این یعنی چی؟لبته فقط رویه اون دهی که 10داره تاثیر میزاره
این یعنی چی؟لبته فقط رویه اون دهی که 10داره تاثیر میزاره
اينو بايد به وسيله قهرمانت بگيري البته عمارت قهرمان هم بايد سطح 10 باشه !!!
تو سطح 10 ، 15 ، 20 مي توني يكي از اين سرزمين ها رو بگيري به نسبت چيزي هم كه داره 25% به توليد محصول زياد ميشه !!
یعنی هم اقامتگاه سطح 10 و هم عمارت قهرمان سطح 10؟عمارت قهرمان هم بايد سطح 10 باشه !!!
فقط عمارت 10
این 25% بسته به نوعش داره
ممکن هم 50% باشه یا روی دو تا منبع 25% بزاره
البته من 50% قبلا که بازی کردم کم دیدم
Last edited by iilliya; 05-09-2009 at 09:20.
ممنون،
حالا برای ساختن قهرمان:
وقتی من میرم تو عمارت قهرمان، نوشته: سرباز پیاده، و یه لینک "فعال سازی" هم داره. من روی اون زدم یه مدت طول کشید و گفت که قهرمان شما سخته شده. حالا یه سری مشخصات داره که میتوننم ارتقاع بدم (حمله، دفاع، ...). و اون پایین هم نوشته 5 که اگر من هر کدوم از این ارتقاع هارو برای قهرمانم میزنم، از این 5 هی کم میشه.
- حالا میخواستم بدونم که ازمنابعم کم نمیشه اگه قهرمانمو ارتقاع بدم؟
- برای اینکه این عدد (5) بیشتر بشه، چیکار باید بکنم؟
- نمیشه چند تا قهرمان داشته باشم؟
اونی که تو ساختی فایده نداره
الان s4 چیزی ازش نگزشته
اما تو 1s که بودم یه همسایهام یه رد رو که لول 8شده بود رو فقط برای حمله تربیت کرده بود هر لولی 5تا بهت میده اون از هر کدوم 4تا گذاشته بود رو حمله 1کی ترمیم بعد دقیق یادم نیست لول چند بود یه بار که حمله کرده بود به یکی با قرمان تنها قهرمان 243 تا حدودا گرزی رو کشته بود از 300تا اما خودشم مرده بود
شدن که میشه اما فقط 1کی میشه فعال باشه
نژادت چیه؟
نه اون ارتقا دادن کاری به منابع نداره قهرمان تا موقعی که 1هستش میشه اون 5تا رو جا به جا کرد
هر یه لولی که هیروت میگیره 5تا بهت میده
Last edited by iilliya; 05-09-2009 at 09:39.
گول هستم.
حالا اگه میشه کامل بگو چطور میتونم یه قهرمان درست و حسابی درست کنم.
حالا چطور میتونم لول هیرو مون رو بیشتر کنیم؟هر یه لولی که هیروت میگیره 5تا بهت میده
Last edited by s.owlia; 05-09-2009 at 09:45.
سلام
اگه بخوایم دهکده های بقیه رو بگیریم، باید قصر سطح 10 باشه ؟
گفتی همه ده
پس شوالیه و رد رو تحقیق کردی؟
برای تصرف ده دیگران باید با منجنیق بزنی اقامتگاه رو بیار ی پاین ده نباید پایتخت باشه
بعد باید با رئیس یا سناتور جون بری تو ده مورد نظر مهمونی
که رئیس و سناتور رو باید تحقیق کنی بعدم اقامتگاه 10 20 یا قصر 10 15 20 داشته باشی تا بتونی اون رو بسازی بعدم باید چند با حمله کنی هر بار حمله % از وفا داری کم میکنه وفا داری باید 0 شه
Last edited by iilliya; 05-09-2009 at 09:48.
شوالیه که نه، ولی رعد رو آره، تحقیق کردم، راستش همه منابعم 10 نیستپس شوالیه و رد رو تحقیق کردی؟یعنی مثلاً 9 هست داره میشه 10
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)