سنگیه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •